Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 047
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,имам нужда от съвет за пране на черни дрехи (имам Первол) но въпросът ми е как да не се появява върху дрехите едни като ситни кончета,или по-скоро на мен ми приличат като прашинки ?

Пери дрехите обърнати наопаки.
Благодаря ти , а на колко градуса перете вие черните дрехи ?

# 181
  • Варна
Здравейте,имам нужда от съвет за пране на черни дрехи (имам Первол) но въпросът ми е как да не се появява върху дрехите едни като ситни кончета,или по-скоро на мен ми приличат като прашинки ?

Пери дрехите обърнати наопаки.
Благодаря ти , а на колко градуса перете вие черните дрехи ?

Не зависи от цвета, а от материята. Прегледай указанията по етикетите. В повечето случаи - 30-40 градуса

# 182
  • Варна
Аз ги пера на 30 или 40 градуса.
Взех си жълтия Кушелвайх - страхотен аромат, но не е толкова траен и силен като синия Софтлан.

# 183
Да, 30-40 е повече от достатъчно.
Програмата също е деликатна, т.е. кратка.

# 184
Благодаря Ви , момичета!
Много ценни съвети давате , както винаги Simple Smile

# 185
  • София
Аз наскоро питах в една известна верига химическо чистене точно за кожено яке от естествена кожа.Те ми отговориха,че почти винаги има проблем след почистването при тях.Дори да се спазят всички етикети и при допълнителните препарати за кожа - винаги има на места,където е имало по-голямо триене вероятност за лека промяна в цвета.Аз още не съм се наканила да го направя и не зная дали да рискувам.Вкъщи изпрах на дъщеря ми яке от изкуствена кожа,но на ръка и нямаше промяна във външния му вид.

Имам много тънко велурено яке, което давам на химическо чистене всяка година и не съм забелязала да има каквито и да било проблеми от това Wink
Това - в България ли?

# 186
  • София
Аз наскоро питах в една известна верига химическо чистене точно за кожено яке от естествена кожа.Те ми отговориха,че почти винаги има проблем след почистването при тях.Дори да се спазят всички етикети и при допълнителните препарати за кожа - винаги има на места,където е имало по-голямо триене вероятност за лека промяна в цвета.Аз още не съм се наканила да го направя и не зная дали да рискувам.Вкъщи изпрах на дъщеря ми яке от изкуствена кожа,но на ръка и нямаше промяна във външния му вид.

Имам много тънко велурено яке, което давам на химическо чистене всяка година и не съм забелязала да има каквито и да било проблеми от това Wink
Това - в България ли?
Според мен -не!

# 187
Здравейте, и аз искам да питам за вашето мнение за белгийские и френските перилни препарати.

# 188
Не е в Бг, но не смятам че ползват кой знай колко различни препарати или пук технологии.

# 189
  • Варна
То си личи от километри, че не е от БГ, затова питат хората...И аз съм патил от " доволни " клиенти, препоръчващи определена фирма.Върнаха ми скъпия кожен панталон в окаяно състояние и когато се развиках, лелката най-безотговорно, мазно и безцеремонно взе да приема поръчките на другите клиенти, които типично по ганювски не обърнаха внимание на ситуацията, защото са роби и преклонената глава сабя не я сече.Един умен клиент моментално би напуснал помещението, ако види как третират друг клиент.

# 190
  • При децата ми
Здравейте!
Рискувам да отнеса някоя и друга псувня, ама ще питам пак! Препоръчайте ми прах за цветно? Последно ползвах "Персил", преди това "Ариел". Иска ми се да разнообразя сега. Отдавна не съм прала с "ОМО", но нали пък не бил за цветни дрехи.  Rolling Eyes В голяма дилема съм? Mr. Green Довечера ще ходя до един магазин с немски, италиански и австрийски прахове, та очаквам вашите предложения?

# 191
Здравейте!
Рискувам да отнеса някоя и друга псувня, ама ще питам пак! Препоръчайте ми прах за цветно? Последно ползвах "Персил", преди това "Ариел". Иска ми се да разнообразя сега. Отдавна не съм прала с "ОМО", но нали пък не бил за цветни дрехи.  Rolling Eyes В голяма дилема съм? Mr. Green Довечера ще ходя до един магазин с немски, италиански и австрийски прахове, та очаквам вашите предложения?

Ако предлагат това може да го пробваш вместо мен и после да споделиш впечатления  Laughing
Харесвам много италианският Даш, но не съм прала точно с този.

# 192
Здравейте!
Рискувам да отнеса някоя и друга псувня, ама ще питам пак! Препоръчайте ми прах за цветно? Последно ползвах "Персил", преди това "Ариел". Иска ми се да разнообразя сега. Отдавна не съм прала с "ОМО", но нали пък не бил за цветни дрехи.  Rolling Eyes В голяма дилема съм?
Препоръчвам ти течен препарат(надявам се, че ползваш и течни).Този, от който съм очарована, а аромата му е чудесен. Simple Smile

# 193
  • Gone with the wind
Днес ходих до магазинчето на пътеките в Младост. Взех си немски/австрийски (на етикетите имаше и немски и австрийски адрес на доставчик) корал за цветно и английски персил за цветно. Аз доволен  Mr. Green

# 194
Някой има ли идея как да изчистя петна от пот на подплатата на палто, което е само за химическо? От химическото ми го връщат с петната и понеже "милото" си го е взимал, ясно е, че нищо не е забелязал. Да го връщам ли, някакъв спрей ли да ползвам, за да не го мокря?

Общи условия

Активация на акаунт