Отговори
# 465
Аз пък съм на принципа, по-добре да си купя китайска стока, но нова, отколкото втора употреба. Ненавиждам я, буквално, но си имам мое виждане по въпроса. Не бих носила нещо, което е принадлежало на друг, ако ще да е минало през 100 химически и т.н. Предметите, дрехите пазят енергията на предишните си собственици и оказват влияние на новите...но това е малко странно, сигурно за повечето хора.....за това и когато се купува жилище, което е принадлежало на други хора, т.е. вие не сте първите собственици е важно, какви хора са живели там, какъв живот са водили  и т.н......да не се отплесвам, когато купувахме апартамента/абсолютно нов/ ходих с компаса, за да са правилните щастливи посоки за мен и мъжът ми Laughing според фън шуи

# 466
Миличка, извинявай, не видях поста по-надолу с обеснението Embarassed. Момичета да ви споделя, че ще раждам, живот и здраве, в родния си град Карлово. Майка ми и нейни приятелки ще се  свържат с техен приятел лекар, извършващ цезарово сечение, той е единствения, който го прави в Карлово. Избора на екип ще ми излезне 200 лв., а знам, че там ще ми обърнат внимание, което не знам дали ще ми обърнат в Майчин дом, въпреки 1500- лева за избор на екип, стая и хонорари и т. н.. С избора си за Карлово съм определено по-спокойна Wink

# 467
  • София
връщам се от ж.к. Предписаха ми Нутри-Маг. Всичко с бебо е ок. Записаха ми час за ФМ, но доки не спомена втори скрининг- задължителен ли е newsm78 резултатите на първия са ми перфектни Simple Smile

# 468
ani27
 Grinning Всеки си вярва  в нещо, пък и аз си вярвам в някои суеверия.
Но представи си енергията на долнопробния плат хилядите ръце, и какво всъщност е вложено в клинче на което реалната му цена е 50ст.
Не искам да обиждам и да се заяждам, защото май така звуча. извинявам се. просто споделям. свят широк. Rolling Eyes moresmile

# 469
хм никога не съм си купувала маркови дрехи и не бих, предпочитам да си купя 5 чивта различни евтини обувки, отколкото един марков, пък да не говорим и марковите дрехи колко са маркови в България. един случай купувам си рокля супер яка от илиенци за 25лв. и ме вижда една позната и ми казва, че тя си я купила от витошка(не помня магазина) за 80лв същата е...

# 470
хм никога не съм си купувала маркови дрехи и не бих, предпочитам да си купя 5 чивта различни евтини обувки, отколкото един марков, пък да не говорим и марковите дрехи колко са маркови в България. един случай купувам си рокля супер яка от илиенци за 25лв. и ме вижда една позната и ми казва, че тя си я купила от витошка(не помня магазина) за 80лв същата е...
   202uu

# 471
връщам се от ж.к. Предписаха ми Нутри-Маг. Всичко с бебо е ок. Записаха ми час за ФМ, но доки не спомена втори скрининг- задължителен ли е newsm78 резултатите на първия са ми перфектни Simple Smile
На мен ми обесниха, че ако резултатите от първия са добри, не се налага втори, само вече, ако ти държиш да бъде направен Hug

# 472
ani27
 Grinning Всеки си вярва  в нещо, пък и аз си вярвам в някои суеверия.
Но представи си енергията на долнопробния плат хилядите ръце, и какво всъщност е вложено в клинче на което реалната му цена е 50ст.
Не искам да обиждам и да се заяждам, защото май така звуча. извинявам се. просто споделям. свят широк. Rolling Eyes moresmile
Е, ти защо пък мислиш , че нещата които в магазина са с високи цени, са реално винаги с висока стойност...или че са ги пипали уникални ръце Rolling Eyes Нали знаеш, че повечето марки вече се изработват в Китай?
 Въпросът е на кой са принадлежали предметите, кой ги е използвал, носил.......и това не са суеверия....явно си нямаш грам на идея за какво иде реч, щом го квалифицира, като суеверия, но.........и за магазините ВУ трябва да има хляб.
Втори БХС правя заради възрастта, първият ми беше чудесен, но съм на 38г. и държа да съм се презастраховала....макар, че лекарката днес ми обясни, че вече и при майки в  доста млада възраст имат много аномалии, и възрастта не трябва да ме притеснява....тя не че ме е трогнала, аз си бях дала срок до 41-42 да родя второ, то стана по-рано...е, може и за трето да ми остане време Wink Winkшегувам се, едва ли

# 473
За 3 -4 месеца не си заслужава да харчиш пари, наистина няколко клинчета и туники ще свършат работа...и на мен палтото ми е проблем...всичките са ми вталени, имам едно-две якенца, но са късички, няма да могат да скрият корема.

