Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 245
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Аз съм зарязала напоследък "чекръка"  Mr. Green на Димива, нямам нерви всеки ден да се занимавам.
Пък от друго не печеля... сигурно щото не играя  Laughing

Страшно е досадно, ама много, днес си взех 5 лева от тях, за какво ли, взеха ми 16 сектора от август го въртя и аз ще спирам сега съм с 3 и хич ама хич не мми се занимава пак, а и като много хора играят едновременно е супер тегаво и забива! Дано да четат и тук от управата, че егати досадното, а какво стана с Банера? Не участвам, но помня имаше истерии и много пари около някакви анкети.

# 46
Момичета, как се регестрирахте за играта на Чибо, че нещо немога да се оправя?  newsm78 Влязох в страницата на Чибо, харесах я, отидох на "открий италианското в себе си", прикачих си снимка към колажа и от там нататък нищо.......  newsm78  newsm78  newsm78 Имам предвид, че не ми излиза никаква регистрационна форма.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 00:11 от kolejkata_t

# 47
# 48
Аз от снощи въртя колелото на димива , ама кога ще получа и друг сектор, когато се запълни това зеленото до горе ли ?
запис , от най-големия карък Simple Smile
Може да поспорим! Откакто "спечелих" 5 лв от Димива (дето си стоят още там), нищичко не ме е огряло. Ама нищичко!!! Но щом Звънче казва, че мрънкането действало - ми мрънкам пък Crossing Arms
ти пак 5лв , а аз нищо, освен кравите на милка, имаме 2

# 49
  • София
Някой спечелил ли е кутия с вафли Морени? От 2 кутии нито един печеливш код

# 50
  • Sofia
Момичета, как се регестрирахте за играта на Чибо, че нещо немога да се оправя?  newsm78 Влязох в страницата на Чибо, харесах я, отидох на "открий италианското в себе си", прикачих си снимка към колажа и от там нататък нищо.......  newsm78  newsm78  newsm78 Имам предвид, че не ми излиза никаква регистрационна форма.

И при мен беше така, писах им по въпроса и ми отгвориха, че е достатъчно да имам снимката и че участвам, а дано, не им вярвам много много...

# 51
  • София
Някой спечелил ли е кутия с вафли Морени? От 2 кутии нито един печеливш код

Е и аз колко вафли изядох  Mr. Green Mr. Green

# 52
  • Под кривата круша

И при мен беше така, писах им по въпроса и ми отгвориха, че е достатъчно да имам снимката и че участвам, а дано, не им вярвам много много...

Влезте си в албумите. Снимките трябва да са там, но трябва да ги разрешите. Моите поне така бяха. Аз имам 2 снимки.

# 53
И аз се записвам при вас момичета!
И за да не е гол записа донесоха ми чашата на Девин! Grinning

# 54
ето една игра на аптеки Оптима https://www.facebook.com/aptekioptima/app_470440066311758

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 13:31 от zlatoto87

# 55
Току що ми донесоха бебешкия комплект от Avon- съдържа шампоан за коса и тяло, крем против подсичане и успокояващо масло за тяло.  Hug

# 56
  • София
ето една игра на аптеки Оптима

къде е  newsm78 newsm78

# 57
  • София
Привет , наградата от игрите им във Фейсбук ли е . И с куриер ли , дойдоха .   bouquet

# 58
Щом са 3бр., трябва да са от фейсбук играта за първите 130 човека. Ейвън винаги изпращат с Булпост, а у наше село поща няма съботен ден, така че ще почакам до понеделник.

# 59
Да, за първите 130, изпратили мейл.
С кола на Булпост ги докараха наистина.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 11:40 от Ulia

Общи условия

Активация на акаунт