Nail art 61 тема

• 80 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Ради,супер е,преди време бях гледал един твой маникюр пак с калинки и отдолу едно като мрежичка от печат може ли да ми кажеш от къде си взе печата с номер ли е печата как е аз не им разбирам много ,аз съм в Кипър и мога да си поръчвам по ибей само ooooh!

# 16
... А относно печатите - изчети тук първия пост... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=661664.0
Благодаря момичета, кой първи пост имаш предвид? newsm78

Ради,супер е,преди време бях гледал един твой маникюр пак с калинки и отдолу едно като мрежичка от печат може ли да ми кажеш от къде си взе печата с номер ли е печата как е аз не им разбирам много ,аз съм в Кипър и мога да си поръчвам по ибей само ooooh!
Благодаря!
Предполагам този маникюр имаш предвид, само че тук калинките са рисувани, а в последния маникюр, който постнах са от акрил и са 3Д.

Мрежичката е с печат- да, на Bundle Monster BM-209. Moжеш да го намериш в сайта им- www.bundlemonster.com , но лошото е, че се продават само в комплект, няма поотделно по 1 шаблон. Peace

# 17
... А относно печатите - изчети тук първия пост... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=661664.0
Благодаря момичета, кой първи пост имаш предвид? newsm78

Благодаря!
Предполагам този маникюр имаш предвид, само че тук калинките са рисувани, а в последния маникюр, който постнах са от акрил и са 3Д.

Мрежичката е с печат- да, на Bundle Monster BM-209. Moжеш да го намериш в сайта им- www.bundlemonster.com , но лошото е, че се продават само в комплект, няма поотделно по 1 шаблон. Peace
Да за този става въпрос,можеш ли да ми дадеш точен линк кои е точно печата понеже сега  ми зарежда целия сайт но кои е точно печата?

# 18
Ради,сега го видях къде е но това са само шаблоните а печат какъв използваш?Може ли да ми препоръчаш някой качествен.Аз като почнах работа в салона в който съм сега видях че има вече купен печат с шаблони пробвах 2-3 пъти да направя с тях нещо но не се получи нищо или не се отпечатваше или се накъсваше и се отпечатваше  само част и се отказах.Но като гледам при теб се е получило за това и те питам понеже тия неща на ръка не могат да се направят никога а има интересни работи. newsm78

# 19
  • София
Ради, калинките са станали страхотни...  Hug

# 20
Днес пробвах отново печата на работа оказа се че е на Конад,този път се получиха по добре отпечатъците(някъде тук бях прочела да се надраска малко с пилата-печата) и май сега е по-добре.Ще си ги поръчам и аз тези печати че се зарибих яко Embarassed

# 21
# 22
  • Казанлък
_Linda_ , страхотни! Твоите творения са ми от фаворитите!

# 23
Ради, калинките са станали страхотни...  Hug
Благодаря! Hug

Още малко мостри от мен:

# 24
Radi, русалката ме грабна, нямам търпение да я пуснеш на маникюр, мн ми е интересно как ще изглежда

# 25
# 26
Красота! Heart Eyes

# 27
# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт