Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 047
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз с Окси на Сано успях да изкарам едно фиксирано петно от мазно (бях прала суичъра 2-3 пъти преди това, като бях мазала с други препарати за петна).

Мерси, ще го потърся и ще опитам. Анцугът е нов и скъп и не ми се иска да го прежаля, а с петно няма как да излиза  Confused

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 14:54 от missence

# 241
  • Русе
Meggysan, тук в Ловеч омекотителя Yumus е 8,50 лв. на магазинче, което зарежда от Турция. Все ще си на далавера  Wink

Аз пък да Ви се оплача от черния Персил, който си купих вчера - белгийски, поради липса на друг в това СЕЛО Ловеч  newsm61 Изпрах си двете черни якета. Тази сутрин като поглеждам едното - цялото на бели засъхнали петна. На другото нищо му няма. Май щеше да е по-добре да си взема пак турския Первол 4 литра за 12 лв., отколкото този Персил 1,5 л. за 9 лв.
Скрит текст:

# 242
Вики, ако си сложила омекотител е напълно възможно да е това.
Случвало ми се е няколко пъти, с мокра кърпичка се махат без проблем.

# 243
  • Русе
Ами сложих, но аз винаги си слагам и до сега с Первол-а не се е получавал такъв гаф. Позаличих петната само с обтриване с мокри ръце.

# 244
От омекотителят е най-вероятно и не е беда. Може и с мокра кърпа леко да обтриеш и ще изчезнат.

# 245
Извинявам се предварително, ако се повтарям. Коментираният тук прах "Изи" има във Варна в Елитис и едно магазинче малко срещу офис уан на Владислав. В Елитиса имаше големи кутии, вътре с праха и с мерителна чашка, и от малките разфасовки. Не помня количеството, цената беше 10 лв. за големите кутии.

# 246
Не очаквах в нашето малко градче да донесат  прах "Изи".Взех си за цветно пране малка разфасовка,защото имаше само малка по 1 бр. за цветно и  бяло.Струва 2.85 незнам как върви в търговските вериги.Страшно съм доволна .Изпра дори и мазното петно от  гащиризона на мъжа ми.
Цветовете и не мърдат.Също така си взех и омекотител с рози на Изи страшен аромат и дълготраен след изсъхване на прането.Прочетох ,че има и големи разфасовки.Не съжелявам,че съм си го купила.Дано не го развалят след време.

# 247
Meggysan, тук в Ловеч омекотителя Yumus е 8,50 лв. на магазинче, което зарежда от Турция. Все ще си на далавера  Wink

Аз пък да Ви се оплача от черния Персил, който си купих вчера - белгийски, поради липса на друг в това СЕЛО Ловеч  newsm61 Изпрах си двете черни якета. Тази сутрин като поглеждам едното - цялото на бели засъхнали петна. На другото нищо му няма. Май щеше да е по-добре да си взема пак турския Первол 4 литра за 12 лв., отколкото този Персил 1,5 л. за 9 лв.
Скрит текст:

Повечето ми дрехи са черни и пера с Персил или Ариел на капсули, слагам и Линор, но никога не съм имала петна ! Това се случва ако переш с прахообразен прах за пране или оне на таблетки. Смени си го с течен и няма да имаш проблеми, отделно че течните не цапат така пералнята.

# 248

Повечето ми дрехи са черни и пера с Персил или Ариел на капсули, слагам и Линор, но никога не съм имала петна ! Това се случва ако переш с прахообразен прах за пране или оне на таблетки. Смени си го с течен и няма да имаш проблеми, отделно че течните не цапат така пералнята.
Точно течните препарати спомагат за натрупването на гадости в пералнята.

# 249
Напротив, особено пък капсулите които се слагат направо в барабана определено не цапат толкова колкото прахообразния прах който се сипва в чекмеджето Simple Smile Сама знаеш какво става в чекмеджето след няколко пранета Simple Smile

# 250
Сама знаеш какво става в чекмеджето след няколко пранета Simple Smile
Абсолютно нищо.

# 251
  • Стара Загора
Зависи от праха, при мен от Персил  мегаперли оставаше в чекмеджето. Явно беше стар, щото после със  сензитив мегаперлите всичко си беше наред. Майка ми пък упорито се опитвала да си изразходи един гъст омекотител Юмос, чекмеджето й беше много зле.

# 252
Днеска и аз реших да пробвам белия омекотител Бинго и на мене също много ми хареса как мирише.

# 253
  • Gone with the wind
Някой може ли да даде отзиви за кърпичките за сушилня на ДМ.
Също така видях ароматизатори на Коколино за гардероб. 3бр. бяха 7.50 (1бр. бил траен 6 седмици), но това магазинче по принцип си е скъпо и колкото и да ме изкушаваха се въздържах

# 254
Аз с Окси на Сано успях да изкарам едно фиксирано петно от мазно (бях прала суичъра 2-3 пъти преди това, като бях мазала с други препарати за петна).

Мерси, ще го потърся и ще опитам. Анцугът е нов и скъп и не ми се иска да го прежаля, а с петно няма как да излиза  Confused

Анцуга си е анцуг независимо колко струва Wink и се ползва за спорт, а не за излизане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт