Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 7

• 48 200
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте , от 01.12.2012 в магазините на ЦБА има игра. При покупка над 5 лв.на  продукти  на Милка ,Якобс и Сушъртс на касата ти дават новогодишна светеща играчка .
Това за кой град е?

# 706
Току що получих мейл, че съм спечелила от Джони Уокър  newsm68. Само че пише "награда" и не е уточнено каква е  Thinking, аз съм заменила точки за тефтер и за чантата за лаптоп  newsm78.
Може ли линк към играта,ако не е свършила?

# 707
# 708
  • София
В Метро подаряват кола, но така и не съм прочела при какви условия - http://www.metro.bg/public/Home/METRO_Offers/spechelete-s-METRO

# 709
  • София
1. Всяко физическо лице, навършило 18 години и притежаващо валидна клиентска Метро карта, може да попълни, през обявеното работно време, Талон в магазините Метро, като по този начин придобива право на участие в Играта за Наградата;
2. Само коректно и изцяло попълнени Талони с посочен верен отговор на зададения въпрос, могат да бъдат изтеглени като печеливши;
3. Спечелилият наградата Участник („Печеливш”) ще бъде определен на 16.01.2013г., чрез изтегляне на Талон на случаен принцип, в присъствието на нотариус в Централния офис на Метро. В тегленето участват всички коректно попълнени Талони, подадени от Участник в периода от 03.12.2012 до 21.12.2012г. включително;
4 Всеки Участник може да попълни и подаде само един Талон. В случай, че установи подаването на повече от един Талон от един и същ Участник, Метро си запазва правото да отстрани допълнително подадените Талони от участие в тегленето на Наградата;
Това са правилата за Метро и това значи ,че шанса е 1 на 500 000 , а може и повече Simple Smile

# 710
  • София-Младост
Здравейте , от 01.12.2012 в магазините на ЦБА има игра. При покупка над 5 лв.на  продукти  на Милка ,Якобс и Сушъртс на касата ти дават новогодишна светеща играчка .
Това за кой град е?
Играта я има и в други магазини, не само в CBA

# 711
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Това за кой град е?

В кои други?

# 712
  • София-Младост
Това за кой град е?

В кои други?
В София в Дар-Младост3 снощи я видях, предполагам и на др.места.

# 713
Mомичета ще ми кажете ли как идват наградите от avon , по пощата или по куриер

# 714
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Mомичета ще ми кажете ли как идват наградите от avon , по пощата или по куриер

Куриер  Peace

Ала-Бала, мерси! В моя квартал няма такъв магазин, но ще се огледам в останалите дали я има тази игра  Simple Smile

# 715
И в края на сметка ще плащаме ли за доставка на наградите ?

# 716
И в края на сметка ще плащаме ли за доставка на наградите ?

Защо реши така? Преди като изпращаха шапки, идваха с Тип Топ Куриер и доставката си беше за тяхна сметка. А раздаваха много повече от тефтерите.

# 717
Каква е светещата играчка /и с батерии ли  е/  при покупка на продукти на Милка над 5 лв????

# 718
  • Под кривата круша
София Мел май имат игра.
Живея в малък град, но вече в два от по-големите хранителни магазини я виждам, а те са с различни собственици, та не вярвам да е на местно ниво, но и не откривам инфо в нета. Трябва да се купят два пакета брашно и ти дават да изтриеш едно талонче. Това е за кутия за брашно май, а отделно касовата бележка играе за миксер Мулинекс с купа. Сестра ми го спечели от предната им игра и не е лош.
Та оглеждайте се за всеки случай.  Simple Smile

# 719
Играта е от няколко седмици Peace Вече 2-3 талончета теглих ама... ooooh!

П.П.Нова тема? Hug

Общи условия

Активация на акаунт