Отговори
# 615
Здравейте,аз от тази нощ си имам мъж,Оливия е много щастлива,че татко и си е тук и само се върти край него.Днес излизах на кафенце.....и правихме кекс. Embarassed От както съм забременяла не сме и ми беше малко странно,но мъжоказа,че ще сваляме кръвното Mr. Green Laughing Grinning Joy Joy

# 616
Привет и от мен
kali_k, аз бях на ФМ при доц. Томова. Добро впечатление ми направи, беше много внимателна и изчерпателна. От това, което аз проверих преди да отида е, че е от добрите специалисти.

# 617
Момичета, да ви питам за Вторият БХС  - пак ли се изследват същите неща като при първия или са други?

# 618
Ние пък бяхме на сбор, ей сега се прибрахме. ) Децата се наиграха, голям кеф.

kali_k, не е минала, сега на 20ти ще бъде.

ася20, сигурно секс имаше предвид? ама не знам дали се сваля кръвно с него. )

# 619
Бях днес на лекциите за пренатално общуване и възпитание - много съм доволна, беше чудесно  Heart Eyes Нещата не са ми нови, но са добре обобщени и поднесени, пък имаше и нови естествено.
Не смятам, че единствено името определя характера естествено (би било твърде опростенческо), но е много важно каква вибрация носи, независимо дали ние вярваме или не в това. Разбира се, добре е да е благозвучно (спрямо възприятията на нашата култура - ясно е как китайките имена ни звучат на нас), да създава положителни асоцииации, да носи качества (много имена означават някакво качество), да е хармонично и т.н. Според някои например за предпочитане са имената с нечетен брой букви, защото името имало "център". Много неща може да се прочетат в тази връзка (аз съм далече от запознатите) стига на човек да му е интересно. Друг въпрос е, че името идва и подсъзнателно при майката и носи вибрацията, която трябва да носи. Чуваме, изниква ни едно име и се влюбваме в него, примерно.
Например според ведите 4 неща определят съзнанието и характера на бъдещото дете:
- карма от предишен живот;
- желания от предишен живот;
- вибрации в утробата;
- съзнание на родителите.
(Има ли хора, които още отричат кармата и прераждането?! Мислех, че почти вече няма такива...)

# 620
Alexiana, какво означава да го отричат? Има ли го това нещо реално и научно потвърдено? Не мисля....и не, аз не вярвам в прераждания и др. подобни примерно. Просто не е имало нещо, или човек, който да ме убеди, че това е реално и наистина така се случва.

А за това, че името си идвало само при майката....хммм, нищо подобно не се е случвало при мен. Мислихме 3дни имена и спорихме с моя мъж.

# 621

(Има ли хора, които още отричат кармата и прераждането?! Мислех, че почти вече няма такива...)
Аз. Доста се интересувам от ню ейдж ученията, последните две години много търсих, четох и се променях. Класическото учение за реинкарнацията, обаче не го приемам, но това си е мое мнение  Hug Знам че, енергията в природата не се губи, само приема различна форма, но не вярвам, че заради "грешки" ще се преродя в прасе  Peace Грешки няма, има само житейски опит. В Карма също не вярвам, според мен човек сам носи отговорност за случващото се в живота му. Извинявам се за   offtopic

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 21:36 от Анум

# 622
Disney princess, същите са, но не се взема впредвид нухалната транслуценция NT, а само обиколката на главата на плода. Аз доста разпитвах докторката в МУ Плевен, където правих късен БХС, яд ме е, че не си направих ранен, който е по-точен. С този само се побърках, още не мога да взема решение за най-категоричното изследване амниоцентеза. Какви ли не истории има в нета по този повод и ме хваща страх.
Предполагам, че и на това бебе главичката е големичка, като на сина ми, когото очаквахме да се роди едър, но едва имаше 3 кг накрая, само дето беше с голяма глава като баща си. Освен това пиех дуфастон допреди месец и може да е повлиял на стойностите на хормоните. Абе омагьосана работа и като нищо ще си приготвя документи за амниоцентеза, макар че рискът от аборт е 1:300.

# 623

Например според ведите 4 неща определят съзнанието и характера на бъдещото дете:
- карма от предишен живот;
- желания от предишен живот;
- вибрации в утробата;
- съзнание на родителите.

Това за нечетните букви не го знаех.
Обяснявали са ми, че е много важно детето да е желано от двамата родители, да нямат съмнения относно появата му, защото това оказва негативно влияние върху съдбата му.
Аз винаги съм вярвала в прераждането, още от дете, но си имам разни преживявания....има неща, които си ги знам, без да ги чета от дебелите книги, просто ги знам Winkтрудно е за обяснение. Не се дължи на родители, среда , книги, просто винаги си е било в мен това знание.

