Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 302
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Къде е тази игра за тефтерите?На мен нищо не ми излиза,като цъкна на този линк,който е посочен тук и ми излиза "Джони Уокър в твоя дом" Thinking

# 661
# 662
аз също се отказах от церзит.
Момичета има ли други като мен които не са си получили парфюма от Авън, получих мейла им на 12.11 и им отговорих още същия ден Simple Smile

Аз бях получила мейл на 09.11, но го получих вече - миналата седмица ли да беше, по-миналата ли, не помня. Ако искаш им пиши, на мен ми отговориха като ги попитах кога ще го получа. Сега си чакам гримовете от тях  Simple Smile

Писах им, ще видим какво и кога ще отговорят и аз чакам гримове, освен парфюма

# 663
Урааа, най сетне дойде Загорка. Идват със Спиди:)

# 664
Нивеа са много бързи, още не съм се похвалила тук, а вече ми донесоха наградата Party. Спиди тази сутрин ме зарадва със сешоар и преса, а ме изтеглиха едва този понеделник Peace

Тези пък Томи и Церезит бая се изхитриха Crossing Arms. Щеше ми се една хлебопекарна Whistling Mr. Green, но не ми се занимава, а и останалите награди не ме блазнят, имам си Sunglasses

# 665
  • Русе
изтеглили са наградите на витаслим в фейса-пише сами да си ги търсиш-аз не съм сред тях Sad

# 666
  • Sofia
Някой печелил ли е с Виза електорн или Виза, тази игра с 200 лева всеки ден или 2 айпада всяка седмица?

# 667
  • Sofia
М не не съм сред печелившите на Витаслим Sad, а днес ми донесоха играта на Ескапел, глупавичка ми се струва, нямам какво повече да получавам:(

# 668

За 500т получаваш мече, а колко трябва да имаш за да участваш и в другите томболи?

# 669
# 670
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Оф някой има ли снимка на промоционалните кутии на Мерси.. отрепах се да ги търся из Варна и няма  Crossing Arms
Вече си мисля че проблема е в моя телевизор

# 671
Някой знае ли за играта на Брускети Марети?

# 672
  • София
Какво за нея ?
В Понеделник изтеглиха първите печеливши със "сет за вино "
този понеделник който идва теглят вторите "сет за чай" ... и така май всеки понеделник Stuck Out Tongue

Провери печелившите на страничката им във фейсбук  Hug

# 673

За 500т получаваш мече, а колко трябва да имаш за да участваш и в другите томболи?

Всеки потребител участва в томбола за месечните и седмичните награди според следната схема:
1 Ниво – всеки потребител достигнал 500 т. печели сигурна награда „плюшено мече” (до изчерпване на количествата)
2 Ниво – всеки потребител достигнал над 3000 т. участва в томболата за месечните и седмичните награди.
3 Ниво – всеки потребител достигнал над 4000 т. участва 2 пъти във всички томболи.
4 Ниво – всеки потребител достигнал над 5000 т. участва 3 пъти във всички томболи.
5 Ниво – всеки потребител достигнал над 6000 т. участва 4 пъти във всички томболи.
6 Ниво – всеки потребител достигнал над 7000 т. участва 5 пъти във всички томболи.
7 Ниво – всеки потребител достигнал над 8000 т. участва 6 пъти във всички томболи.
8 Ниво – всеки потребител достигнал над 9000 т. участва 7 пъти във всички томболи. и тн.

За съжаление само с кликане няма да стане. Повечето вече сме в играта, трябва ти човек, който не участва все още, за да ти отчете поканата.

Какво да знаем за играта?

# 674
  • София
Вчера видях във Метро опаковките на бонбони Мерси и разликата беше ,че има лепнат код на външната страна Shocked и някой си беше изтрил 2 кутии , но моя мъж не ми даде и аз да се възползвам . Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт