Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Гербер, разбирам те, че си се втресла от изречените от тази пишман ясновидка глупости! Hug Но съвсем отговорно ти казвам- хич не и се вързвай! Момичетата тук са писали, нека и аз допълня. От ясновидка, на която вярвам и която е много интелигентен човек знам- такса за гледане може да има, но за разваляне на магии и подобни неща- в никакъв случай! Човек оставя колкото прецени и колкото може! И други серозни ясновидци казват същото.
Така че- тази категорично е от разширяващия се в геометрична прогресия вид на шарлатанките!
Забрави я, изтрий грозните и думи от съзнанието си! Просто я игнорирай!  #2gunfire
Прегръщам те и горе главата! Hug

# 181
  • София
Гербер, не вярвай на всякакви шарлатанки. Знаеш, че тези с определена тарифа имат модел на поведение и много добре владеят да въздействат на човек психологически. Най-лесно е да ти кажат, че имаш магия и трябва да им снесеш 300 лв за да ти я развалят. Това са пълни глупости, не им се връзвай. Засичам те и в другата темичка за подсъзнанието, по-добре си оправи вкуса от тази безочлива жена с едно материалче за това, че чудесата ги има и се случват.Wink)

# 182
Здравейте, имам голям проблем и ми трябва адрес в София на ясновидец който разваля магии.Немога да си позволя да платя много благодаря ви.

# 183
Странична тема: Ако някой се интересува сега от големия джакпот в тото 6 от 49,  има интересна статия с прогноза от Искра

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/40godishen_seve … kpota-168447.html

# 184
здравейте мили момичета. дадох своя глас в анкетата за Ани от Пловдив и Емилия. И при двете правих консултации по скайп, а при ани успях и лично да отида след като ми изготви хороскоп. И при двете прогнозите(хороскоп и карти таро) за развитие се припокриват, което ме и радва. аз съм им безкрайно благодарна! исках да ви споделя и за още една жена, от Бургас, в жк Зорница, при която ходих. казва се Гергана, на някой от съфорумките съм дала телефона и.  Гледа на карти таро и за сега това което е казала се случва, единствено сроковете се бъркат, но не фатално. Моля ако някой я е посещавал да сподели.

Къде точно  в Зорница се намира?В кой блок е?Ако може и телефон на лично!Благодаря!

# 185
  • София
Гербер, разбирам те, че си се втресла от изречените от тази пишман ясновидка глупости! Hug Но съвсем отговорно ти казвам- хич не и се вързвай! Момичетата тук са писали, нека и аз допълня. От ясновидка, на която вярвам и която е много интелигентен човек знам- такса за гледане може да има, но за разваляне на магии и подобни неща- в никакъв случай! Човек оставя колкото прецени и колкото може! И други серозни ясновидци казват същото.
Така че- тази категорично е от разширяващия се в геометрична прогресия вид на шарлатанките!
Забрави я, изтрий грозните и думи от съзнанието си! Просто я игнорирай!  #2gunfire
Прегръщам те и горе главата! Hug

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 186
  • София
Гербер, не вярвай на всякакви шарлатанки. Знаеш, че тези с определена тарифа имат модел на поведение и много добре владеят да въздействат на човек психологически. Най-лесно е да ти кажат, че имаш магия и трябва да им снесеш 300 лв за да ти я развалят. Това са пълни глупости, не им се връзвай. Засичам те и в другата темичка за подсъзнанието, по-добре си оправи вкуса от тази безочлива жена с едно материалче за това, че чудесата ги има и се случват.Wink)

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 187
Да ви попитам, колко време ви трае консултацията с Емилия? Разбрах че за 30 мин. е 10 лв., за 1 час - 20 лв. Половин час стига ли ви или!?

# 188
Да ви попитам, колко време ви трае консултацията с Емилия? Разбрах че за 30 мин. е 10 лв., за 1 час - 20 лв. Половин час стига ли ви или!?
На мен половин час ми стигна .Трябва предварително да си набележиш въпросите ,и трябва да са конкретни .

# 189
Стигна ти за какво? Нали каза, че нищо конкретно не си чула и връзката е била лоша,  т.е. не си останала доволна...newsm78

# 190
А като познаваемост доволна ли си.

# 191
Малко по-късно ще се включа и аз за Емилия, правих вчера консултация с нея, но сега нямам време да обеснявам Simple Smile

# 192
днес се обадих на леля Искра,каза че вече по телефон не гледала

# 193
В никакъв случай не вярвайте на тази   http://sevinch.eu/sevinch.html     а уж изписва билки да помага и уж виждала,ама само лъже.НА врачки и баячки според мен не може да се вярва.Един единствен път отидох при тая Севинч и нищо..................  лъжци

# 194
Привет!Някой има ли впечатления от Румен от Вълчидол и какви са координатите му за връзка?

Общи условия

Активация на акаунт