Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък днес се включих в тази томбола.Който иска да участва от тук Само трябва да се хареса страничката и да се сподели в ФБ.Успех на всички:)

# 481
  • София
Днес аз раздавам наградите. Подарявам награда за безплатно почистване на било то печка, матрак, мебел, килим, с нов уред на пазара. Участвах в някакво проучване  и сега са ме изтеглили за безплатно почистване с цел реклама на новия уред. Ако някой има интерес да пише, аз нямам интерес към наградата.

# 482
  • София
Днес аз раздавам наградите. Подарявам награда за безплатно почистване на било то печка, матрак, мебел, килим, с нов уред на пазара. Участвах в някакво проучване  и сега са ме изтеглили за безплатно почистване с цел реклама на новия уред. Ако някой има интерес да пише, аз нямам интерес към наградата.

Не си я спечелила. Обаждат се на всички балъци. И са нахални като конски мухи. Днес дори се изпокарах с поредната такава. В петък казах на колежката ѝ да си отбележи някъде да не ме безпокои повече, вкарах телефона ѝ в "черния списък", но днес ми се обадиха от друг телефон. Като дойдат на място започват да те агитират да им купиш уреда. Само се моля да не се докопат и до телефона на мъжа ми, че често го записвам за томболи без той да знае. Отговаря безропотно ако е за получаване на награда, но ако тези вземат да го тормозят, ще си го изкара на мен.  Sad

Да добавя, че това ми се случва за втори път с тази фирма. Първия път отговорих съвестно на въпросите и спряха да ме тормозят чак когато свърши предплатената телефонна карта, която имах. Този път им отговорих, че чистя рядко, че искам да замърсявам природата с химически препарати и дори и да имам алтернатива, пак ще използвам химия. Обаче пак продължават.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 15:19 от Тaня67

# 483
  • София-Младост
Спечелих от Нивея Party Много се радвам! Май ми се връща късмета, че беше съвсем изчезнал

Милена, къде са публикували спечелилите?

Някой знае ли кога ще се тегли победител в Avon Luxe?
В Самото приложение, има само снимки на победителите, без имена
Дай линк, че нещо не го намирам моля те

# 484

Не си я спечелила. Обаждат се на всички балъци. И са нахални като конски мухи. Днес дори се изпокарах с поредната такава. В петък казах на колежката ѝ да си отбележи някъде да не ме безпокои повече, вкарах телефона ѝ в "черния списък", но днес ми се обадиха от друг телефон. Като дойдат на място започват да те агитират да им купиш уреда. Само се моля да не се докопат и до телефона на мъжа ми, че често го записвам за томболи без той да знае. Отговаря безропотно ако е за получаване на награда, но ако тези вземат да го тормозят, ще си го изкара на мен.  Sad

Който уред струва само за вас, сега и никога друг път - 2999 лева!  Laughing

# 485
Спечелих от Нивея Party Много се радвам! Май ми се връща късмета, че беше съвсем изчезнал

Дай линк, че нещо не го намирам моля те
https://www.facebook.com/niveabg/app_416700408393173?app_data=login

# 486
  • София

Който уред струва само за вас, сега и никога друг път - 2999 лева!  Laughing
Значи правилно съм се ориентирала. Благодаря за предупреждението

# 487
  • София-в сърцата на моите деца
И на мене ми звъняха няколко пъти и все натискат да дойдат в къщи...да ми чистят!Казах им ,че в къщи не пускам външни хора,ако искат да дойдат да почистят входа на блока -о.к. PeaceДа, ама не искат вход да чистят! Laughing

# 488
Има ли спечелили от играта на Avon  - City Rush Стил и ако има, получихте ли си вече парфюмите, защото аз все още не съм  Rolling Eyes

Катенце , най добре им се обади  Confused , повечето май ги получихме .
Сега им върви 2-ра седмица нова игра със комплект гримове

И на майка ми не е дошъл! Не отговарят и на писмата във фейсбук и на мейла. Данните за доставка бяха с отметка да се получи уведомление при отваряне на писмото, а не се е връщало такова. За по-голяма сигурност е пратено два пъти дори! Много са нехайни, много!

# 489

Това са победителите от миналата неделя, аз доколкото разбрах теглят по 25 всяка неделя или съм в грешка?

# 490

Това са победителите от миналата неделя, аз доколкото разбрах теглят по 25 всяка неделя или съм в грешка?
Всички победители общо са Peace Вече са 50 снимки

# 491
Detskioferti.bg  дава възможност на един вас да спечели страхотен ShowerSandal на http://www.facebook.com/pages/Detskiofertibg/397864880279771.

# 492
И на мене ми звъняха няколко пъти и все натискат да дойдат в къщи...да ми чистят!Казах им ,че в къщи не пускам външни хора,ако искат да дойдат да почистят входа на блока -о.к. PeaceДа, ама не искат вход да чистят! Laughing
В една приятелка са ходили и тя каза мн хубаво били изчистили и после тя ги напъдила, казала им че няма толкоз пари за тоя стийм моп  Laughing

# 493
Спечелилите от Фрутели,донесоха ли ви чашите.Хубави ли са? Hug

# 494
Спечелилите от Фрутели,донесоха ли ви чашите.Хубави ли са? Hug

Още ги няма, то май имаше 30 дневен срок за доставка.

Да се оплача, че нищо не съм спечелила скоро, току виж магията подействала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт