Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 10

• 98 047
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Meggysan, тук в Ловеч омекотителя Yumus е 8,50 лв. на магазинче, което зарежда от Турция. Все ще си на далавера  Wink

Аз пък да Ви се оплача от черния Персил, който си купих вчера - белгийски, поради липса на друг в това СЕЛО Ловеч  newsm61 Изпрах си двете черни якета. Тази сутрин като поглеждам едното - цялото на бели засъхнали петна. На другото нищо му няма. Май щеше да е по-добре да си взема пак турския Первол 4 литра за 12 лв., отколкото този Персил 1,5 л. за 9 лв.
Скрит текст:

Повечето ми дрехи са черни и пера с Персил или Ариел на капсули, слагам и Линор, но никога не съм имала петна ! Това се случва ако переш с прахообразен прах за пране или оне на таблетки. Смени си го с течен и няма да имаш проблеми, отделно че течните не цапат така пералнята.
Ами аз не знам да има Персил за черни дрехи в прахообразна форма. Виждала съм само течен и  течен си взех.

# 256
  • Gone with the wind
Анцуга си е анцуг независимо колко струва Wink и се ползва за спорт, а не за излизане  Mr. Green

А когато детенце излезне да играе може ли да си носи анцуга, или щом не отива в спортната зала, не е позволено?

# 257
Анцуга си е анцуг независимо колко струва Wink и се ползва за спорт, а не за излизане  Mr. Green

А когато детенце излезне да играе може ли да си носи анцуга, или щом не отива в спортната зала, не е позволено?

Детенце може да си играе и с леке на анцуга Simple Smile всички знаем, че децата постоянно се цапат и едва ли някой ще обърне внимание на леке на детски анцуг Simple Smile

П/с анцуга е източно европейска мода и се счита за официално облекло и се носи като се излиза на разходка из центъра Simple Smile

# 258
Hrispa76, какъв прах за цветно избра?

Troy, аз имах предвид наслагванията вътре в пералнята, а не в чекмеджето, което се вади и съответно не е проблем да се почисти.

# 259

Детенце може да си играе и с леке на анцуга Simple Smile всички знаем, че децата постоянно се цапат и едва ли някой ще обърне внимание на леке на детски анцуг Simple Smile

П/с анцуга е източно европейска мода и се счита за официално облекло и се носи като се излиза на разходка из центъра Simple Smile

Ти да не си на 70 години?

# 260
Какво общо имат годините? Наистина това буйно носене на анцузи /където е подходящо и където не/ като у нас не съм виждала. Периодически пребивавам в Дания и до сега нито веднаж не съм видяла на улицата или където и да е било извън спортна зала /може би,но в такава пък не съм ходила/ дете или възрастен по анцуг.А и деца в детска градина съм водила-няма анцузи.

# 261
И какво общо има носенето или неносенето на анцузи с праховете за пране и омекотителите, че цял ден с тях се занимавате? Освен, разбира се, че анцузите с такива се перат. И въпреки че детето играе с анцуг - долнопробна и селска източноевропейска дреха, е добре той все пак да не е лекьосан и мърляв. Защото ще се появи тема (то май вече има), осъждаща майките, чиито деца играят мърляви и лекьосани, не дай боже сополиви. А пък ако лекетата са от сополите, които им текат, ще е силно драматично - зараза.

# 262
Хайде сега и ти да не преиграваш Simple Smile има 3 поста, а ти направи цяла драма Simple Smile

# 263
  • Бургас
На анцунг или панталон, дънки или фрак Joy, лекето ще стои еднакво значещо за майката, а и за детето след една определена възраст...

# 264
  • София
Аз с Окси на Сано успях да изкарам едно фиксирано петно от мазно (бях прала суичъра 2-3 пъти преди това, като бях мазала с други препарати за петна).

Мерси, ще го потърся и ще опитам. Анцугът е нов и скъп и не ми се иска да го прежаля, а с петно няма как да излиза  Confused

Анцуга си е анцуг независимо колко струва Wink и се ползва за спорт, а не за излизане  Mr. Green

При нас все още 90% от излизането е свързано с игра, каране на колело, тротинетка, футбол и др. т.е. вид спорт, така че въпросът си остава  Mr. Green За останалите поводи си имаме други дрехи, които засега са без петна и питането не се отнася за тях  Peace
Иначе все още правя опити с всякакви препарати да "изкарам" лекето, надявам се да успея, освен ако преди това не се получи дупка от многото препарати и дискусията да приключи  Joy

п.с. благодаря на всички, които отговориха по темата  Peace

# 265
  • Стара Загора
Препарат за килими маха мазно. Изпитано е.

# 266
  • гр.Добрич
Момичета, какво пишете за пощенски код в немския сайт. Все нещо не ми харесва и не мога да се регистрирам.

# 267
  • Стара Загора
избери държава, на мен ми го приема

# 268
  • гр.Добрич
Благодаря, нещо не ми се получаваше. Hug

# 269
  • София
Приятно съм изненадана от Бинго - течен перилен препарат, бяла опаковка от 1.5 л. Купих го от Метро преди седмица, беше на промоция, имаше и още два други цвята. Пере добре и мирише хубаво. Изпрах няколко памучни блузи и пижами, без петна.

Общи условия

Активация на акаунт