Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 802
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Някой дали има каквито и да е впечатления - добри, лоши- от Татяна Христова ( рейки, ясновидство)?

# 511
Здравейте.Сега да се отчета за Божидар Караджов.
Пълно разминаване с прогнозата му през юли.
През юли ми каза:да,ще се съберете с Х.2014-официално брак,дава ви се едно дете,много те обича и много е влюбен в теб,но го е страх.Ти трябва да действаш.
Днес-тотална раздяла.Той си има някаква връзка,която не е някаква сериозна,но я има.Страх го е от сериозно обвързване.Никога повече с този човек няма да се съберете.
Попитах го няколко неща за него.Щял да има дете ит.н.После го попитах и за себе си и тук ми се сопна,че времето ми свършило.Но все пак каза две-три думи-гинекологичен проблем(нямам такъв,твърдя го със сигурност,защото на шест месеца задължително съм на преглед),ще имам едно дете.Толкова!!!За десет минути-петдесет лева.
Каза,че работата ми била перфектна и аз се отказах да го питам дали ще си намеря работа.
Накрая ми каза:надявам се да не съм те разочаровал.Е,как да не си???То от километри ми личеше.

# 512
Питах го и дали се познаваме от друг живот,защото това запознанство го изживях много тежко.Но той ми каза,че не можел да ми каже,защото виждал само в настоящия.
И съответно Х.имаше негативно въздействие,но не ми предложи разваляне на на магии.Аз и без това нямаше да се съглася.
Честно да ви кажа,за тези пари,които пръснах по врачове и гадатели,знайни и незнайни шарлатани,щях да си наема един частен детектив и щях да узная истината-сам ли е,не е ли,какво се случва с този човек...Но на мен ми се досвидяха петстотин лева за това.А ако си направя равносметката-две хиляди съм ги подарила...

# 513
Аз раздадох много повече от 2 000 лв.За особено дълбоко мое  съжаление, доказано от безкомпромисната провека на времето-в бездънна яма.

# 514
Питах го и дали се познаваме от друг живот,защото това запознанство го изживях много тежко.Но той ми каза,че не можел да ми каже,защото виждал само в настоящия.
И съответно Х.имаше негативно въздействие,но не ми предложи разваляне на на магии.Аз и без това нямаше да се съглася.
Честно да ви кажа,за тези пари,които пръснах по врачове и гадатели,знайни и незнайни шарлатани,щях да си наема един частен детектив и щях да узная истината-сам ли е,не е ли,какво се случва с този човек...Но на мен ми се досвидяха петстотин лева за това.А ако си направя равносметката-две хиляди съм ги подарила...

Всеки ходи при такива хора, когато има някакъв проблем. Никой не е тръгнал по врачки и гледачки, ако живота му е идеален. Това, че си давала пари е било, защото търсиш начин за решаване на проблемите. Друг е въпроса дали наистина имат дарба. Понякога решението идва, когато най-малко го очакваш и от човек, от когото не си и предполагала, че можеш да получиш помощ. Затова не спирай да търсиш помощ.
Аз например от няколко месеца ходя по лекари и съм дала много повече пари и то на вятъра, както ти за гледачките. Повечето ми пари са давани за консултации при лекари, които само за 2 думи взимат по 70 лв. , само защото имат някаква титла пред името. Пари се печелят макар и трудно, но здравето е най-важно. Затова и съм посетила толкова "имена" в неврохирургията само и само да намеря решение. Смело заявявам, че професор Бусарски от неврохирургията на Александровска болница ми съсипа живота. Заставам и ще отстоявам думите си. Затова и тръгнах по врачки. Информацията, която намерих тук ми беше много полезна, особено мненията на съфорумките. Благодарение на vaflichka, която е отделила време да направи тази таблица с координатите на ясновидците и врачките, аз се спрях на няколко от тях, които посетих. За съжаление не успявам да намеря решение на проблемите си, но все пак сме хора и всеки си има своя съдба и начин на живот. Решението е в нас, но понякога се нуждаем от начална скорост, за да тръгнем по точния път и точно затова търсим помощ от врачки. Може би тези, които аз съм посетила не са били точните хора, които могат да ми помогнат. Но не губя надежда.... все някой ден ще получа така желаните отговори на въпросите ми.
Хубав и спокоен ден на всички!

# 515
Да споделя моя опит с Ангел (восъколеене). Звъня му а той като ме почна - магия за раздяла, магия за болест, родово проклятие, кармична обремененост и т.н. Изреди всички възможни гадости. Цял живот ще съм сама, нещастна и болна ако не работи с мен. Помъчих се да го питам нещо по един въпрос, но той ми се разкрещя, че не бил врачка. Това е -УЖАС, добре че не вярвам на такива неща..........................Направо съм отвратена от него.

# 516
Да споделя моя опит с Ангел (восъколеене). Звъня му а той като ме почна - магия за раздяла, магия за болест, родово проклятие, кармична обремененост и т.н. Изреди всички възможни гадости. Цял живот ще съм сама, нещастна и болна ако не работи с мен. Помъчих се да го питам нещо по един въпрос, но той ми се разкрещя, че не бил врачка. Това е -УЖАС, добре че не вярвам на такива неща..........................Направо съм отвратена от него.
Да не би да имаш предвид Ангел от Дианабад, който не е лее восък, а куршум и е радиестизист?

# 517
  • Sofia

Всеки ходи при такива хора, когато има някакъв проблем. Никой не е тръгнал по врачки и гледачки, ако живота му е идеален. Това, че си давала пари е било, защото търсиш начин за решаване на проблемите. Друг е въпроса дали наистина имат дарба. Понякога решението идва, когато най-малко го очакваш и от човек, от когото не си и предполагала, че можеш да получиш помощ. Затова не спирай да търсиш помощ.
Аз например от няколко месеца ходя по лекари и съм дала много повече пари и то на вятъра, както ти за гледачките. Повечето ми пари са давани за консултации при лекари, които само за 2 думи взимат по 70 лв. , само защото имат някаква титла пред името. Пари се печелят макар и трудно, но здравето е най-важно. Затова и съм посетила толкова "имена" в неврохирургията само и само да намеря решение. Смело заявявам, че професор Бусарски от неврохирургията на Александровска болница ми съсипа живота. Заставам и ще отстоявам думите си. Затова и тръгнах по врачки. Информацията, която намерих тук ми беше много полезна, особено мненията на съфорумките. Благодарение на vaflichka, която е отделила време да направи тази таблица с координатите на ясновидците и врачките, аз се спрях на няколко от тях, които посетих. За съжаление не успявам да намеря решение на проблемите си, но все пак сме хора и всеки си има своя съдба и начин на живот. Решението е в нас, но понякога се нуждаем от начална скорост, за да тръгнем по точния път и точно затова търсим помощ от врачки. Може би тези, които аз съм посетила не са били точните хора, които могат да ми помогнат. Но не губя надежда.... все някой ден ще получа така желаните отговори на въпросите ми.

Само да уточня докато пак не е станал скандал в темата - списъка го подготви ani27, както помогнаха също и много от момичетата, пишещи тук, тъй като имам известни проблеми в последно време и не ми остава много време за темата, въпреки всичко опитвам да пиша. Събирам мнения за следваща анкета, а координатите предлагам да ги оставим на първа страница, тъй като резултатите са едни и същи всеки път.

# 518

Само да уточня докато пак не е станал скандал в темата - списъка го подготви ani, както помогнаха също и много от момичетата, пишещи тук, тъй като имам известни проблеми в последно време и не ми остава много време за темата, въпреки всичко опитвам да пиша. Събирам мнения за следваща анкета, а координатите предлагам да ги оставим на първа страница, тъй като резултатите са едни и същи всеки път.

В такъв случай моля за извинение за недоразумението. Важното е, че информацията, която сте обобщили е много полезна за всички

# 519
Да не би да имаш предвид Ангел от Дианабад, който не е лее восък, а куршум и е радиестизист?

Какво точно означава радиестизист? С какво се занимава и за  какво може да помогне?

# 520

Какво точно означава радиестизист? С какво се занимава и за  какво може да помогне?

Хората са измислили всякакви приложения на радиестезията.Ангел ,конкретно, я ползва като държейки махало в ръка ,твърди,че  разбира дали някой има магия, родово проклятие или каквото и да е енергийно вмешателство.

# 521
Ruannn - да на него звънях

# 522
Някой знае ли за добра гледачка от В. Търново?

# 523
Ruannn - да на него звънях
Не се притеснявай, kalina!Не ти говоря наизуст.Бъди спокойна и забрави за крещенето му,както и за него самият,кухнята му-чакалня и стаята , в която,в неизменния си анцуг, маха с махало и от която ти се е развикал по телефона като истински благородник.

# 524
Благодаря ruannn, аз не съм му взела думите за истина, просто останах втрещена от поведението му. Все  пак когато човек се обади или потърси помощ, най-малкото което очаква е грубо поведение и крясъци. Въпреки, че и милото отношение на леля Искра не ми помогна много...... То поне да познаваха, но аз вече си мисля, че няма такъв, който да познава. Аз съм наясно, че няма как да има познаваемост на 100%, но поне някакви насоки или поне нещо, а то.........

Общи условия

Активация на акаунт