Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 596
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
  • София
sama  Ходила съм два пъти при Ангел. Като цяло да доволна съм. Първият път когато отидох само той говори, просто не беше нужно да казвам нищо. Всякаш беше в главата ми и отговори на въпросите които исках да знам без да ги задам. Доста добре ме описа мен като характер и навици, както и определени хора до мен.  Не каза много неща за бъдещето, но те се случиха така както каза. Вторият път нещата, които ми каза някои от тях се случиха малко по различно, но пак доста позна. Имам приятелка, която ходи от доста време при него и е доволна. Аз заведох друга приятелка и тя каза, че при нея пак добре е описвал хората като характер и навици, но за бъдещите незнам дали са се случили.

Иначе Ангел има чуство за хумор и посещението ми при него беше забавно и ме зареди с много положителни емоции.

В по задните теми имаше пак писано за него, до колкото си спомням противоречиви мнения.

PP. Забравих да пиша, че ако Ви интересува нещо за други хора да носите веш на човека, за който питате. 

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 09:34 от dessitto

# 301
С Емилия се консултирах преди 2 седмици, доста трудно се свързах с нея по скайп, пробвайте вечер. Да споделя, че вече едно от нещата които тя каза, се случи вчера Simple Smile .....

# 302
Аз също се присъединявам към момичетата, които очакват Melissa77 да разкаже за посещението си при Пепа.

Посетих Пепа преди близо два месеца и съм го описала в предната тема. Останах с добри впечатления, но все още времето за сбъдване на предсказанията ѝ не е дошло. През декември ще я посетя отново и ще пиша пак.

# 303
Не мисля, че телефон, започващ с 0899 е импулсен.

Дано да е от полза за някой  bouquet
цитат: Мобилните оператори ви позволяват да си регистрирате импулен телефон, чийто номер прилича на обикновен телефонен номер и така заблуждава. Обикновено импулсните телефони се познават по това, че първата цифра след кода на мобилния оператор е 1. Кодовете на мобилните оператори са както следва – Мтел 088, Глобул 089, Виваком 087. По-лесни за разпознаване са кратките импулсни телефони, които след кода на мобилния оператор имат по 3 или 4 цифри.

Би могъл да е импулсен телефон.

Ако е така, както е посочено, не би трябвало да е импулсен. По гореизложената информация излиза, че за да е импулсен, трябва да е 0891.

# 304
Момичета, моля, препоръчайте ми някой, към който мога да задам конкретен въпрос! Само един, но ми е много важно и спешно! По възможност по телефон или email, защото съм на работа и няма как да отида... Много се надявам да ми помогнете!

# 305
  • София
Момичета, моля, препоръчайте ми някой, към който мога да задам конкретен въпрос! Само един, но ми е много важно и спешно! По възможност по телефон или email, защото съм на работа и няма как да отида... Много се надявам да ми помогнете!

Опитай с леля Искра

# 306

Опитай с леля Искра
idi, можеш ли да споделиш нещо повече за леля Цецка от Надежда. Беше писала,че си ходила при нея, кажи какво ти е мнението. Доколкото си спомням тя гледа на карти и на кафе. За нея ли става на въпрос?

# 307
някой да има мнение за Соня Щерева от Горна Оряховица?
http://www.borbabg.com/?action=news&news=4444

# 308
Чувала съм за нея ,че е леко поредната шарлатанка.

# 309
Чувала съм за нея ,че е леко поредната шарлатанка.

Можеш ли да дадеш повече информация?
Мерси!

# 310
мацки трябва ми ходжа спешно е моля ви ако знаете добър,тук в ПЛОВДИВ...това момче от селото до Асеновград е заминал за Испания...помогнете ми...моля ви

# 311
И по рано бях питала за тези хорарни въпроси, но момичето, което така върло защитаваше Ани Лечева не ми отговори. Доколкото разбрах отговора на хорарния въпрос зависи от мястото, датата и часа на задаване. Въпроса, който ме вълнува например е кога ще започна работа и го задам днес от Велико Търново в 14 ч, утре в 18 ч от София, а вдругиден в 9 ч от Пловдив... би ли имал различни отговори в зависимост от различните дати, часове и местоположения?

# 312
И аз това все се питам - дали ако задавам един въпрос 5 дни подред, ще получавам различни отговори но мисля че нещата не стоят точно така. Когато аз съм задавала въпрос, или съм го правила по телефона като съм записала часа в който ми е дошъл на ум формулиран въпрос или съм задавала въпрос когато съм  била при астролога. Не знам точно как се определят тези неща но знам че понякога ако часа е неточен, самият астролог има индикации в картата си че въпроса не е зададен коректно и че астролога не може да даде точен отговор ... при мен и това се е случвало. и съм изчаквала няколко дни и пак съм задавала въпрос... мога да кажа че от нея съм много доволна - последно при пътуване от САЩ я бях питала дали пътуването ще мине добре тъй като пътувах с две малки деца. Тя ми отговори че се съмнява че ще пътувам въобще и че има проблем но че имало някакъв шанс за разрешаването му. След 24 часа Луфтханза обявиха че стачкуват и моя полед беше отменен! За щастие можах да намеря билет с друга авиолония и пътуването се осъществи - ето това е последният ми (от много) въпроси които съм задавала...

# 313
  • София

Опитай с леля Искра
idi, можеш ли да споделиш нещо повече за леля Цецка от Надежда. Беше писала,че си ходила при нея, кажи какво ти е мнението. Доколкото си спомням тя гледа на карти и на кафе. За нея ли става на въпрос?

Здравей, Цецка от Надежда не гледа по телефона, трябва да отидеш лично.Аз съм доволна от нея , настоящето го описа много точно , за бъдещето вече се сбъдна едно от нещата които беше казала , а за другите има още време и ще видим.За телефона ти казвам за леля Искра от анкетата, но пак казвам не всеки път гледа по телефона , трябва да си по-настоятелна.Аз опитвах два дена и много ме впечатли , сега смятам на 10.12 да отида лично, защото на място е по- подробна.Успех , дано се свържеш!

# 314
  • София
VAJNO , сега се сетих и за една жена която гледа на карти по телефона , като телефона е инпулсен , но е 50 стотинки на минута , не е много и наистина познава , само че съм загубила телефона , ако искаш мога след обяд да го взема от една позната , на която гледа редовно и да ти го дам.

Общи условия

Активация на акаунт