Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 047
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Кожено яке не бих прала вкъщи, само на химическо чистене.

# 166
Кой омекотител Кушелвайх бихте ми препоръчали?
В какъв смисъл? По принцип при омекотителите си харесваш аромат и си го ползваш със здраве. Аз харесвам жълтия и синия, но днес не си купих, въпреки ниската цена, защото имам доста омекотители.

# 167
  • Варна
Кой омекотител Кушелвайх бихте ми препоръчали?
В какъв смисъл? По принцип при омекотителите си харесваш аромат и си го ползваш със здраве. Аз харесвам жълтия и синия, но днес не си купих, въпреки ниската цена, защото имам доста омекотители.
Да, това ме интересуваше - ароматът. не че не мога да си избера помирисвайки от бутилката, но малко или много при пране той се променя и затова се допитах до вас.  Simple Smile

# 168
Синият аз харесвам най-много.

# 169
  • София
Момичета и момчета, нуждая се от съвет? С какво да изпера кожено яке /бяло/, естествена кожа? Rolling Eyes Омекотител да ползвам ли?
Да изпереш естествена кожа? Rolling Eyes

# 170
Кожено яке не бих прала вкъщи, само на химическо чистене.

Peace И аз така мисля,само дето като го занесох ми заявиха,че били длъжни да ме предопредят,че можели (не винаги,но понякога) да станат бели изтърквания по ръбовете Crazy Защо? Thinking Аз не получих никакъв отговор Crossing Arms Якето ми е сиво,кафяво-меланж,не е едноцветно.Ако някой знае отговора нека моля да пише Praynig

# 171
  • При децата ми
Момичета и момчета, нуждая се от съвет? С какво да изпера кожено яке /бяло/, естествена кожа? Rolling Eyes Омекотител да ползвам ли?
Да изпереш естествена кожа? Rolling Eyes

Ами тогава препоръчайте някакъв друг начин за почистване? Позната даже ми каза: "Пускаш в пералнята на 30 градуса, после минаваш якето с тампон напоен с глицерин и това е!" Rolling Eyes

# 172
  • София
Освен за химическо чистене, за друго не се сещам. Може би да питаш на друго място, в друго химическо. На етикета на дрехата какъв начин на почистване е посочен?

# 173
Тя самата кожа няма нужда от пране-почистване с препарат и трябва само.Обикновено проблемът е с подплатата-тя се замърсява.Та по повод с прането да кажа как почти съсипах яке преди доста години.Посъветваха ме да го обърна наопаки,да изпера-изтъркам-изчеткам подплатата с разтвор от течен препарат за пране и после бързо да го облея с душа-да го изплакна тоест.Така и направих.Въобще не кисна и не се въртя в пералня. За сведение-българско,телешка кожа.Да,ама не.Якето се сви и някак си загуби линия.Не че не го поносих още известно време,ама не беше същото.

# 174
  • София
Аз наскоро питах в една известна верига химическо чистене точно за кожено яке от естествена кожа.Те ми отговориха,че почти винаги има проблем след почистването при тях.Дори да се спазят всички етикети и при допълнителните препарати за кожа - винаги има на места,където е имало по-голямо триене вероятност за лека промяна в цвета.Аз още не съм се наканила да го направя и не зная дали да рискувам.Вкъщи изпрах на дъщеря ми яке от изкуствена кожа,но на ръка и нямаше промяна във външния му вид.

# 175
Момичета една приятелка ще ходи до Германия, моля дайте идея какви прахове да й поръчам за бяло и за цветно.

# 176
Момичета една приятелка ще ходи до Германия, моля дайте идея какви прахове да й поръчам за бяло и за цветно.

Persil

# 177
Аз наскоро питах в една известна верига химическо чистене точно за кожено яке от естествена кожа.Те ми отговориха,че почти винаги има проблем след почистването при тях.Дори да се спазят всички етикети и при допълнителните препарати за кожа - винаги има на места,където е имало по-голямо триене вероятност за лека промяна в цвета.Аз още не съм се наканила да го направя и не зная дали да рискувам.Вкъщи изпрах на дъщеря ми яке от изкуствена кожа,но на ръка и нямаше промяна във външния му вид.

Имам много тънко велурено яке, което давам на химическо чистене всяка година и не съм забелязала да има каквито и да било проблеми от това Wink

# 178
Здравейте,имам нужда от съвет за пране на черни дрехи (имам Первол) но въпросът ми е как да не се появява върху дрехите едни като ситни кончета,или по-скоро на мен ми приличат като прашинки ?

# 179
  • Варна
Здравейте,имам нужда от съвет за пране на черни дрехи (имам Первол) но въпросът ми е как да не се появява върху дрехите едни като ситни кончета,или по-скоро на мен ми приличат като прашинки ?

Пери дрехите обърнати наопаки.

Общи условия

Активация на акаунт