Тичат, тичат по-големи..Самоковчета засмени

• 15 979
  • 225
  •   1
Отговори
# 195
  • София !
Олее , бързо оздравяване на малкия !! Много се боледува с тия детски градини  ooooh! , направо не ми се мисли и ние какво чудо ще сме  ooooh! .

Иначе , сега тия дни по топличко тук , та сме почти по цял ден на вън . Нея в къщи не я свърта , не иска да спи , мрънка  ooooh! . Поне на вън , хем походи малко , хем дремне , хем се повози в количката  Laughing , убиваме си времето !! Честно казано , всеки ден като се приберем и гледам прогнозата за другия ден , че треска ме тресе , ако видя лошо време  #Crazy . Тя полудява в къщи , пък и аз покрай нея  Crazy .
Ние изкарахме шарка , не съм очаквала , като гръм от ясно небе  Laughing . Ама нищо , сега поне , сме я отметнали тая шарка  Laughing . Обаче каква температура ми вдигна 41 градуса  #Crazy , направо 3 дни я поддържаше , бях се побъркала !! Накрая избиха пъпките и оправи , ама тия дни да не ви казвам как бях  ooooh! . От горе на цялата работа ми се струпаха още куп проблеми . Та викам , едно зло , никога не идва само , ама какво да се прави .

# 196
  • в Надежда-та
Варицела ли?
Мойте миналата пролет я караха, бях пред  влизане в лудница 1 месец карантина..... и времето лошо и пред нас не можех да ги изкарам. И интересно, че нали казват, че малките по-леко я изкарват при нас обратно, баткото без проблеми, малкия Т, чудесии....

# 197
  • София !
Ние рубеола карахме . Кофтито е , с температурата , иначе пъпките , то даже и не са така с връхчета , ами като петна седят и не сърбят .
Не знам , ама аз карах варицела в 5-ти клас и беше чудо  ooooh! .
И аз така знам , че уж по - леко я изкарват малките , ама ми се струва , че , не е , баш така !!

# 198
  • в Надежда-та
Рубеола-та големия я кара малко преди да навърши 4м. Ама нямам спомени вече какво беше Rolling Eyes

# 199
  • София !
Честно да ти кажа , страшното беше с температурата .

# 200
  • София !
Здравейте : ))

Тези който взимат или са взимали детска кухня, имате ли представа дали ако се плаща допълнително може да се докарва храната в къщи  newsm78 newsm78

# 201
ееей bunny : ),
и аз така искам, ако може и детето да води на градина хихихихи

Здравейте, след дълго отсъствие.
Не съм чувала, да се практикува. И на мен не ми беше лесно с кухнята. Често не можех да отида. После детето отказа да я яде и мина за 2 месеца на таратор и пържени картофки. Сега си връща интереса към другата храна.
Ние вече сме на ясла-4ти ден. Трудно е малко за малката, но гледам днес е по-добре.

# 202
  • София !
Ами принципно такава опция съществува в другите градове, не е, нещо, което да не съществува никъде, че да е, чудно !!
Жалко, че тук го няма . Аз така или  иначе се отказах от кухнята де, тя като не иска да яде, няма смисъл, всеки ден да се чудя как да я взимам и накрая кучето да яде - как ли па не  Simple Smile .
Ще ѝ правя нещо в къщи : ))

# 203
И ние така, 3 месеца бяхме само на пържени картофи и таратор и плодове. Месо вече не иска да погледне. От супата вади пилето и казва :Мамо , Пипи, не!:

# 204
Здравейте, мами, извинете, че така нахлувам в темата ви, но имам питане. Ние живеем в София, но всяко лято сме в Самоков в бабината къща.

Дъщеричката ми е на година и половина и издирвам детска кухня, на която да я запиша през юли и август. Чух, че имало някаква - Дусман - в Спортното училище и в общината. Може ли повече подробности за нея, а и това ли е единствената кухня в града или има и друга такава. Читава ли е?

Мерси много!

# 205
  • София !
Това е, единствената кухня за съжаление ...
Аз взимах известно време, но се отказах, защото малката не яде много и просто нямаше смисъл да я взимам, да се чудя всеки ден как да отиде ( че, не ми е, никак близо ... ) и накрая кучето де яде - викам си ''мерси''  Laughing .
От това което взимахме не беше лошо, има по 2 порции - първо и второ, десерт - няма .
И може да се запишете там където ви е, удобно - в общината или спортното  Peace .

А, Вие от Самоков ли сте по принцип ???  Crazy

# 206
Мерси, ще я пробваме тази кухня. Четох, че била за над 3 годишни деца, ние сме на годинка и половина, но пак смятам да опитам.

Знаете ли дали трябва предварително записване и стават ли бързо нещата?

На мен майка ми е от Самоков и съм учила там до втори клас, оттогава живея в София, но идвам всяко лято в любимия град.

# 207
  • София !
Ами и ние бяхме на годинка и месеца, и храната ставаше, просто понякога има кюфте - което трябва да се начупи, че няма как така цяло да го яде, или пък зависи от детето де  Laughing .
Има дечица си хващат кюфтенцето и си го ръфат, ама аз си ѝ го правех на малки хапки .
А, иначе става много бързо . Изискват се 4 кутии :

Нещо подобно, но капака е, като винтов все едно, но пак пластмасови де  Laughing . Такова им е, изискването .. Аз взех от магазин за левче, по един лев кутията  Peace и само дето не бяха цветни, ами безцветни  Peace . И от горе на бележка с тиксо си залепваш името на детето  Peace .
И така две оставяш в пликче, две си взимаш - пълни с храна  Laughing .
Много бързо става, аз на единия ден отидох да по питам как стоят нещата, обясниха ми . Отидох, купих кутии, оставих им две в пликче, платих си за една седмица ( защото исках първо да пробвам как ще е, и ако ни допадне, тогава да я запиша за повече примерно .. ) . И на следващия ден вече, си взехме храна  Laughing . Та общо взето е, това  Peace .

А, иначе аз съм от София, но мъжа ми е, от тук и за това поне за сега сме тук, може би живот и здраве, по натам да си дойдем пак към София . И сега идваме в последно време доста често, ама мен ми се иска да си дойдем за постоянно, пък ще видим  Peace .

Иначе вие къде живеете тук ??? Някъде по центъра или ???
И в София в кой квартал сте ???  Hug

# 208
Мерси за подробния отговор! Още другата седмица отивам да действам.

Bunny, не е лесно за софиянец, свикнал с парно през зимата, да издържи зимния студ в Самоков, особено, ако живеете в къща. Simple Smile)))

Ние живеем в ж.к. Лагера в София, а в Самоков сме близо до Легето. Ще се радвам да се запознаем и на живо в Самоков. Поздрави от нас с Криси  Simple Smile

# 209
  • София !
Няма защо  Peace .

О, да, определено трудно се свиква, даже още си ми е, шутаво  Laughing , ама какво да се прави, така ми било писано дет се вика  Laughing !!!

Аз също ще се радвам да се видим . Вие ще сте доста време тук, така, че може да се разберем нещо за някой слънчев ден  Whistling .

Общи условия

Активация на акаунт