Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
запис и аз да следя Simple Smile

# 61
Момичета, как се регестрирахте за играта на Чибо, че нещо немога да се оправя?  newsm78 Влязох в страницата на Чибо, харесах я, отидох на "открий италианското в себе си", прикачих си снимка към колажа и от там нататък нищо.......  newsm78  newsm78  newsm78 Имам предвид, че не ми излиза никаква регистрационна форма.

И при мен беше така, писах им по въпроса и ми отгвориха, че е достатъчно да имам снимката и че участвам, а дано, не им вярвам много много...

И на мен не ми се вярва, защото ако нямаше  нужда от регистрационната форма, нямаше да я изискват по-принцип по правилата на играта. И в крайна сметка смятам, че данните ни във фейсбук, които само ще използват на повечето от нас са непълни /тел. номер, адрес и т.н./ Ама здраве да е, дано имаме късмет в другите игри  Laughing

# 62
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте!Взех си билет от Държавната лотария!Нищо не печеля,но там пише ,че може да си регистрирам кода от билета,а на сайта им се опитвам, а не мога!Мрън-мрън!Изядох куп Фавли Морени,ами нищо,само задникът ми стана по-дебел Laughing

# 63
На Морени повече няма да им се вържа аз...

# 64
Какво става с тях? Да не шмекеруват нещо?
Аз съм регистрирала 45 кода - и нищо, но съм до там. Stop

# 65
  • София-в сърцата на моите деца
Даже ги хванах ,че в три от Морените нямаше и код Mr. Green

# 66
уФФФ нови 15 кода на нескафе  3 l 1 , този път реших всички наведнъж да ги регистрирам. а не едно по едно на ден и нищо пак,ако не пиех по две на ден изобщо нямаше да си губя времето.

# 67
Много моля, тези от Вас, който не са във Фейсбук групата, да ме подкрепят тук. Много я искам тази награда, макар, че едва ли имам шанс.
http://focus.bg/item/28998

# 68
Аз предлагам да се направи тема за гласуване и пускане на линкове тук във форума, ако е възможно.  Peace

# 69
  • плевен
Здравейте и от мен.Нямам кой знае какъв късмет в игрите,в томболите,но ви чета постоянно и все се надявам на нещичко Mr. Green Спечелих тениска и чаша от 3в1,5 лв от Димива и май това засега.На Морени-те и аз се отказах,а шоколадите Своге не мога да ги открия из Плевен или ако има те все се повтарят Peace

# 70
Аз регистрирах цяла кутия нес кафе и  НИЩО!!

# 71
  • плевен
Току що спечелих още 1 тениска от 3в1.Чак се учудвам Crazy

# 72
  • София
Аз съм регистрирала около 30 кода, кутия вафли спечелих може би на десетия код.
Тъкмо бях заподозряла Девин и в четвъртък някакво мило девойче ми се обади да каже, че печеля комплект чаши  Simple Smile Тъкмо навреме, че вече изпотроших тези от предишната игра.

# 73
Аз регистрирах цяла кутия нес кафе и  НИЩО!!

Моя приятелка спечели карта с 200лв, но незнам на кой пореден код. Знам че е регистрирала доста.

Аз днес минах през кварталната Била и видях стикерите на Нестле фитнес, но така са залепени, че пак си се вижда надписа. Обаче с моя звяр не можах да ги попрегледам, а и са ги сложили баш до касите  Tired

# 74
Как във събота е спечелила, те ги теглят в понеделник картите с по 200 лв.

Аз днес да се похваля с кутия вафли - 5 кода ъм регистрирала.

Пишеше ми още 10 да регистрирам и ще участвам за таблет, но във фейса ми казаха, че трябвало за един ден да се регнат и 15-те кода. Някой знае ли как е?

Общи условия

Активация на акаунт