# 624
kali_k, при кого си ходила в Плевен?
А ФМ няма ли да правиш? Защо първо не отидеш и на нея и тогава да решаваш за амниоцентезата?

А относно другата тема с прераждания и т.н., честно казано нямам време за такива щуротии. ) Но това си е до светоусещането на всеки....аз съм твърде земен човек и подобни неща дори не бих казала, че могат да ме заинтригуват.

# 625
kali_k, при кого си ходила в Плевен?
А ФМ няма ли да правиш? Защо първо не отидеш и на нея и тогава да решаваш за амниоцентезата?

А относно другата тема с прераждания и т.н., честно казано нямам време за такива щуротии. ) Но това си е до светоусещането на всеки....аз съм твърде земен човек и подобни неща дори не бих казала, че могат да ме заинтригуват.

Това от една страна е ок, защото много хора се сещат за тези неща, късно, за съжаление, когато имат проблем, който всички известни практични методи не могат да им помогнат.
Имам приятелка, която е била Тома неверни, като теб, но да я чуеш сега......тя сама разказва, че никога не би повярвала, ако преди 10г. и бяха казали, че така ще се промени/йога, рейки, прераждане, мантри...../ с две думи, на всеки когато му дойде времето, ще научи и разбере за тези неща, ще ги осъзнае и приеме Wink

# 626
ani27, може и така да е. Но хората, които познавам и които са се насочили в тази посока.....твърде много задълбават. Това не ми допада.
Ок, хубаво е да вярваш в нещо, но не натрапвай разбиранията си на другите. Всеки има мнение и всеки е свободен да вярва в каквото пожелае.
Това отнасяне и едва ли не гледане на другите "от горе" в стил "ти нищо не разбираш" и т.н. е нещото, което категорично не ми допада. И дори само поради тази причина не ми е интересно да видя за какво става въпрос.
Аз живея днес, и хич не ме интересува какво е било преди 1000години, или ще бъде в следващите 1000.

# 627
ani27, може и така да е. Но хората, които познавам и които са се насочили в тази посока.....твърде много задълбават. Това не ми допада.
Ок, хубаво е да вярваш в нещо, но не натрапвай разбиранията си на другите. Всеки има мнение и всеки е свободен да вярва в каквото пожелае.
Това отнасяне и едва ли не гледане на другите "от горе" в стил "ти нищо не разбираш" и т.н. е нещото, което категорично не ми допада. И дори само поради тази причина не ми е интересно да видя за какво става въпрос.
Аз живея днес, и хич не ме интересува какво е било преди 1000години, или ще бъде в следващите 1000.
Ехо, я по-спокойно, нито взех да те поучавам, нито да те просветлявам, защо така подпали?
Смятам, че за всяко нещо си има време, и си е избор на всеки в какво да вярва и как да живее, стига да не пречиш на мен и хората, които обичам, няма проблем.....ти явно имаш доста, хм, изградено предварително мнение, предполагам заради хората около теб приемащи подобни учения.....споко, не пали толкова бързо, не си хаби напразно енергията, никой не те е гледал от високо.
Алексина, била си в студио Янтра май на лекция, а?
Сега им видят програмата. Аз от 5г. съм обещала на А. Вотей да отида там при нейната приятелка Росица, и все не ходя, може би е време да посетя една йога за бременни.

# 628
Не съм подпалила, споделих мнението си. )
Ти си тази, която подскача в момента. )
И не говорех за теб конкретно, а по принцип. Това че се припознаваш в думите ми е съвсем отделен въпрос.
А дали и какво мнение имам изградено, нормално е, всеки има такова. )

# 629
Не съм подпалила, споделих мнението си. )
Ти си тази, която подскача в момента. )
И не говорех за теб конкретно, а по принцип. Това че се припознаваш в думите ми е съвсем отделен въпрос.
А дали и какво мнение имам изградено, нормално е, всеки има такова. )
Аз просто коментирам и споделям неща, които ме вълнуват, не ги натрапвам, ти си тази, която реши, че някой го прави с цел да те превъзпитава/меко казано/ променя и т.н. и подскочи ужилена. Не съм мислила, да се припознавам, ако не го беше написала..... защо го написа, ако не си визирала мен?
Споделям мои виждания по въпросите, а дали някой ще ги приеме и разбере си е негов избор, не ме вълнува, това е неговият живот, да си следва уроците и пътя, не е моя работа да му показвам от къде най-лесно и безболезнено да мине Wink просто обичам да коментирам тези теми, и видях, че има хора с подобни интереси. Защо приемаш винаги всичко лично, Мирама?

Общи условия

Активация на акаунт