Брекети - колко ви излязоха и къде ги поставихте - част 3

• 174 114
  • 1 079
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
Змейковица-ще се оправиш след няколко дни,и аз бях така в началото с долните-адски мн ме боляха,и не можех да дъвча,и си слагах восък,и ядях с него-не ми се отплепяше,много е гадно,но след няколко дни лигавицата ще ти свикне със железата,и всичко ще е ок!

# 376
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, наистина днес съм доста по-добре  Hug Явно човек е доста държеливо животно и свиква с всичко  Rolling Eyes
Весели празници на всички!

# 377
Радвам се, че си по-добре. В такъв момент всякаква помощ е добре дошла. Приканвам всеки да споделя know how как се справя с болката. Също ще бъда благодарна ако някой, който вече е приключил с лечението сподели как се грижи за новата си усмивка.

# 378
  • Sofia
Аз облекчавам със сладолед Simple Smile. Хем е вкусно, хем не трябва да се дъвче, а и студеното намалява болката Simple Smile

# 379
Вече официално ги нямаааа!  Party Днес свалихме бректите Simple Smile. Скоро ще покажа и снимки.

# 380
  • Пловдив
Браво, честитооо!!!
Чакаме снимки за кураж на нас "зайците"

# 381
Здравейте,
болката я има, особено след като ги затегнат а най-много когато току-що са ги сложили... Няма как да не боли, защото все пак това са зъби, костна структура и за да се подредят трябва да се натегнат с дъга... за съжаление има  моменти в които е непоносимо... на мен са ми извадени 3 зъба и един ретиниран от челюстта. За такива моменти на мен ми помагаше само болкоуспокоително- аулин за най-тежките моменти. Иначе дразненето отвътре на устата ще премине след няколко дни, но при пристягане винаги зъбите ще са чуствителни за няколко дни. Това е което мога да споделя. Но волята и търпенето побеждават всичко.
Така че, момичета, стискайте зъби...  ooooh! и всичко ще мине. Simple Smile

# 382
Вече официално ги нямаааа!  Party Днес свалихме бректите Simple Smile. Скоро ще покажа и снимки.

Поздравления! Как се почувства, когато се видя без тях за пръв път? Надявам се до месец и аз да се освободя от тях.
От тук нататък какво следва? Какви препоръки ти дадоха?

# 383
  • София
Честито и от мен!

чакаме снимки, за да вдъхнеш кураж на все още борещите се Simple Smile

# 384
Благодаря ви, момичета!
Всъщност до последно не вярвах, че ще ми ги свали, все очаквах да ме отложи и т.н., защото пък е някакъв късмет, тази година съм абитуриентка и на 15-ти е изпращането, т.е. точно за него ги свалих Simple Smile . Малко беше странно като пипнах с език и нямаше нищо на зъбите ми  Laughing . Направи ми отливка и днес имам час след малко - отивам да си взема ритейниръте. С тях ще спя, но предполагам подробностите ще ги каже днес. Чувството е много яко, заслужава си! Радвах се с всеки по отделно, когато показвахте снимки на крайния резултат, а най-после дойде и моя ред. Ето ги и тяx - съответно първата е от вчера, а втората от преди 14-15 месеца (нямам профилна снимка от вчера, но сами се сещате, че зъбите бяха много напред):

# 385
Много добре! Да ти кажа честно, ако моите зъби в началото бяха каквито са били твоите, нямаше да си причиня всичко това. Важното е ти да си доволна и да бъдеш най-усмихнатата абитуриентка.

# 386
Не е точно така, защото в профил нещата са доста по-зле. Преди бях качвала една снимка, можеш да се убедиш сама колко голяма е разликата всъщност. Също така с всяка изминала година се местеха все по-напред, т.е. не спряха на едно място, което е лошо:

# 387
  • София
Честито Sunny__!

Много усмивки за напред, един прекасен бал и бързо да забравиш "мъките" Simple Smile

# 388
Здравейте!

Преди време бях писала (когато събирахме информация), а сега бих искала да споделя преживяното. Не зная дали не е рано, но тъй като виждам все по-често щастливата усмивка на дъщеря си, реших, че може би ще съм полезна.

Ние сме от Варна. Дъщеря ми навърши 16 миналия месец. От октомври м.г. е с брекети на горните зъби, а от два месеца - и на долните. Поставени бяха от Д-р Катя Керанова в Шумен на стойност 800 лв. (метални). Слава Богу не се наложи вадене на зъби (няма зародиши на мъдреци). Засега всичко върви много добре, един път месечно пътуваме до Шумен (семейна разходка) Simple Smile На последния преглед (за първи път се наложи да почакаме малко, може би заради празниците) в чакалнята установихме, че сме пациенти само от Варна и Разград Simple Smile

Неудобствата, които дъщеря ми изпита: при поставяне на горните брекети беше много гладна първите два дни (на течни и кашави храни) и на третия започна да яде всичко; след поставяне на долните брекети се появиха афти и ползвахме восъка, който ОД ни даде още в началото на лечението (купихме и едно гелче за мазане). Сега вече яде всичко, дъвче и дъвки, досега не са се отлепяли брекетите (дано да не се случва).

Желая успешно лечение на всички и красиви усмивки!

# 389
Не е точно така, защото в профил нещата са доста по-зле. Преди бях качвала една снимка, можеш да се убедиш сама колко голяма е разликата всъщност. Също така с всяка изминала година се местеха все по-напред, т.е. не спряха на едно място, което е лошо:

Невероятна разлика.
Честита нова усмивка.

На мен ще ми ги свалят до края на другия месец. Сега интензивно нося ластиците. Ще ми е мъчно за брекетчетата, но пък резултата си е налице и трябва да се махнат.
Ще постна снимка само да ми ги свалят Simple Smile Crazy

Общи условия

Активация на акаунт