Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 893
  • 721
  •   1
Отговори
# 420

По- добре си направете по една медитация, повече декиш ще хване.

# 421
  • София
. и Днес е 12.12.2012 напишете си желание, денят е вълшебен! Усмивки на всички!

Предполагам , че трябва да е написано на лист хартиен , обаче после какво да правим с листа с желанието.Имам желание и ще го напиша , ако ми кажеш какво да го правя после.Благодаря

Напиши го на лист и си го прибери някъде където искаш, не е нужно да правиш разни ритуали. Просто го напиши от сърце и душа, вложи цялата си енергия/положителна/ и готово. След време ще видиш, че се е збъднало. Хубаво е желанието ти да не е пожелателно за друг човек, защото не действа да желаеш нещо за други, също така го формулирай точно, ясно и в сегашно време, все едно вече се е збъднало. Също така го завърши с думите "без вреда за никого".Simple Smile) Например нещо такова: С помоща на Вселената получавам/получих/ нова работа, добре платена, подходяща за мен. И завършваш: Това или нещо по- добро получавам в най-благоприятният за мен момент, без вреда за никого. И пишеш колкото ти душа иска, не бъди скромна:)) Успех желая!

# 422
А , след прочетеното от Скорпионс се сетих , че и на мен леляИскра  каза за загубени накити или документи и някой опериран в семейството. Ох, така ме е яд , аз се надявах да получа отговор на въпрос който много ме тормози , ама....Ще продължавам да търся истинска ясновидка , но ще е другея месец , че декември и без това е тегав от финансково естество , стига ми едно посещение .

Ще чета за други отзиви.Успешен ден на всички!

А да ,бях забравила,и мен ме пита някой който е опериран в семейството,е надали има семейство в което някой да не е имал манипулация рано или късно за съжаление.

Абе общо взето репертоара си е един и същ ,чела съм всичките теми и коментарите за Искра ,едно и също ,има тук таме налучквания и съвпадения ,но като цяло съм скептична.

Сетих се че и звънях и февруари месец тази година след поредното жестоко скарване пак бях изпаднала в депресия ,въпросът ми беше свързан с пътуване в чужбина и дали ще ме чака на летището човекът който трябва /а той заяви да не тръгвам изобщо че няма да ме чака/ ,тя ми отговори че не го вижда сърдит а той определено беше ,и преди да отговори се замисли ,което ми се стори странно защото обикновено говори много бързо като латерна ,та след кратка пауза отговори " Ами леля мисля че ще те чака " но интонацията и беше все едно абе не съм много сигурна,може да те чака може и не,така ми прозвуча,не беше категорично да.Стори ми се невъзможно но ми вдъхна надежда ,само този въпрос питах и преди да затворим ми заръча да и донеса един хубав черен шоколад като се върна в Бг и отида до нея.

А и да напиша какво стана,е човекът го нямаше на летището ,но след няколко дни ме чакаше да пристигна на гарата в града в който живее.

Това са ми всичките контакти с Искра до момента.

Оттук си комуникирам единствено с Ники Узунов и съм доволна ,замислям се за Емилия ,някой би ли ми казал как става превода от чужбина ,по банков път ли или има и друг вариант.Благодаря   bouquet

# 423
Здравейте,някой чувал ли е нещо за Огняна от Стара Загора?

# 424
От доста време чета форума, но много рядко съм писала тук. От всички изброени и коментирани, съм ходила при Латина, Бойка от Перник, леля Иванка и днес при Цецка от Надежда. Не знам защо последната я няма в анкетата. Ако я имаше, щях да гласувам с две ръце. За първи път някой без да ме подпитва, разбра какво ми е на душата в пълни подробности. От този форум разбрах за нея и благодаря на споделилите. Затова и аз споделям сега. Никога не съм предполагала, че с карти таро могат да станат ясни толкова неща. Както казах на кафе и друг път са ми гладали, но картите показаха абсолютно всичко...проблемите ми в момента, проблемите в миналото, състоянието на хората около мен, болката в душата ми, както и близките ми планове и намерения без да съм питала за тях. За развоя на събитията със сигурност ще мога да кажа след 1-2 месеца. Не знам дали при всички, които са ходили при нея, така се е получило. Не знам и следващия път като отида дали ще бъде същото, но знам след днешното ми посещение, че ако ми се наложи, пак ще отида.
А относно изброените по-горе, нека и за тях малък коментар: Латина и Бойка - почти нулева познаваемост, леля Иванка - от нея също съм доволна, но тя някак си не беше достатъчно подробна, прогнозите й се припокриват с тези на Цецка и малко по малко започнаха да се сбъдват. По принцип нямах възможност да ходя до Костинброд и затова тук на слука си избрах някой от София, при който да отида, тъй като проблема е неотложен. Дано съм Ви помогнала с коментара си Simple Smile

