Даже нали съм си с ''късмета'' ми се падна тази дето ви разправях че като ходих в 6тия месец с болки и ми беше казала че болницата не била аптека
..та, отпочивахме си за вчера и снощи, дето не сме спали. Много го болеше детето. Иначе времето си беше идеално.
Остави ми детето гладно , дойде в 9 даде ми фризолак и ми заяви от 12 натам да се оправям сама ( демек да си я кърмя ) , е добре ама да беше ми показала как , аз давам тя не може да засуче милата аз като не знам сякаш съм родила 50 деца и трябва всичко да знам
Тя толкова гладна че не можа да заспи , скъса се от рев детето , и ходих в 2:00 да я търся да дава фризолак или да ми покаже как точно стават нещата , и тя първо ми се развика че това било дете нормално било да плаче все пак не било кукла , викам ми ОК ама ела ти да я носиш пък аз ще спя
и тя гледа като теле .. После уж да ми покаже как да и давам като ми стисна гърдите мале свят ми се зави
, баси грубиянката .. От горе на всичко миришеше ужасно на цигари беше като ходещ пепелник
Обаче една пък вечерта реши че в 21:00 ще смени памперса ( е що па да се труди в 00:00 , вместо да си полегне женицата
) и изчезна в другото отделение , а това че детето 100 % ще се наака и напика доста и ще стой с тоя памперс до сутринта на кой му пука
УЖАС направо .. И понеже бебка имаше жълтеница малко и точно тогава спа много ( необичайно за нея
) , и аз се притесних , тръгнах да я търся - НЯМА Я ... И до мен в другата стая имаше едно момиче заедно родихме и чух че още тропа и тя , та ходих нея да питам че на нея и 2ро и пак има повече опит .. Та тя ми каза че е нормално при жълтеница да поспива повечко да не се плаша , вика тя като е гладна ще се събуди и така
Мисълта ми е отиде си там в другия сектор , там дето сме ние не може да се отвори вратата ами ако недай Боже на някой му стане лошо или има проблем с детето как ще стигне до нея ? УЖАС направо , само се молех бързо да идва деня в който ще си тръгна от там че
........ От всичките там имаше 2-3 свестни + доктора ми 
( дано не го боли вече детенцето )

При два от спонтанните аборта съм лежала там,но все си мислех ,че се е оправило към по-добро..Ние като бяхме в неанатологията беше фул от сестри,доктори,имах чувството, че са до всеки кувиоз или легълце.Горе в отделението също,и детски имаше,и акушерки,да вярно във Вип отделение бях,о и там имаше откачалки,но в интерес на истината пробваха да се съобразяват.Имаше едно чудо от млечната кухня,тя ни носеше шишетата с АМ и при нужда сваляше децата долу,толкова объркан човек не бях срещала.Час преди да ни изпишат идва и буквално грабва детето,на въпроса ми какво прави,тя спокойно ми оговаря-Нося го долу,да му слагат антибиотик.Крайно озадачена и обяснявам,че на бебка още онзи ден са и спрели антибиотика
.Вади мацката едно омачкано листче с вид на ползвано в ОО и какво се оказва, антибиотика е за другото бебче...
Не,че много ще и помогнат,но поне малко да я облекчат.Растем,дивеем,вече сме с цял арсенал от забавни номера
Борим се с повръщането и такива ми ти неща.
Пък малко по малко почват и номерца да правят
( добре че имам опит , тия неопитните мами да му мислят там .... ) Пък тая същата гадна акушерка като ми донесе фризолак ми вика : И сега какво правиме преди да дадеме на бебето шишето ? , и аз гледам тъпо
викам : Ми де да знам и тя : Е как така не знаеш като ми се развика
, а то да съм си била капнала на ръката леко да видя да не пари млякото
( е аз от къде да знам да не раждам всеки ден
) Общо взето идваха да я вземат за тоалет само и това е , през останалото време нямаше и кой да мине ей така да види по стайте какво се случва
.... Само док. ми идваше често при мен да ни види , всеки ден идваше човека : ) , а ония гадове си клятят краката по цял ден
( с изключение на 2-3 ) ...
При мен имаше 2-3 свестни и това е ... И от моя си док. Каримов съм много доволна
всичко друго ЛЕШОВЕ
.....
Следят ни стриктно в София пък да видим.На лекарства сме,според мен особена файда няма,имам чувство,че само си тъпча детето с химия
.
,взех мерки ,с маска съм,дано детенце да не го разболея.Дайте нещо ефикасно за гърло,че то ме мъчи най- много.
адрес нещо ? И кога да я водя 2рия месец или по натам ?
/ Дано се оправиш по - скоро

!!!! 
,ще го пробвам.Имунната ми система нещо хич я няма.От раждането ли,от това,че нон стоп лежах през бременността и се изнежих ли,но след като родих за 6,7път се разболявам,два пъти и на антибиотик бях.Само ме е страх да не лепна нещо на Ая.
смогване за тях няма...Ние повръщаме на фонтани,направи си сметка,че тя ме олива мен,гърба ми и килима
.Не ме питай как се чувствахме с баща и..Айде на бегом в София-нищо подобно-остър рефлукс,ние това го знаехме,още от раждането ми го казаха в РД,а и на гастро я бяхме водили два пъти.Просто е трябвало да се пусне система с глюкоза,да не стане обезводняване-аз от това се опасявах.Не знам тогава от какво се провокира състоянието и,викахме док.на втория ден-не е вирус,АМ не сме го сменяли.Дано го израстем.Радвам се,че вече сте го овладяли при вас
.Как е Кармин днес,мъчили я зъбчето още.
То по принцип това се прави така - хапваш 10дни и 10дни почиваш , от октомври до март , за имунната система се прави .. Дано да се оправи малката да не повръща така