Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 474
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Някой може ли да ми даде банковата сметка на Емилия , че днес трябва да и пратя парите. Ако някой я знае да пише на лично...

# 166
  • София
Току-що говорих с тази госпожа - http://www.yasnovidci.com/predavane-mag-vania
Направи ми картина за пет минути. Описа съпругът ми доста точно, както и детето. Но........ имаме магия, от която мъжа ми ще  се разболее и аз ще остана вдовица с малко дете  на ръце, обаче всичко това може да се оправи само за 300 лв и то бързо, че нямаме време. Ей това ми каза....
Вече се чудя има ли смисъл да се звъни на рекламирани в сайтове врачки... изобщо някой, някоя звъняла ли е на тази жена маг Ваня и може ли да каже нещо конкретно.
Как толкова много жени не ми казаха за това нещо, като ударена с мокър парцал съм, колкото и да се опитвам да мисля трезво....
Стефка, Керанка, Искра, Узунов нищо подобно не се каза. Даже леля Искра ми е казала, че вижда магиите и е виждала страшни магии. Три пъти ми е гледала и  нищо такова не казва. Че може да ни завиждат може, но пък чак да се умира.. егати работата

# 167
Не им се връзвай изобщо. Всички , които искат толкова пари са мошеници.В това се убедих.Моят опит с ясновидци показва следното.Дотук само леля Искра е точна в предсказанията си , колкото и да не ми е приятно.От Людмила Накова и Сирма пострадах финансово.Сирма уж развали магия , направи и защита , а след месец каза , че е направена отново и отново поиска пари за развалянето й.Не се доверявай на мошеници, които си играят със съдбата ни и злоупотребяват.

# 168
Има ли някой желаещ да отидем при леля Искра,че нещо не ми се ходи сама?

# 169
  • София
Гербер , недей да се притесняваш , то е ясно , че са шарлатани щом ти искат такива суми.Сама знаеш , че истинските ясновидци не искат така.Гледам , че си била при едни от най-хвалените като познаваемост във форума и не са ти казали за подбни магии , так че спокойно.
Преди много години братовчедка ми беше ходила при Марина от Графа и без мое знание майка ми и беше дала моя снимка .Марина беше казала , че имам направена турска магия за смър ,НО ТЯ НЕ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ, а трябва да си намеря ходжа да я развали.Ето тогава повярвах , но кажат ли ми дай ми 300, 500 и т.н. пари НЕ ВЯРВАМ.Така , че спокойно , ако се чустваш по-добре иди при някой друг , но от проверените вече.УСПЕХ

# 170
  • София
Гербер , недей да се притесняваш , то е ясно , че са шарлатани щом ти искат такива суми.Сама знаеш , че истинските ясновидци не искат така.Гледам , че си била при едни от най-хвалените като познаваемост във форума и не са ти казали за подбни магии , так че спокойно.
Преди много години братовчедка ми беше ходила при Марина от Графа и без мое знание майка ми и беше дала моя снимка .Марина беше казала , че имам направена турска магия за смър ,НО ТЯ НЕ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ, а трябва да си намеря ходжа да я развали.Ето тогава повярвах , но кажат ли ми дай ми 300, 500 и т.н. пари НЕ ВЯРВАМ.Така , че спокойно , ако се чустваш по-добре иди при някой друг , но от проверените вече.УСПЕХ

Да, точно това е, че тези които взимат колкото им оставиш или имат способността и по телефона да ти кажат нещо, никой не каза такова нещо, а тази направо ме разби. На мен затова ми е интересно дали някой е ходил при нея или е контактувал, за да мога да си направя правилния извод.

# 171
  • при късмета
 И по назад в темата бях питала, но никой не отговори леля Искра гледа ли по телефона, каква е таксата и как става разплащането?

ancholina, ако леля Искра не гледа по телефона имам приятелка която иска да отиде при нея, някой да каже каква е таксата обаче.
И още нещо, в анкетата пише Бистрица,Дупница, това значи ли, че не е тази Бистрица която е тук веднага след Симеоново и Драгалевци?

# 172
  • София
И по назад в темата бях питала, но никой не отговори леля Искра гледа ли по телефона, каква е таксата и как става разплащането?

ancholina, ако леля Искра не гледа по телефона имам приятелка която иска да отиде при нея, някой да каже каква е таксата обаче.
И още нещо, в анкетата пише Бистрица,Дупница, това значи ли, че не е тази Бистрица която е тук веднага след Симеоново и Драгалевци?

гледа, ако е свободна по телефона и не взема за това пари Simple Smile

# 173
На място е много подробна.Взема,колкото оставиш.Аз оставих десет лева през април,като ходих.
Не е тази Бистрица до София,а тази до Дупница.

# 174
  • Sofia

Да селото е малко след Дупница т.е минава се през Дупница и оттам има табела за селото.

