Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 820
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Относно Пепа- Хаджи Димитър, която посетих за втори път.

Този път бях с моя близка, с която влезнахме заедно. Пепа отново силно ме впечатли. За мен тази жена наистина има  способности. Самият факт, че няма сайт, не се рекламира, не дава интервюта, не е и от най-обсъжданите тук, а при нея е буквално стълпотворение от хора- за мен говори много.

Предсказанията ѝ от първото ми посещение не са се сбъднали, защото са за следващата година. Заради това ще си имам едно на ум, докато не се случи всичко, но...относно минали събития, моментни ситуации тя ''хваща'' всичко много точно.

Още с влизането при нея ми каза, че съм провела преди около месец бизнес-разговор, който ме е подтикнал да я посетя отново...и това беше самата истина. Тя с такива подробности описа този бизнес-разговор, че направо ме изуми, все едно е присъствала заедно с мен там. Без аз да ѝ припомням какво ми е казала преди, ми даде същите прогнози и ми повтори доста неща. Пожене винаги се старая да коментирам максимално обективно, ще споделя тук и нещо, което ме подразни. Пепа повтори същите прогнози от преди по основния ми проблем, но измести срока с два месеца напред. Мое лично мнение е, че тя не е силна във фиксирането на срокове. Други хора, които я посещават от години ми споделиха, че 90% от предсказанията ѝ се сбъдват, но се случва да сбърка сроковете с плюс-минус месец-два.

Интересното беше, че когато я попитах за един документ свързан със семейния ни бизнес, тя ми каза да не ѝ задавам подвеждащи въпроси, защото знам отговора. Аз не го знаех. Каза, че до понеделник най-късно ще имам обаждане и яснота, че документът е издаден. Изчаках да видя какво ще се случи, преди да напиша този пост...и днес сутринта ме зарадваха с обаждане, че документът е изготвен.

Свидетелка съм как Пепа буквално разтърси с познаване моята близка, с която бяхме заедно. Каза ѝ много и изключително рядко срещани подробности за живота ѝ, които няма как да бъдат налучкани. Обърка се леко за две неща, за всичко друго беше много точна. Предсказанията, които ѝ даде са за доста напред във времето.

По моя основен проблем, след като Пепа ми сподели подробности, около развитието на събитията преди са се стигне до крайния резултат- пресказанията ѝ се припокриват с тези на Емилия-Лондон, Ани-Пловдив(пълно съвпадение на срок) и в голяма степен на Марина-Графа.

Тук е мястото да споделя, че Марина-Графа позна с абсолютна точност събитие за една моя приятелка. Беше ми посочила и дата, на която ще се случи и то се случи точно тогава. Предсказанията ѝ за мен обаче също са за следващата година.

Емилия–Лондон пък позна нещо за единия ми син, което се случи по описания от нея начин, две седмици след консултацията ни.

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 13:46 от allforone

# 436
  • София
Сега пък  allforone ме кара да се замислям да ли да не посетя Пепа.Всеки път си казвам повече няма да ходя никъде и пак отивам.След разочарванието с леля Искра наистина бях решила , че спирам с гледачките , но щом два пъти ходиш и ти казва едни и същи неща , а и те хваща че се опитваш да я подвеждаш май познава  newsm78 Омръзна ми да си давам парите по разни шрлатанки , които просто са намерили начин да припечелват .Много искам да отида при някоя за която съм сигурна че има дарба и вижда нещата , иначе само си губя времето и парите  и храня напразни надежди.Аз съм мног доволна от Цецка от Надежда / имаше от вчера отзиви за нея/ но ми се щеше още една да потвърди нещата казани от нея за бъдещето.
Тя Мелиса беше обещала че ще пише за Пепа , ама нещо се изгуби ...

# 437
 Бихте ли ми казали каква е цената за Skype консултация с Ани от Пловдив?

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 20:17 от vania7

# 438
Здравейте, записах си час за консултация с Емилия за утре. После ще споделя и аз мнение.
Днес е 12.12.2012 напишете си желание, денят е вълшебен! Усмивки на всички!

Хайде сподели, какво ти е мнението за Емилия, как мина срещата?

# 439
  • София
Здравейте, записах си час за консултация с Емилия за утре. После ще споделя и аз мнение.
Днес е 12.12.2012 напишете си желание, денят е вълшебен! Усмивки на всички!

Хайде сподели, какво ти е мнението за Емилия, как мина срещата?

Консултацията ми с Емилия, беше 30 мин. Много точно описа характерите на хора за, които я попитах. Каза ми хубави неща и не толкова хубави. Общо взето всичко, което ми е важно е за след 2-3 месеца, а за пълно подобряване на нещата 1-1,6 това са и сроковете. Ще ви споделя пак за близкото време, ако се случат нещата.

# 440
Момичета с голямо удоволствие ви казвам,че леля Цеци позна това ,което щеше да се случва до една седмица...... Grinning

# 441
Явно е хубаво.Честито! Simple Smile

# 442
# 443
Първото от значимите неща предвидени от Ани Лечева от Пловдив стана, в очакване съм на следващите до към септември 2013г.

# 444
Днес имам час при Цеца от Надежда , ще споделя мнението ми за нея след това, както и за другите при които съм била  Peace

# 445
25 лв, но ти отделя мнооого време

# 446
Колко струва консултацията с Емилия?

# 447
25 лв, но ти отделя мнооого време

Много благодаря Simple Smile

# 448
Колко струва консултацията с Емилия?

10 лв за половин час

# 449
  • София
иска ми се да посетя Цеца от Надежда, много ли се чака при нея? Скоро бях при Пепа и чаках час и 40 минути  Cry

Общи условия

Активация на акаунт