Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 567
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
VAJNO , сега се сетих и за една жена която гледа на карти по телефона , като телефона е инпулсен , но е 50 стотинки на минута , не е много и наистина познава , само че съм загубила телефона , ако искаш мога след обяд да го взема от една позната , на която гледа редовно и да ти го дам.

Може ли и на мен,ако обичате?

# 316
  • София
VAJNO , сега се сетих и за една жена която гледа на карти по телефона , като телефона е инпулсен , но е 50 стотинки на минута , не е много и наистина познава , само че съм загубила телефона , ако искаш мога след обяд да го взема от една позната , на която гледа редовно и да ти го дам.

I  na men, ako moje  Simple Smile

# 317
  • София

Напишете го телефона във форума моля, за да не се изпраща на всички, които искат на лични.

I  na men, ako moje  Simple Smile

# 318
  • София
Момичета телефона е 0881340126  може да се звъни само от MTL и от домашен / не знам защо  newsm78/ на мен веднъж ми гледа по телефона , а после ходих в тях на маясто ми гледа .Аз бях писала преди около месец , ако е в тях няма такса , а взима колкото оставиш.

Успех и пишете дали сте доволни.

# 319
Момичета телефона е 0881340126  може да се звъни само от MTL и от домашен / не знам защо  newsm78/ на мен веднъж ми гледа по телефона , а после ходих в тях на маясто ми гледа .Аз бях писала преди около месец , ако е в тях няма такса , а взима колкото оставиш.

Не е от някое предаване нали?

# 320

Ей това вече е импулсен телефон със сигурност!

Опа, обсъдили сте го по-горе, сори.

# 321

А ти доволна ли си от консултацията по телефона?

# 322
Някъде из темата пишеше за гледачка на име Ташинка.Имаше и публикуван телефон,след много мои за и против реших да набера въпросната жена,и в интерес на истината се оказах напълно разочарована.Тя ми вдигна телефона,и аз попитах "удобно ли е да задам няколко въпроса",тя каза "да слушам",но не слушаше,а постоянно викаше някакво дете,което бягаше около нея или тя се грижеше за него.Каза ми да звънна след 30 мин. и не ми каза нищо,само казваше колко бил труден живота и ми съчувстваше.И толкова,след което ми даде един адрес за да пусна снимка и телефона ми и да ми пратила нещо,което щяло да струва пари,но ще ми каже колко като получи снимката:((((((((((.И продължаваше да крещи на детето през цялото време,незнам внуче ли е дете ли и е,не знам на колко години е,но всичко беше за пари в крайна сметка,а отговор никакъв:((((((

# 323
Момичета и момчета след изтичане на подобаващите срокове мисля че е редно и аз да дам отзиви за няколко ... повечето от обсъжданите врачки и ясновидки Simple Smile
Отговорът е от всички цитирани евала на Анелия Лечева - тя беше жената която ясно кратко и точно ми каза прогнозата за тази година,за остатъка от хороскопа е нужно време,за да споделя резултатите Wink честно казано и аз Януари тази година като ходих не и повярвах Grinning
Никола Узунов залъгва - нон стоп си мени сроковете и мисля че вижда колкото и аз ... ;
Ташинка - мисля че на човек който даже за рожденна дата не си попитал да му кажеш ... идвай и носи чаршафи и захар   #Crazy .... някак не е на място
Ина вижда и описва наистина , но само за в момента как е сега положението ... за бъдеще,поне при мен няма такова развитие до момента Wink
Мария Асенова и Ивелина Христова - са само смс терористи Simple Smile - даже получих смс за 4естита нова година от Ивелина Wink
Ангел от Дианабад при мен не помогна след многократно уверение че имам 200 магии
Някъде видях да пише за Джамиле от Пловдив - пълна шарлатанка,от ромски произход ... моля никога не я посещавайте защото има дарбата да те вкара в ада просто ...
Консултирала съм се не само с повечето от списъка тук , а и с много други ... еинствения човек който съм видяла в разстояние на 3 години да ми познае съм споделила кой е бил Simple Smile а в момента мисля че ще добавя и Ани Лечева Simple Smile
С този пост нито правя реклама,нито съдя някой - бях обещала отзиви и ги споделям, животът в крайна сметка е такъв какъвто сам си го направиш. Wink
Не вярвайте на шарлатани за магии,завързан късмет и т.н.
Извинявам се за дългия пост   bouquet

# 324
  • София
а и с много други ... еинствения човек който съм видяла в разстояние на 3 години да ми познае съм споделила кой е бил Simple Smile а

Пропуснала съм , би ли споделила кой е този човек , защото три години си е доста време и явно познава  bouquet

# 325
  • София

Да тя хвърля карти докато си говорите и ти казва каво вижда

# 326
Момичета, искам да ви препоръчам услугите на много добър астролог в София. Дамата се казва Ирина Тасева и има офис в центъра на София. МОжете да се обадите за консултация на 0899 114 305. Нейните услуги са както за рожденни хороскопи така и за конкретни въпроси, но нещата се разгележдат на дълбоко и духовно ниво - наистина полезна информация може да се почерпи от такъв човек.

Въпросната астроложка е доста скъпичка. Консултацията и стартира от минимум 30лв. до 50лв.

# 327
  • София

Тази жена има лии си име?

Да тя хвърля карти докато си говорите и ти казва каво вижда

# 328
Здравейте на всички тук който четете и пишете мнения.За това е този форум за да си помагаме. Преди 8 месеца аз бях една от активно който пишат във този форум за разни врачки ,баячки ходжи и тем подобни при който съм ходила или съм питала по тел. или поща..Е сега,
 да споделя пак макар че съм го правила и преди това споделяне. Изминаха 2 години и половина от ходенето ми при този и онзи ясновидец. Обиколих ги много, повярвайте ми на някой вече не помня и имената.Най съм доволна от това което са ми казали че ще се случи и то стана с течение на времето защото почти всички от тях много интересно, познават за минало точно а за бъдеще нищо. Доволна съм от Ани от Пловдив,  Карла колкото и да са недоволни от нея но аз съм, Мистър Морисън, Адрияна Вотей астроложка, Яна от София, леля Искра.Ако някой има въпроси към мен за сегашните  звезди като Ташинка и други не ме питайте не съм ги ползвала и не знам ,не мога да дам мнение.Успех желая на всички вас.Дано всеки намери човека който търси.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 00:02 от veronika70

# 329
колко взима Ани от Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт