Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 210
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Търся някой, който играе в играта на Своге и има повтарящи се опаковки. Купихме си от Метро шоколад и на 5-те опаковки има един и същ град - Жеравна. Може да има желаещ за размяна.

# 466
Добро утро. Откакто си имаме група във Фб тука темата се поизоставя както и да е.  Simple Smile
Сутринта по нова тв даваха игра с въпрос колко са момичетата от националната лотария, но не разбрах каква точно е наградата някои гледал ли е ?

От димива вече с 15 сектора отивам към 16 дори.

# 467
Спечелих от Нивея Party Много се радвам! Май ми се връща късмета, че беше съвсем изчезнал

# 468
Добро утро. Откакто си имаме група във Фб тука темата се поизоставя както и да е.  Simple Smile
Сутринта по нова тв даваха игра с въпрос колко са момичетата от националната лотария, но не разбрах каква точно е наградата някои гледал ли е ?

От димива вече с 15 сектора отивам към 16 дори.

Мисля, че са 5, но не разбрах, за какво е трябвала бройката?

# 469
Току що ми донесоха чашата от играта на 3 в 1  Laughing Не е кой знае какъв голям подарък, но все пак е нещо  Hug

коя куриерска фирма ги доставя?

Със спиди!

# 470
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Има ли спечелили от играта на Avon  - City Rush Стил и ако има, получихте ли си вече парфюмите, защото аз все още не съм  Rolling Eyes

# 471
  • София
Има ли спечелили от играта на Avon  - City Rush Стил и ако има, получихте ли си вече парфюмите, защото аз все още не съм  Rolling Eyes

Катенце , най добре им се обади  Confused , повечето май ги получихме .
Сега им върви 2-ра седмица нова игра със комплект гримове

# 472
  • София
Здравейте, спечелих ваучер на стойност 25 лв. за покупка на очила от Доминооптик. Тъй като не ми върши работа ваучера го ПОДАРЯВАМ. Ако има желаещ да пише на лично, за да му изпратя секретния код за наградата.

# 473
  • София-Младост

Дайте линк моля Simple Smile

# 474
  • Габрово

Дайте линк моля Simple Smile
https://apps.facebook.com/avonluxe_bg/app.php?sharedid=1000

2 в 1 - хем линк за теб, хем на мен ми трябват още 2 гласа  Laughing Wink

# 475
Здравейте, спечелих ваучер на стойност 25 лв. за покупка на очила от Доминооптик. Тъй като не ми върши работа ваучера го ПОДАРЯВАМ. Ако има желаещ да пише на лично, за да му изпратя секретния код за наградата.
За кой град е тази оптика?

# 476
  • София

Mисля, че е в София.

Дидии, напомням ти, че в оптиките продават и слънчеви очила, от които всеки има нужда.

# 477
  • София

Mисля, че е в София.

Дидии, напомням ти, че в оптиките продават и слънчеви очила, от които всеки има нужда.
Много ми е далеч, да отида до там, а и роботното им време не ме устройва, трябва да избягам от работа, за да отида и да си загуба половин ден.
P.S. наградага вече е подарена.

# 478
Спечелих от Нивея Party Много се радвам! Май ми се връща късмета, че беше съвсем изчезнал

Милена, къде са публикували спечелилите?

Някой знае ли кога ще се тегли победител в Avon Luxe?

# 479

Милена, къде са публикували спечелилите?

Някой знае ли кога ще се тегли победител в Avon Luxe?
В Самото приложение, има само снимки на победителите, без имена

Общи условия

Активация на акаунт