Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 225
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Момичета, в играта на Нивеа сега седмица за седмица ли е да имаме 10 гласа, за да сме в томболата, за тази седмица теглени ли са? По имейл ли оповестяват или трябва да си проверяваме?
Девин за чашите обаждат ли се?

Днес си купих 1,5 л. Пепси от Фантастико, хубавото е че картите ги дават и за една бутилка, спечелих торба, която е хубава за пазар, не е много голяма, на мен ми харесва, другите наградки бяха чаша, ключодържател и нещо друго не знам точно, по случай 21 годин Фантастико.

Отказах се от наградата на Димивата на ЧДГ '' Пипилота'' Sad няма как да я посетим. Върнаха ми един сектор хахаха...
Ейвън за новата седмица изтеглени ли са победителите? Да правя ли нов сет?

много въпроси станаха, но тук има сред нас много будни мацки, а аз все забравям, та някъде и да съм спечелила нещо 100 % или мейл съм изтрила или не съм проверила, та късмета ми в кошчето най-накрая Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 421
  • Стара Загора
Тук намерих доста игри събрани на едно място: http://www.razdavalnik.bg/

П.П като разгледах - това са познатите ни игри, но събрани на едно място  Mr. Green Е, нищо някой може да е пропуснал някоя игра:)

# 422
Току що ми донесоха чашата от играта на 3 в 1  Laughing Не е кой знае какъв голям подарък, но все пак е нещо  Hug

# 423
  • Под кривата круша
Току що ми донесоха чашата от играта на 3 в 1  Laughing Не е кой знае какъв голям подарък, но все пак е нещо  Hug

Колко време я чака? Аз все още си чакам тениската от тях.

Аз писах в групата, но да пиша и тук. Wink
Днес взех парфюма от Avon - страхотен е. Поне на мен много ми хареса.
Взех и пресата+сушоара от Нивеа. На Филипс са, точно тези, които бях пуснала някъде по-назад.
Пресата е от големите, сушоара е доста силен. Не съм го ползвала, но го пуснах да видя как духа. Simple Smile
Естествено нямат гаранция. Wink
И отново искам да ви благодаря за гласовете. Wink

# 424

Взех и пресата+сушоара от Нивеа. На Филипс са, точно тези, които бях пуснала някъде по-назад.
Пресата е от големите, сушоара е доста силен. Не съм го ползвала, но го пуснах да видя как духа. Simple Smile

Честито за прекрасните награди!  Peace  А чашката си я чаках някъде около 2 седмици след, като въведох печеливши код. Общо взето за 150 кода една чаша  #Crazy

# 425
  • Под кривата круша

Честито за прекрасните награди!  Peace  А чашката си я чаках някъде около 2 седмици след, като въведох печеливши код. Общо взето за 150 кода една чаша  #Crazy

Трябва да се върна назад из темата да видя кога се похвалих, че не помня дата, но поне седмица-две май има. И моите кодове гонят 200, ако не ги и минах, но няма нищо друго.  Sad

# 426

коя куриерска фирма ги доставя?

# 427
отчет.пресичката загря за 10 сек, не съм пробвала сешоара, няма дифузер. маалко по -малък е от моя сешоар.готини са с тези лилави точки. Laughing
Честото на всички за парфюма на Ейвън. Аз там нямам късмет.
Успех на всички във темата за ТОТОТО

# 428
има тема за тотото ли?

# 429
момичета, когА  бяхте изтеглени за парфюма от аван и как го получихте с куриер или по пощата ?

# 430
Здравейте!

Знаете ли за тази активност на Нескафе: http://alegria.nescafe.bg/ ?
Ако някоя от вас знае къде са конкретните търговски обекти (търговски съоръжения), където могат да се закупят тези напитки и се дават скреч-карти, моля да напише!

А имате ли информация за играта на Марети във фейсбук? От 5-6 дни сайта все дава грешка, а на 11 или 12 ноември трябваше да обявят печелившите...

# 431
Здравейте!

Ако някоя от вас знае къде са конкретните търговски обекти (търговски съоръжения), където могат да се закупят тези напитки и се дават скреч-карти, моля да напише!

Мисля, че това са кафенетата, в които се сервират продукти на Нескафе, поне аз там получих картонче, което обаче не печели  Wink

# 432
момичета, когА  бяхте изтеглени за парфюма от аван и как го получихте с куриер или по пощата ?
По пощата с Булпост  Peace Май преди 2 седмици теглиха победителите за този парфюм  Rolling Eyes

# 433
  • Sofia
Току що спечелих ваучер за две посещения в Екстраваганца денс къмпани, от димвата за зумба за двама. Нямам кой да взема с мен, а пък и не ми е много близо като местоположение, но мисля да се възпозвам, а не да я откажа като с ЧДГ ПИпилота, ей ей ама съм арица на спечелването от Димивата все на награди дето не са ми многооооо ахааа.... и то с по 3 сектора, а за 5 лева с 16 сектора  #Crazy #Crazy #Crazy

# 434
Здравейте!

Мисля, че това са кафенетата, в които се сервират продукти на Нескафе, поне аз там получих картонче, което обаче не печели  Wink

Регистрирахме с приятелка 8 един след друг /от един номер се рег. максимум 5 на ден/. Не спечелихме. Но и при 4 печеливши на ден, шансът е никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт