Тичат, тичат по-големи..Самоковчета засмени

• 15 972
  • 225
  •   1
Отговори

ПРЕДИШНА TEMA

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 21:11 от mimiSmile

# 1
  • София !
Айде аз първа да се запиша  Mr. Green Само положителни емоции да ни носи новата темичка   bouquet

# 2
Цитат
Списък за раждане аз гледам тука в нета разни , ама предполагам че по натам ще ми кажат , или пък аз трябва да си питам  Smile newsm78

А и друго се сетих четох за разни мазила за мазане на зърната . Вие ползвали ли сте такива ?  newsm78   Ч Четох и нещо от сорта че било хубаво да започнеш да подготвяш гърдите си за кърмене още преди раждане ?  Thinking

Списъка за раждане към всяка болница е различен. За Самоковската е това, което писах в предната тема. На мен лекарката ми го даде.

За гърди най-много предписват GARMASTAN , който е с измиване.
А за гърдите..много майки правят разни работи, като да се трият с хавлиени кърпи. Аз лично не съм го правила, не мога да кажа как ,точно, това помага.
Проблеми със зърната идват от неправилно засукване.

Моят опит по 2та въпроса- мазала съм мехлема 2-3 пъти и не съм *подготвяла зърната. В началото малко болеше, но за няколко дни и с практиката Laughing всичко отмина.

# 3
  • в Надежда-та
Нова тема се пуска на 50-та стр.!

# 4
  • София !
Нова тема се пуска на 50-та стр.!

Ммм... Да в този ред на мисли по добре да изпишем първо старата и тогава да започнем тук  Peace

# 5
  • в Надежда-та
Мими залъгалка ползвам само след като заспи, заменям гърдата с нея. Иначе Мартин не я иска. Не си мисли, че ако засмучи залъгалка няма да си лапа ръцете когато го дразнят зъбите Confused Бе щом не я е пожелал 5-6м. не го мъчи тепърва Wink

# 6

като каза че трябва нова Joy ...изобщо не погледнах коя  е страницата

# 7
# 8
mmmaia страхотно видео

# 9
Хеййй не мога да повярвам, нови мами, нова тема......... браво, дано пък се разпишем пак. Може ли да ми добавите и второто дете - Деян, роден на 02.12.2011 г., че  така като видя че само едното го пише и ми е някак неестествено.
Сега само да се запиша, че нямам време да пиша повече, но тия дни ще дам отчет  Wink.
Поздрави на всички с които се познаваме, а на тези на които не се познаваме - добре дошли и дано скоро се видим - сигурно напролет, защото и аз много много не си идвам в Самоков.
Хубав ден!!!

# 10
Привет,като се има в предвид че старата тема я пишем от 21 месеца,за 1 страница да не го таманим толкова Wink
Мими допиши и моето 3-то момченце-Николай-12.09-2011г,няма само Дани да се перчи с 3 деца Laughing

# 11
  • София !
Ами megiAN аз така като гледам то никой не пише в темата ...  Confused

# 12
Всички повече висим у ФБ,затова Wink

# 13
  • София !
Здравейте влизам на бързо да се похваля и тук  Simple Smile

Имам си бебе Габриела 3,200гр. и 50см. - нормално раждане  Heart Eyes
Роди се на 06.02.2013г. в 23:15  Flutter

# 14
И тук да ти честитя малката принцеса newsm51,да расте много здраво,усмихнато и щастливо дете HugНа теб бързо въэстановяване.
MimiSmile,много сте порастнали Hug

Общи условия

Активация на акаунт