Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 316
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
# 631
А аз още не съм си получила сока и чашата от Фрутели.  Crossing Arms

# 632
  • Sofia
на тази игра на Церезид не ми отчита гласовете.

# 633
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

И на мен  Crossing Arms

# 634

И аз Sad

# 635
  • Варна

И аз Sad

И аз не съм. Rolling Eyes

# 636
След дълги опити успях да събера 4 отчетени гласа на Церезит (само чрез покани)  Shocked.Ако успее някой да ми даде още един http://www.facebook.com/STOPvlaga/app_470917326284396?app_data=c … 3833dea2113f6c0ce

# 637
http://www.facebook.com/STOPvlaga/app_470917326284396?app_data=0 … cd17ffdbbf07c47ec
и за мен моля глас!
Защо,като натисна линка,който сте дали ми излиза моята страница в играта?
Как да гласувам за Вас? newsm78

# 638
 Гласувам наред кагато имам време, но е срамота аз да гласувам като луда за всеки и в 1 момент със 5 гласа в Макс  фактор.Изразих мнение че повечето хора само искат а не връщат глас
Така успях да се оправя.

# 639
От Famous раздават бутилки с името ти. Това ще е яко и за подарък.. Ето линк: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=529761867037033&set= … ype=1&theater

# 640
  • София
А някой вижда ли печелившите от втората седмица на Famous Grouse , трябваше на 27 да ги обяваят а аз не виждам да са .....  Confused

# 641

И на мен  Crossing Arms

Момичета, и аз имах същия проблем и се разтърсих в условията. Пише, че поканите трябва да са уникални, т.е. ако съм приела веднъж, не може и от друга покана да се включа и затова не ни отчита. А като си ги постваме тук линковете не се знае коя на коя е приела.

# 642
  • Под кривата круша

И на мен  Crossing Arms

Момичета, и аз имах същия проблем и се разтърсих в условията. Пише, че поканите трябва да са уникални, т.е. ако съм приела веднъж, не може и от друга покана да се включа и затова не ни отчита. А като си ги постваме тук линковете не се знае коя на коя е приела.

Точно така е. Sad
Трябва този, който ти приеме поканата тепърва да приеме и приложението, то ще му изпише, че подкрепя приятел. И повече няма да може да подкрепи никой. Много гадно направено и много трудно се събират гласовете. Аз от 160 покани имах 3 приети с триста зора, успях накрая да ги събера, но много трудно.
Аз не успях да спечеля чаша от Фрутели, но сестра ми -да и вчера Спиди са и я донесли.
За Джони Уокър и аз размених точки успешно за тефтер и чанта за лаптоп.За тефтера те трябва да ни пуснат мейли до една седмица, а чантата и курса са с томбола.

# 643
За Джони Уокър и аз размених точки успешно за тефтер и чанта за лаптоп.За тефтера те трябва да ни пуснат мейли до една седмица, а чантата и курса са с томбола.
Благодаря ти, Nadia!
Значи да очаквам мейл, ако не са изчерпани вече бройките. Hug

# 644
  • Под кривата круша
Благодаря ти, Nadia!
Значи да очаквам мейл, ако не са изчерпани вече бройките. Hug

Доколкото разбрах от правилата - да. Щом сме разменили точките, значи е имало тефтери.
Обърнете внимание на това обаче, пействам го от условията:

Има три нива награди, които могат да бъдат спечелени в приложението. Ниво 1 е брандиран тефтер "Място за добри идеи", Ниво 2 е чанта за лаптоп Samsonite, а Ниво 3 е индивидуален езиков курс. Награди от Ниво 1 могат да се вземат директно при размяна на крачки в приложението. По време на провеждането на играта ще бъдат налични 2000 артикула от наградата от Ниво 1. Награди от Ниво 2 и Ниво 3 се печелят на лотариен принцип. Потребителите трябва да разменят крачки, за да участват в теглене за наградите. Победителите ще бъдат теглени всяка седмица и ще бъдат уведомявани с e-mail. Наградите, които ще бъдат спечелени в приложението, са 80 броя от Ниво 2 и 16 броя от Ниво 3.

При успешното взимане на дадена награда, в рамките на една седмица ще бъде осъществен контакт с потребителя чрез един единствен имейл, в който потребителят ще бъде помолен да предостави своя адрес, за да бъде получена наградата. Няма да се води никаква друга кореспонденция. AVENDI не носи отговорност за никакво забавяне или неизправност на комуникацията по имейл. AVENDI не носи никаква отговорност към вас за каквато и да било награда, която е била забавена, повредена или изгубена преди да е стигнала до вас.

Общи условия

Активация на акаунт