Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 214
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Спечелилите от Фрутели,донесоха ли ви чашите.Хубави ли са? Hug

И при мен ги няма още.  Simple Smile

# 496
Да се оплача, че нищо не съм спечелила скоро, току виж магията подействала Simple Smile
И аз така. Напоследък ме подминава късметът нещо. Thinking

# 497
Днес 3 в 1 няма ли да теглят седмични победители?

# 498
  • плевен
Днес 3 в 1 няма ли да теглят седмични победители?

Миналата седмица също ги забавиха и излязоха във вторник Peace

# 499
Здравейте!

Знаете ли за тази активност на Нескафе: http://alegria.nescafe.bg/ ?
Ако някоя от вас знае къде са конкретните търговски обекти (търговски съоръжения), където могат да се закупят тези напитки и се дават скреч-карти, моля да напише!

Мисля, че това са кафенетата, в които се сервират продукти на Нескафе, поне аз там получих картонче, което обаче не печели  Wink

Здравейте!

А имате ли информация за играта на Марети във фейсбук? От 5-6 дни сайта все дава грешка, а на 11 или 12 ноември трябваше да обявят печелившите...

На 12-ти ги обявиха печелившите:

Време е да обявим главните действащи лица във Face the day, които печелят: 1) уикенд за двама - Orlin Atanasov 2) Maretti чаша - Димитра Пенева, милена петрова, Дилян Кунчев, Acho Dimitrov, Лидия Тодорова 3) Maretti табелка - Graf Monte Ivich, Мадам Белл. Честито! На всички останали - голямо хрупкаво благодаря за участието и много печени истории Simple Smile

Благодарско за информацията, момичета!  Hug

Включвам се с една спечелена тениска от Нескафе 3 в 1 (виждам, че доставката ще е след около 30 дни).
А Дерони имат нова инициатива, за почитателите на техните салати: http://denitopromo.com/

# 500
Ако някой използва услугите на бг пощи  да изпраща пари чрез Moneygram  може да участва в томбола ето : http://newpromo.net/moneygram/

# 501
# 502
  • София-Младост
Издателство „Клевър бук” – книжки за малки герои
Честито на печелившите родители и благодарности на всички участвали - от другата седмица започваме нова игра, така че ще има още много шансове за награди!
Ето ги и имената спечелилите от играта "Спечели 100 игри!":

Петя Тодорова
Димана Василева
Маргарита Цвяткова
Ангел Димитров
Моника Борисова
Ива Шпак
Красимир Величков
Наталия Шикова
Катя Градева
Милена Тодорова

Ще очакваме от тях да ни изпратят на мейл кой комплект карти избират, точен адрес за доставка, телефон за връзка.

# 503
# 504
Искам да се похваля, че днес си получих чашата от 3 в 1..Пристигна точно като подарък за рожденият ми ден  Mr. Green

# 505
Искам да се похваля, че днес си получих чашата от 3 в 1..Пристигна точно като подарък за рожденият ми ден  Mr. Green
Днес ли ти е РД?  Party

# 506
  • Под кривата круша
Днес ми донесоха тениската от Нескафе 3в1. Размер М - огромна е. Simple Smile И не ми харесва, ще се спи с нея. Wink In Time и я донесоха.
Парфюмът от Ейвън ми дойде на следващата седмица на мен. Търсете си ги в пощата, че ако пощальоните ви са като моя - няма да ви носене пратката.
Нивеа също много бързо действат. Предния понеделник имах мейл, отговорих и Спиди в петък ми донесе нещата. Пресата не съм я пробвала, но сушоара е супер. Wink
Иначе още си чакам Загорката. Wink
Честито на всички, гледам ,че има доста печеливши в игрите. Simple Smile
Аз бягам, че компа не е мой, а аз нямам нет... #2gunfire

# 507
Имаше игра на цигарите Ева за екскурзия в Париж.
Някой случайно да знае къде са оповестени победителите, пуснала съм 3 писма за майка ми. Тегленето е било днес, но нещо ги няма на сайта на Булгартабак, а само правилата.

# 508
Днес ли ти е РД?  Party

Party Party Да

# 509
Каролче, честит рожден ден! Здраве, щастие и успехи!

Общи условия

Активация на акаунт