Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 611
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро! Добре сладурчета, четири ПОЗИТИВНИ девойчета ще метна на борда, на захода към Бистрица, само не ме пришпорвайте тези две седмици, че ще си имам гости! Миям! Simple Smile)))) Хайде със здраве, ще ходим!!!!  bouquet

# 346
Здравейте ! в отговор на всички, които са ме питали колко пари пращам за Таро - 20 лв, но най-вече влезнах да напиша, как за пореден и вярвам не за последен път Ани Лечева и предсказанията и направо ме поразиха !! Simple Smile МИналата седмица ми пусна хорар по един мой въпрос, каза ми неща, които ми се струваха невъзможни и буквално след часове, тя се оказа за пореден път права ! Всичко, ама всичко, което каза в рамките на няколко дни стана реалност ! Доволна съм е меко казано от тази жена ... консултирам се с нея от края на юли и до сега, няма въпрос, на който да съм получила отговор и да не е била права ! Така, че мили дами, който тръпне в очакване за реализиране на прогнозите на Ани - стискам палци, всичко да е както при мен ! Успешна седмица ви желая  Peace  Hug

# 347
Здравейте, някой да  има информация за езотеричен център Акаша?
Това са кординатите
0877551708,
 danielavas@abv.bg
има и сайт.

Здравей ! Аз общувам, също и с тази жена - изключително ерудирана, възпитана и отзивчива ! Ако имате повече парички, за да си помогнете - тя е човека !  Peace

# 348
  • софия
Здравейте,

може ли да ми кажете за Марина от Графа как се процедира при нея?

# 349
Момичета моля ви за помощ.Бихте ли ми казали освен леля Искра коя друга отговаря по телефона.Спешно ми е.

# 350
някой може ли да ми даде информация и координати на Цеца от надежда

# 351
  • София

Аз мога : тел.0886076820  намира се в Надежда 2 ул. Екзарх Стефан № 63
Аз лично съм много доволна от нея.За настоящето ми позна много точно , за бъдещето - едно от нещата които ми каза вече се сбъдна , а за другите трябва още време.
Ако ходиш сподели после дали си доволна.

# 352
невена от славейков - 0888688520
не познава, тарифата й е 15 лв

# 353
  • София
Момичета моля ви за помощ.Бихте ли ми казали освен леля Искра коя друга отговаря по телефона.Спешно ми е.

Опитай с Ташинка , въпреки че за нея имаше доста противоречиви мнения.Аз лично говорих с нея по телефона и съм доволна.
Телефона е 0887633721  

А ти пробва ли с Искра ?

# 354
Здравейте,

Обикновено като се обадиш ти записват час някъде за след месец. Таксата е 35 лв. Не трябва да носиш нищо - само казваш име и навършени години за човекът, който те интересува. Първо много подробно описва характерите на хората, и след това ти говори за бъдещето. Можеш да задаваш колкото въпроси си искаш! Аз ходих преди нея преди 2 месеца и на този етап съм много доволна. За мен нещата, които каза трябва да станат другата година, но за брат ми каквото каза - някои неща вече се случиха и то точно както тя каза. Мои приятелки също ходиха при нея и на този етап са много доволни - нещата наистина се случват. Ако решиш да ходиш - успех! Simple Smile Мисля че няма да съжаляваш!

# 355
  • и тук и там :)

Аз лично съм много доволна от нея.За настоящето ми позна много точно , за бъдещето - едно от нещата които ми каза вече се сбъдна , а за другите трябва още време.

Сигурно е писано за нея в предните теми за което се извинявам за въпроса, но нямам време да ги изчета.
Колко е тарифата на Цецка и на какво гледа, може ли да питаш за конкретни хора?
  bouquet

# 356
  • София

Сигурно е писано за нея в предните теми за което се извинявам за въпроса, но нямам време да ги изчета.
Колко е тарифата на Цецка и на какво гледа, може ли да питаш за конкретни хора?
  bouquet
Гледа на кафе и карти , взе ми 20лв. , можеш да питаш за всичко.Аз лично съм доволна.Имаше едно леко подпитване , но в същото време каза много неща , които са верни , а не се подразбират и нямат нищо общо с това за което ме подпитваше.Мисля че може и само на едно от двете да ти гледа и да ти струва 10лв., но трябва да я питаш предварително.

# 357
  • София
Здравейте,

При Марина 2 пъти съм ходила, но не съм доволна. 2005г. за първи път я посетих и сега, м. август и мога да кажа, че поне при мен познаваемостта й е 0.

# 358
Консултирала съм се не само с повечето от списъка тук , а и с много други ... еинствения човек който съм видяла в разстояние на 3 години да ми познае съм споделила кой е бил Simple Smile а в момента мисля че ще добавя и Ани Лечева Simple Smile
Теменужка, Стефка!?

# 359
Момичета, Ани от Пловдив и Ани Лечева едно и също лице ли е? Как да се свържа с нея има посочен тел., но аз съм от София и не ми се ходи до Пловдив. Може ли да й изпратя пари и тя да ми гледа?

Общи условия

Активация на акаунт