Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 96 413
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Зависи от цената Simple Smile Много често има оферти и тогава си заслужава иначе е на цената на Персила и Ариела.
Като качество нямам забележки, но и аз нямам силно замърсени дрехи. Омекотителя е с лек и приятен аромат но лично аз предпочитам Ленорите.

# 676
Гес, не знам дал си ги ползвала, но мирише страхотно тъй като е в комбинация с оня червения Ленор Simple Smile
http://www.mysupermarket.co.uk/#/shelves/laundry_in_tesco.html

# 677
Трудно го приемаш, ама е факт. Отделен е въпросът какво има в капсулата, ако ме разбираш.

много добре те разбирам, даже си мислех същото да напиша Hug А можеш ли да ми кажеш дали Хенкел имат завод в Швейцария?  Защото ми препоръчват един Первол за 40 пранета на 17 лева, швейцарски, а аз си мислех, че за Швейцария се доставят от Германия с тези двуезични надписи на немските.

# 678
Гес, не знам дал си ги ползвала, но мирише страхотно тъй като е в комбинация с оня червения Ленор Simple Smile

За Bold ruby jasmine ли става въпрос? Прахът съм ползвала. Той само доста силно си мирише, а в комбинация с ленора не седмици, а месеци ароматът стои върху дрехите. Много го харесвам. Течните сигурно миришат по-силно.

много добре те разбирам, даже си мислех същото да напиша Hug А можеш ли да ми кажеш дали Хенкел имат завод в Швейцария?  Защото ми препоръчват един Первол за 40 пранета на 17 лева, швейцарски, а аз си мислех, че за Швейцария се доставят от Германия с тези двуезични надписи на немските.
Мисля, че няма завод в Швейцария - много малка държава е да им правят специално завод. Доставят от Германия в което се уверихме с новите двуезични опаковки, които са явно за икономия - да не печатат двуезични опаковки специално за Швейцария и немски - специално за Германия. И Ариелите са така.

# 679
  • Варна
Като стана въпрос за омекотители имам си 3 бр. Kuschelweich от Германия - зелен, жълт, оранжев. Омекотяват чудесно, но ароматът е слаб, едва се усеща след изсъхване. Слагам 1 1/2 капачка, както е описано да са ми Kuscheweich дрехите. ( kuscheln - гушкам, прегръщам  , weich - меко). Засега фаворити по дълготрайност ми е синият Ленор.

# 680
  • София
Светлосиния омекототел Денк Мит от ДМ хич не мирише!
Така или иначе днес го изтървах и изтече на пода половината. Mr. Green

Я пак да ви питам пак - испанско одеяло, 220/240, към 5 кг, мога ли да сложа в пералня за 7 кг?

# 681
  • Варна
Светлосиния омекототел Денк Мит от ДМ хич не мирише!
Така или иначе днес го изтървах и изтече на пода половината. Mr. Green

Я пак да ви питам пак - испанско одеяло, 220/240, към 5 кг, мога ли да сложа в пералня за 7 кг?
Не знам каква ти е пералнята. В моята вече 4 пъти е пран китеник, който се събира само с голямо тъпкане (тежък и обемен) . Обаче, моята е на 12 год. според майстора, който и сменя лагерите това лято, от последните, които издържат на здрава експлоатация и без ремонт повече от 5 год. ( само за инфо - Зануси)

# 682
  • София
Нова е, Беко. Според мен,ще издържи, ама мъжо твърди, че не може.
А на химическо ми излиза много скъпо.
Пробвала съм да го пера в банята - и там е мъка и съхне трудно.

# 683
Нямам представа какво е това испанско одеяло. Търсих в гугъл снимки - прилича ми на най-обикновено одеяло. Да ти кажа, зависи от материята. Ако е изкуствена материя, няма да попие много вода и да стане много тежко. Ако е памук или вълна може да стане доста тежичко. Прецени си.

# 684
Едва ли одеалото тежи повече от 7 кг.
Пускай го без притеснения!

П.П. Писала си, че е към 5 кг., пералнята е за 7 кг. сухо пране.
Какъв е проблема да се изпере в пералнята? Наистина не разбирам.
И щом според мъжа ти не може, тогава да го изпере той Laughing Wink.

Сетих се за тези испански одеала. Те са 100% синтетика и са леки.

# 685

Мисля, че няма завод в Швейцария - много малка държава е да им правят специално завод. Доставят от Германия в което се уверихме с новите двуезични опаковки, които са явно за икономия - да не печатат двуезични опаковки специално за Швейцария и немски - специално за Германия. И Ариелите са така.

благодаря  bouquet Ще се купува значи, излиза че е немски, а в магазина не знаят Mr. Green Те ми казаха, че е внесен от Германия де, ама аз се зачетох че пише Швейцария. За цветно е и със система да не се смесват цветове. Ще докладвам как е Grinning

# 686

За Bold ruby jasmine ли става въпрос? Прахът съм ползвала. Той само доста силно си мирише, а в комбинация с ленора не седмици, а месеци ароматът стои върху дрехите. Много го харесвам. Течните сигурно миришат по-силно.

Ох и аз какъв линк съм то дала Simple Smile иначе точно за него става дума Simple Smile миризмата му е просто разкошна. Това е моя любимец между праховете.

# 687
  • София
Като стана въпрос за омекотители имам си 3 бр. Kuschelweich от Германия - зелен, жълт, оранжев. Омекотяват чудесно, но ароматът е слаб, едва се усеща след изсъхване. Слагам 1 1/2 капачка, както е описано да са ми Kuscheweich дрехите. ( kuscheln - гушкам, прегръщам  , weich - меко). Засега фаворити по дълготрайност ми е синият Ленор.

Хм, странно, за мен те ухаят доста силно. Имам син и жълт и слагам по 1 капачка...

# 688
  • Варна
И аз не усещам Кушелвайх след пране. Иначе ухае страхотно - жълтия имам аз, но се усеща едва-едва. Пера с ОМО и Персил, внос.

# 689
  • Варна
И аз не усещам Кушелвайх след пране. Иначе ухае страхотно - жълтия имам аз, но се усеща едва-едва. Пера с ОМО и Персил, внос.
Да, аз не се съмнявам в качеството, защото познат ми го донесе по поръчка. А праховете са ми Ариел за цветно от Австрия, Вайсе Риезе за бяло от Германия. А като сложа течен на Ариел, който си взех от Австрия - омекотителите съвсем не се усещат. Това за информация на момичета/момчета (Бонго, къде си?  Peace), които са решили да си вземат на тройната цена на Борн. Да знаят какво да очакват.

Общи условия

Активация на акаунт