Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 633
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
В предните теми много е коментирана Ани от Пловдив. Да,една и съща е. Аз не съм ползвала нейните услуги, но чета тук, че може по скайп, като предварително се заплати и се запише час. Чака се доста.

# 361
  • софия
Здравейте,

може ли да ми кажете за Марина от Графа как се процедира при нея?

Здравейте отново,

тъй като се оказва, че няма да мога да посетя Марина, а имам записан час за утре 10ч, ако някой се интересува мога да преотстъпя. Все още не съм потвърдила ходенето
Пишете ми на лични да се уговорим.

# 362
Някой знае ли нещо за този сайт    http://your-tarot-story.blogspot.com .Някакви отзиви.

# 363
Аз също се радвам, че темата е " От кои ясновидци сте доволни?" . Това ще ни накара да коментираме нашето удовлетворение, вместо да превръщаме този чудесен форум в селски мегдан за клюки, злословене и неадекватни нападки. BG-MAMMA ни предоставя анкета по която да уважим дарбата на един или друг езотерик, или окултист. Всички сме хора, всеки един от нас греши. Нека посочим добрите страни на тези хора, вместо да ги хулим, защото ние ги търсим по собствено желание, а не те нас. Желая успех на всички вас , участници в анкетата Simple Smile

# 364
  • София
Защо така ни замря темата ? Няма ли нови отзиви?

# 365
Здравейте, някой да  има информация за езотеричен център Акаша?
Това са кординатите
0877551708,
 danielavas@abv.bg
има и сайт.

Здравей ! Аз общувам, също и с тази жена - изключително ерудирана, възпитана и отзивчива ! Ако имате повече парички, за да си помогнете - тя е човека !  Peace

# 366
Здравейте  Simple Smile аз искам да споделя с Вас че съм ползвала услугите на ГАЛИНА АЛЕКСАНДРОВА отлична ясновидка много съм доволна вече няколко пъти се допитвам до нея  свържете се няма да сгрешите

# 367
  • София
Здравейте  Simple Smile аз искам да споделя с Вас че съм ползвала услугите на ГАЛИНА АЛЕКСАНДРОВА отлична ясновидка много съм доволна вече няколко пъти се допитвам до нея  свържете се няма да сгрешите

Може ли координати и малко повече информация   bouquet

# 368
Тази Галина Александрова да не е въпросната Кабала?
И до нея съм се допитвала.Случи се обратното на това,което каза.

# 369
Аз ходих при леля Цецка от Надежда. Гледа на кафе и карти. Лятото ми взе 15 лв., а сега е 20. Ами аз ходя заради един здравословен проблем с майка ми. Казва,че ще мине , бъдещето й било светло. Така ми каза и Стефка , но това кога ще стане.... дано да познаят. Има неща който изключително точно ги описва. Повече естествено ми говори за майка ми. По един друг въпрос се изказа доста позитивно, дано да не ми дава празни надежди, каза в най-скоро време , до седмица нещо такова. Ако стане ще пиша. В чашата с кафето виждаше букви и зодии, които аз не познавам такива. Накрая оцели една зодия, но донякъде гледа и моята реакция. За брат ми спомена ,че ще има брак и дете, но това не се очертава при него, това ми е доста странно. Очертава ми се според картите й някаква любов  Mr. Green, много мило от нейна страна, дай боже да е истина  Grinning Не знам какво друго да напиша за нея. Ще споделя за нея до 1 месец пак, да кажа дали е познала.

# 370
  • София
VAJNO , моля те ака се случи сподели, защото на мен ми предрече нещо което много искам да стане , но е за след около половин година , така че ако ти познае пиши , за да продължа да се надявам.

# 371
Здравейте!
Някой ползвал ли е услугите на СТЕЛА /ясновидка на икона/?

# 372
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на баба Дана, отговаря ли на телефон и дали е тази, която отговаря на въпроси от вестник Ретро. Аз съм изключително доволна от Ани от Пловдив, но това , което каза е за в бъдеще. Ще пиша по нататък.

# 373
  • София
Момичета моля ви за помощ.Бихте ли ми казали освен леля Искра коя друга отговаря по телефона.Спешно ми е.

Успя ли да намериш някоя която да ти гледа по телефона и доволна ли си?

# 374
Здравейте, мами! Искам да ви попитам за Евелина Лютова, имате ли впечатления от нея, никъде не намирам информация за нея, освен клипчета, които сама си е правила, според мен, с цел реклама. Имам сериозен проблем в личния живот и се замислям дали да не се обърна към нея.

Общи условия

Активация на акаунт