# 175
  • София
GERBER , преди няколко дни звъннах на Златина, от същия сайт.  Тя много държеше да разбере от къде точно съм научила за нея. Отговорих , че ровейки се в Google, съм попаднала на сайта и съм решила точно на нея да позвъня. Златина ми обясни, че имала телевизионно предаване и мислела, че от там знам. Зададох първия въпрос. На секундата изстреля отговор и след това започна, че на мен ми е направена много лоша магия, цитира от кого и трябва веднага да се развали. На мен ми поиска по-малка сума, като каза, че може и на 2 пъти, т.е. в рамките на 1 месец да й се издължа. И трябвало веднага да започне да работи по моя проблем. Замълчах и не й споделих, че за мен няма проблеми веднага да й изпратя цялата сума. Не й споделих, че аз реално нямам проблем и въпросите, които имам са свързани с коренно различни неща, а не със семейни, лични или бизнес проблеми. Жената така се "съсредоточи" в моя,  според нея проблем и каза, че може още същия ден да ми изпрати нещата, които ще работи специално за мен!!! Каква чест само! Но и аз трябва да й изпратя поне малка сума и на никой да не казвам какво ще правя.
Много се разстроих, но след това накарах една колежка да й звънне. Горе-долу същата ситуация, както при мен, И при колежката откри магия и трябвало незабавно да я развали. На нея поиска друга, по-голяма сума. Колежката много рязко я отряза.
Нямах намерение да споделям тези псевдо - консултации, но ти ме провокира. Така че, спокойно! Явно имат шаблон за работа и го прилагат към всеки един потенциален клиент, който им позвъни или отиде при тях.
Такива като тях само чакат някой наивник,за да го притеснят и да получат пари, за нещо, което не му е направено!
Спокойно дишай!

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 11:38 от nikolinanik

# 176
  • София
GERBER , преди няколко дни звъннах на Златина, от същия сайт.  Тя много държеше да разбере от къде точно съм научила за нея. Отговорих , че ровейки се в Google, съм попаднала на сайта и съм решила точно на нея да позвъня. Златина ми обясни, че имама телевизионно предаване и мислела, че от там занм. Зададох първия въпрос. На секундата изстреля отговор и след това започна, че на мен ми е направена много лоша магия, цитира от кого и трябва веднага да се развали. На мен ми поиска по-малка сума, като каза, че може и на 2 пъти, т.е. в рамките на 1 месец да й се издължа. И трябвало веднага да започне да работи по моя проблем. Замълчах и не й споделих, че за мен няма проблеми веднага да й изпратя цялата сума. Не й споделих, че аз реално нямам проблем и въпросите, които имам са свързани с коренно различни неща, а не със семейни, лични или бизнес проблеми. Жената така се "съсредоточи" в моя,  според нея проблем и каза, че може още същия ден да ми изпрати нещата, които ще работи специално за мен!!! Каква чест само! Но и аз трябва да й изпратя поне малка сума и на никой да не казвам какво ще правя.
Много се разстроих, но след това накарах една колежка да й звънне. Горе-долу същата ситуация, както при мен, И при колежката откри магия и трябвало незабавно да я развали. На нея поиска друга, по-голяма сума. Колежката много ряко я отряза.
Нямах намерение да споделям тези псевд - консултации, но ти ме провокира. Така че, спокойно! Явно имат шаблон за работа и го прилагат към всеки един потенциален клиент, който им позвъни или отиде при тях.
Такива като тях само чакат някой наивник,за да го притеснят и да получат пари, за нещо, което не му е направено!
Спокойно дишай!

Май наистина работят по един и  същ макет, защото и на мен още днес можеше да ми  се прати "нещото", но аз наистина малко се разстроих само жена като си се представи вдовица с малко дете... и започват едни мисли, добре ли е врачката, познава ли...

# 177
  • при късмета
Благодаря момичета

# 178
здравейте мили момичета. дадох своя глас в анкетата за Ани от Пловдив и Емилия. И при двете правих консултации по скайп, а при ани успях и лично да отида след като ми изготви хороскоп. И при двете прогнозите(хороскоп и карти таро) за развитие се припокриват, което ме и радва. аз съм им безкрайно благодарна! исках да ви споделя и за още една жена, от Бургас, в жк Зорница, при която ходих. казва се Гергана, на някой от съфорумките съм дала телефона и.  Гледа на карти таро и за сега това което е казала се случва, единствено сроковете се бъркат, но не фатално. Моля ако някой я е посещавал да сподели.

# 179
  • София
Момичета , свързах се с леля Искра .Направо не знам какво да кажа , много ме впечатли тази жена.Уникална е , само и казах малкото си име и навършени години и ме попита имам ли конкретен въпрос и започна да говори .Толкова точно описа настоящия момент и миналото , че ме изуми.За бъдещто ми каза хубави неща и дано да е така.Прогнозите и се покриват с тези на Цецка от Надежда и Мария Асенова .Дано да е права.Ако имах възможност още утре бих отишла при нея за личен контакт , но за момента ми е невъзможно .Живот и здраве може би пролетта ще отида .Поитах я по какъв начин да и изпратя пари и тя категорично отказа.
Имам чуството , че ме зареди с положителна енергия .

Общи условия

Активация на акаунт