# 474
Ходихме и ние да видим бебока - потвърдиха МОМИЧЕНЦЕ  Heart Eyes Е, ние си знаехме, но пък докато не е потвърдено  Sunglasses Красавицата е 200 грама, около 18 сантиметра, всичко й изглежда наред. Слушка много, показва си ръцете, краката, каквото заръчвах. Абе добро ни е детето, слуша си  Joy Върви си някалко дена напред, по ехограф терминът ми е за 15 април, иначе на хартия записаха 20-ти, въпреки че по последна менструация ехографа смята 19-ти (акушерката каза, че към датата на последната менструация прибавят 7 и това е терминът, чувала съм го тоя метод). Абе все тая, аз мисля, че между 7 - 10 април ще е, така съм й казала, да мирува дотогава.

Ани, права си - носените дрехи и вещите на старо носят от енергията на предишния собственик - не е задължително да е лоша. Казвали са им, че малко светена вода "измива" старата енергия. Майка ми ми даде в едно шише, викам направо в пералнята ще сипя  Joy Харесвала съм си неща ВУ и имам няколко, въпреки че знам, че нови е по-добре. Но когато човек си има енергийна защита не е опасна някоя стара дрешка.

# 475
И на мен вече палтенцата ми не ми стават...освен,че се закопчават с много зор заради корема,нещо са взели да ми утесняват в рамената????????  Shocked Shocked Shocked Имам един панталон за бременни,доста клинове въпреки,че аз мразя да ходя с клинчета  #Crazy  ако си бях вкъщи щеше да ми е по-лесно с дрехите...
Мамите от Пловдив  знаете ли дали в La Fiesta (мисля,че така се казваше......говоря за този 5-етажния магазин втора употреба) има дрехи за бременни...???По принцип никога не съм пазарувала от такива магазини...ама сега може и да се прежаля,не ми се дават толкова пари за толкова грозни дрехи каквито са за бременните  Rolling Eyes

# 476
Еййй, много априлски девойки ще си имаме.  Laughing
Но има време.... може и момчетата да се увеличат.  Mr. Green

Днес се възползвах от слънчевото време, макар и хладно, и си направих една дълга разходка в Борисовата градин с една приятелка. Беше страхотно, много добре ми се отразява движението. НО много късно ми се появи желанието да излизам (по принцип съм домошарка)...... когато беше топло време си стоях на закрито, а сега в хладното време ми светна, че е хубаво да излизам.

Надявам се, че когато стане още по-студено и завали сняг...... ще имам възможност да излизам поне за малко, иначе ще се побъркам в нас. Вече съм подготвила приятелите ми, че ще ми идват на гости и ще гледаме филмчета на топло, ще пием чайчета и ще си бъбрим.

Сутринта бебка много хубаво ме ритна, умирам от смях като видя как ми подскача коремчето на различни места.  Joy Сега като се замисля.... ще взема да направя и клипчета, да документирам и ритниците.  Twisted Evil

Остават ми 11 дни до ФМ. Нямам търпение.  Heart Eyes

# 477
Аз нямаше да поръчам от НиМ само клина, направих поръчката заради една рокля за Калина, но после ми я отказаха и така остана само клина. Не, не е по-евтино ако ще се поръчват 1-2неща.

# 478

Twisted Evil

Да и аз това забелязах,аз също съм за 18 април,вчера ми казаха ,че "май" ще е момиче ,нищо не се било виждало между краката  Grinning живи и здрави да са ни всичките ,каквито и да са Simple Smile

# 479
  • Sofia, Bulgaria

Twisted Evil

Да и аз това забелязах,аз също съм за 18 април,вчера ми казаха ,че "май" ще е момиче ,нищо не се било виждало между краката  Grinning живи и здрави да са ни всичките ,каквито и да са Simple Smile

При мен също имаше такова предположение, но чакам да видя дали ще се потвърди. Остават още 4 дни до прегледа!!!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт