Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 289
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
запис

# 91
  • София
Днес забелязах, че соковете „Queen’s” имат стикери. Ако някой се интересува, намерих условията на играта - http://vsichkiigri.bg/igra/promotsiia-cinemania-s-nagradi-ot-queens/17123

# 92
една игра от мен http://ardes.bg/igra

# 93
  • София близо до Витоша
Аз какво да кажа , днес пак си похапнах поредната морена и отново НИЩО . Освен качване на кг. А вече колко много кодове станаха .
3в1 същото , пия кафе - макар че не обичам, и отново нищо . Взех цяла кутия от Кауфланд на промо цена за пакетче 0,21 лв.

А за Захарните , честито на вече забравилите т.е тези които вече са ги хапнали , а продължавам да чакам.

Хубав ден и тази седмица , всички да се похвалим с нещо ... Joy

# 94
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кока кола са пуснали вече коледна игра за чаши  Mr. Green
Събират се капачки с точки и вземаш чаша... ако има  Mr. Green

# 95
Кока кола са пуснали вече коледна игра за чаши  Mr. Green
Събират се капачки с точки и вземаш чаша... ако има  Mr. Green

Супер! Чакай да потърся информация... иначе не сме ги виждали тия нови капачки...

# 96
и аз се примъквам.
От Димива спечелихме 2 дни в ЧДГ пипилота, но още не съм им се обадила, че малката е нещо хремава. Пък и се чудя дали взимат толкова малки, тя и не ясла не ходи  newsm78. Предишната награда беше от 5лв, пак от Димива. 

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 16:02 от didanka

# 97
# 98
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кока кола са пуснали вече коледна игра за чаши  Mr. Green
Събират се капачки с точки и вземаш чаша... ако има  Mr. Green

Супер! Чакай да потърся информация... иначе не сме ги виждали тия нови капачки...

Бутилката от 2 л. е със "златна" капачка на която пише 2 точки.А по-малкото литри ще са със сребърна с 1 точка.Събираш 10 точки и получаваш коледна чаша от "обозначения обект" ...ако намериш  Mr. Green

# 99
Кока кола са пуснали вече коледна игра за чаши  Mr. Green
Събират се капачки с точки и вземаш чаша... ако има  Mr. Green

Бутилката от 2 л. е със "златна" капачка на която пише 2 точки.А по-малкото литри ще са със сребърна с 1 точка.Събираш 10 точки и получаваш коледна чаша от "обозначения обект" ...ако намериш  Mr. Green

Егати, то 1 чаша ти се връзва 10лв #Crazy

# 100
Този път ще се откажа от чашите на кока-кола, тя една чаша ще излезе над 10 лв, аз съм пас  newsm11, имам една кутия със стари техни капачки от предни промоции стига ми толкова

# 101
Аз как мога да се опиша от групата във фейса?

# 102
Да се пъхна и аз тук!

# 103
  • навсякъде
Да не ви изпусна  Heart Eyes
Към спечелилите от Морени искат ли ви празните опаковки?
Аз приех да отида при Чорбаджийката, ама май няма да има кога. Вече се замислям дали може да я подаря на някого тази нощувка  newsm78 Има време до края на месеца дано ме огрее, че много ми се разхожда из района.

# 104
Да, чашата скъпичко излиза, ама моите обичат кола и взимаме честичко...

Общи условия

Активация на акаунт