# 425
Здравейте,
Последно ходих при Ани от Пловдив и сикам да ви кажа, че този път успя да познае доста неща. Предният нещо не ги нацели във времето.
За Емилия мога да кажа че също познава доста неща, но едно най-важните в онзи момент неуспя да го види правилно.
За Стефка мога да каже че също имаше попадения.

Общо взето на мен тези ми остават фаворитки, като взаимно се допълват т.е. аз за себе си реших че взимам предсказаното от трите и следвам знаците. Нещата към момента се нареждат къде според прогнозите на едната, къде според прогнозите на другата. Но искам да ви кажа че едното много много важно за мен нещо мисля че само онзи Марин ще го познае, за който бяхме писали в предните теми, но той пък другите неща не ми ги позна. Мисля да отида и при баба Дана да ми гледа на едно кафе, че нейното кафе май най - познава.
Истината е, че нещата се случват така както ние си ги подредим според делата ни.

# 426
  • Пловдив
Здравейте,
Последно ходих при Ани от Пловдив и сикам да ви кажа, че този път успя да познае доста неща. Предният нещо не ги нацели във времето.
За Емилия мога да кажа че също познава доста неща, но едно най-важните в онзи момент неуспя да го види правилно.
За Стефка мога да каже че също имаше попадения.

Общо взето на мен тези ми остават фаворитки, като взаимно се допълват т.е. аз за себе си реших че взимам предсказаното от трите и следвам знаците. Нещата към момента се нареждат къде според прогнозите на едната, къде според прогнозите на другата. Но искам да ви кажа че едното много много важно за мен нещо мисля че само онзи Марин ще го познае, за който бяхме писали в предните теми, но той пък другите неща не ми ги позна. Мисля да отида и при баба Дана да ми гледа на едно кафе, че нейното кафе май най - познава.
Истината е, че нещата се случват така както ние си ги подредим според делата ни.

Тези всички в Пловдив ли са Rolling Eyes
Ако може и препоръка на лични,моля! Simple Smile Peace Тази Ани на какво гледа?

# 427
Здравейте,дайте и някоя от Стара Загора.В момента ми е невъзможно да пътувам ,а проблема е голям .Предварително Ви благодаря !

# 428
Ха ха ха. Имам доста наблюдения.

Ако сте доволни от ясновидеца, то той не си е свършил работата добре Simple Smile

# 429
  • София
Ха ха ха. Имам доста наблюдения.

Ако сте доволни от ясновидеца, то той не си е свършил работата добре Simple Smile

Интересно ми е защо ?

# 430
tandonova Ани, Марин и баба Дана са в Пловдив, Емилия е в Англия и с нея се прави скайп консултация, Стефка е в с. Генерал Тодоров и аз правих с нея също скайп консултация. На всички изброени от мен координатите им ги има в анкетата.
Като препоръки вече се въздържам да давам защото както казах при мен се получава един микс от познаевамостта на всички изброени - един позна едно друг друго.

# 431
Някой може ли да ми каже с какво точно се занимава тази баба Дана?

# 432
А чух за някакъв човек от Чирпан, но не знам нито име нито нищо. Някой знае ли нещо по въпроса!

# 433
А чух за някакъв човек от Чирпан, но не знам нито име нито нищо. Някой знае ли нещо по въпроса!

Гледа на кафе. Готина женица.

# 434
  • Пловдив

Гледа на кафе. Готина женица.

А Ани на какво гледа-карти или...

Общи условия

Активация на акаунт