Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 571
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Относно Стефка, консултирах се с нея преди около година по скайп. Описа ми ситуацията в която се намирам, хората, характерите, но за в бъдеще се случи точно обратното.
Леля Искра наистина е много мила жена, добронамерена, но и миналата година и сега при мен е "стрелба в тъмното".

# 286
Момичета,
Кажете някой който да гледа по телефона.

# 287

Благодаря ти за отговора.Аз преди около две седмици говорих с нея по телефона за кратко ми позна доста от настоящето, но въпросът ми е дали е познала бъдещти събития при теб/ от позицията на времето вече можеш да кажеж дали са се сбъднали или не нещата , които ти е предрекла/
[/quote]

Честно казано повече ми познава за миналото и настоящето отколкото за бъдещето. За бъдещето позна някои неща, но не и най-важното за което всъщност отидох. Като цяло имаше успеваемост но около 60-70% което всъщност не е лошо. Позна точно какво искам да се случи и каза,че ще стане по някакъв начин. Но не се получи...

# 288
  • София
Здравейте, започнах да чета темата заради въпросната Невена. Преди няколко дни ходих до "Христо Ботев", обаче вече не е там.Къде точно на "Граф Игнатиев" приема и пак ли работи до обяд? Благодаря.
На мен ми я препоръча позната, която е ходила няколко пъти при нея и е много доволна.
Ако я намеря ще докладвам.
Успех на всички.

# 289
  • София
Здравейте, започнах да чета темата заради въпросната Невена. Преди няколко дни ходих до "Христо Ботев", обаче вече не е там.Къде точно на "Граф Игнатиев" приема и пак ли работи до обяд? Благодаря.
На мен ми я препоръча позната, която е ходила няколко пъти при нея и е много доволна.
Ако я намеря ще докладвам.
Успех на всички.

Доколкото знам е в бизистен на площад Славейков. Но повече подробности не знам.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 16:49 от nikolinanik

# 290
Аз отново питам за Бонка Антонова от Севлиево

# 291
  • София
Melissa77, ще ни разкажеш ли за посещението си при Пепа.   bouquet

# 292
Имате ли впечатления и отзиви за Джамиле от Пловдив?

# 293
Melissa77, ще ни разкажеш ли за посещението си при Пепа.   bouquet

И аз съм любопитна. Ходила съм веднъж при Пепа преди години. Имам добри спомени, че познаваше. Мелиса, пиши!!!

# 294
Писах на Емилия но не ми отговаря. Пратих съобщение в скайп но и там не отговаря. Тези които са говорили с нея може ли да споделят винаги ли е така? Явно е трудно да се свърже човек с нея.

# 295
  • София
Nikolinanik, благодаря ти.
Моля все пак , ако някой знае нещо повече да сподели.
Лека вечер на всички.

# 296
И аз искам да се свържа с Емилия, но не ми отговаря на пощата. Как да я намеря не ми е ясно. Байче, пишеш ,че не си доволна от Стефка жалко, защото много ми се иска да познава. Мислих да ида и при леля Искра, ама нещо и от нея не сте доволни. Е кои са врачките , които познават къде да ги търсим  Grinning

# 297
  • София
Момичета,
Кажете някой който да гледа по телефона.

Ташинка гледа по телефона, а и леля Искра , но тя не винаги.На мен ми гледа , но след няколко опита като ми казваше обади се по- късно или обади се утре, но накрая ми гледа , а четях по- назад ,че на една съфорумка беше казала , че вече не гледа по телефона  newsm78 но нищо  не ти пречи да опиташ.

# 298
Здравейте .Искам да ви попитам има ли момичета които са ходили при Ангел Илиев и да са доволни от него.

# 299
  • София
Здравейте .Искам да ви попитам има ли момичета които са ходили при Ангел Илиев и да са доволни от него.

Аз не съм ходила , но една позната беше ходила преди време и беше много доволна,каза че много и е познал.Всъщност доста се чудих дали и аз да отида , но се спрях на леля Искра/ без сама да знам защо , явно интуиция  newsm78/
Ако отидеш пиши  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт