Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 392
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Аз пак да попитам, някой ходил ли е при Тодор Бойчев от Стара Загора?

# 271
  • София

Моля те после да споделиш !
Аз също ще ида , но ще ми е доста трудно да го организирам затова искам да знам струва ли си, въпреки че след краткия разговор съм 99 % сигурна .
Има ли някой , на който вече са се сбъднали прогнозирани събития от леля Искра? За настоящето е точна , но ме интересува познаваемостта за бъдещето.

IDI- вчера ходих при леля Искра. Каза ми противоположното на Никола Узунов??????.
Ако това, което каза за бъдещето е вярно ще е супер, но засега съм объркана. Нещата са прекалено хубави, е дано станат с времето.
[/quote]

Благодаря за отговора и ти пожелавам да се сбъднат хубавите неща които ти е предрекла!

# 272
Някой знае ли как мога да се свържа с морисън, освен по скайп, защото не е влизал, а искам да се консултирам с него

# 273
Здравейте, не съм писал много време тук и сега виждам,че има много нови герои на хоризонта. Като цяло съм доволен от Искра и Стефка. Виждам,че много други също са най-доволни от тях двете. Искам да ви попитам за Ани от Пловдив за която пише,че е астроложка.  При нея само с лична среща ли става или може и по-друг начин.

# 274
  • София
Здравейте, не съм писал много време тук и сега виждам,че има много нови герои на хоризонта. Като цяло съм доволен от Искра и Стефка. Виждам,че много други също са най-доволни от тях двете. Искам да ви попитам за Ани от Пловдив за която пише,че е астроложка.  При нея само с лична среща ли става или може и по-друг начин.

Щом не си писал от давна значи вече е минало време от посещението ти при Искра , би ли споделил има ли неща които ти е казала и вече са се сбъднали.
Много изчетах за нея и общо взето има коренно различни мнения - някои казват , че много познава , а други че нещо не познава  newsm78
Аз ще ходя на 10.12.12 и усилено събирам мнения.

# 275
Здравейте, преди имах регистрация, но я затрих някъде. Исках да ви споделя опита си и да попитам, ако някой е чувал за една ясновидка. При Латина съм ходила няколко пъти- за здравето почти на 100% познава с подробности, за бъдещето- някои неща казва, други неточно или изобщо не позната, а някои се сбъдват доста време след нейните прогнози. При Валерия Христова съм ходила и съм крайно недоволна- нищо не позна, много настояваше да ми отключи късмета срещу солидна сума и аз патката и се доверих  Blush
При Ангелина от Люлин майка ми е ходила и каза, че доста неща познала за миналото, питала с букви много, но от предсказанията нищо не се случи- напротив, нещата се развиха в крайно различна посока.
Исках да попитам, дали някои е чувал за Невена (майка ми, за съжаление, не е абсолютно сигурна за името). Това е единствената гледачка, която на 100% познаваше абсолючтно всичко, изключително прецизно и с много точни детайли. Приемала е на Опълченска (някъде около "Св. св. Петър и Павел). Питала е за рожденна дата и е искала някакъв предмет, с който човек има често допир (пръстен, шал и т.н). Записвала е някакви неща на лист и е почвала да пита конкретни въпроси. Преди няколко години се е преместила и сега няма следа от нея.

# 276
idi  не съм ходил при Искра много време защото ми идва далеч. Стефка също ми е далеч но при нея става и по телефон и скайп. Искра ми позна доста основни неща за които я питах но не всичко. Но останах доволен защото не съм очаквал 100% да ми познае всичко, и на 50% неща пак щях да съм доволен. Много говори. Аз стоях при нея поне час.

# 277
  • София
Исках да попитам, дали някои е чувал за Невена прецизно и с много точни детайли. Приемала е на Опълченска (някъде около "Св. св. Петър и Павел).

Църкавата "св.св. Петър и Павел" не се намира на "Опълченска"!!! На "Опълченска" и "Пиротска" има една друга църква!!! Информацията, която давате не е точна! Църкавта, която циирате се намира много близо до Батолова воденица и е в посола Красно село.

Има една Невема. която иска ключовете от дома ти/ Преди приемаше на "Христо Ботев"м съфорумки споделиха, че вече приема в безистен а"Граф Игнатиев". Да не б нея да имате пред вид?????

# 278
  • София
 Исках да попитам, дали някои е чувал за Невена (майка ми, за съжаление, не е абсолютно сигурна за името).  Приемала е на Опълченска (някъде около "Св. св. Петър и Павел). [/quote]

Информацията, която давате не е вярна!!!
Църквата "св.св. Петър и Павел" се намира между Батолова водебица и Красна поляна и е не на "Опълченска"! На "Опълченска" и "Пиротска" има друга църква, там където е
"работилницата" за наркомани е София.
Има една Невена, която преди приемаше на "Христо Ботев", много близо до пл. Македония. Съфорумки споделиха, че вече приемала в безистен на "граф Игнатиев". Тази Невена иска ключовете от дома ти. Държи ги в ръка и започва да говори. Иска и рождени данни.
За тази Невена ли питате и  какво е точно питането ви?

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 17:28 от nikolinanik

# 279
  • София
javkatap за Ани по Skype проведохме консултация. Казваш си имената, дата и час на раждане. Аз не си знаех точният час, само приблизителен, но тя ми го определи. Във форума чета противоречиви мнения за нея, като цяло аз останах доволна . Много мила и обеснява доста добре. Някои от нещата които ми каза са вече реалност, другите са в по-дългосрочен план ( за след 2-5 години ).

# 280
Да, съжалявам, но набързо написах по темата и не съм се замислила дори за грешната информация. Мисля, че става въпрос за същата.

# 281
  • София
Очаквам включване от съфорумката, която Ташинка беше завъртяла на 360 градуса.
Мило момиче, да не би още да те върти тази Ташинка??? Е, хайде, спри се и разказвай нови вицове тук, че е интересно с твоите постове.  Laughing

# 282
За Ташинка мога да кажа, че ми позна за пътуване на човек преди аз да знам.Дано и останалото е познала.

# 283
  • София
Тази Невена, нова звезда ли е? Някой ходил ли е при нея?

# 284
  • София
idi  не съм ходил при Искра много време защото ми идва далеч. Стефка също ми е далеч но при нея става и по телефон и скайп. Искра ми позна доста основни неща за които я питах но не всичко. Но останах доволен защото не съм очаквал 100% да ми познае всичко, и на 50% неща пак щях да съм доволен. Много говори. Аз стоях при нея поне час.

Благодаря ти за отговора.Аз преди около две седмици говорих с нея по телефона за кратко ми позна доста от настоящето, но въпросът ми е дали е познала бъдещти събития при теб/ от позицията на времето вече можеш да кажеж дали са се сбъднали или не нещата , които ти е предрекла/

Общи условия

Активация на акаунт