Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 790
  • 721
  •   2
Отговори
# 525
(Не)познаването е безкрайна тема и така или иначе , ако поредното предсказание,  а именно,че утре по обяд светът ще вземе да се свърши, се присъедини кам безкрая от несбъднали се предричания, пак ще продължим с врачките.
Въпросът, обаче, за масовата липса на елементарно възпитание сред тях  и що годе приемливо отношение  , с изолирани изключения тук там, е съвсем друг.

# 526
  • и тук и там :)
Да споделя.
За съжаление още едно от предсказанията на Таня се сбъдна днес.
Единственото от всички неща които ми беше казала за което се молих да не стане и то стана - ФАКТ.
Който се интересува писала съм за нея в предишни постове.
Пожелавам ви повече късмет

Коя е Таня?

Таня от кв.Люлин 10 гр.София
Писала съм за нея
Simple Smile

# 527
  • и тук и там :)
Ето и обещания от мен отзив за Ани от Люлин - МНОГО ЗЛЕ!!!! Съжалявам, че трябва да разочаровам някои съфорумки, но поне при мен беше така. Само хубави неща ми каза, но след като ме поразпита преди това и с налучкване стигайки до основния ми проблем се спря на него и всичко въртеше около този проблем. Не виждаше нищо лошо, все хубави неща. Ще кажете "Какво по-хубаво от това?". Да, така е. Всеки иска да чува само хубави неща, но ако човек наистина има дарба ще вижда всичко и доброто и лошото. Дори да види лошото, може да не каже директно, но поне по някакъв начин ще предупреди. Казвам всичко това, защото след като ме държа някъде около час и в губене на общи приказки ме убеди, че не вижда нищо лошо, аз успокоена за бъдещето ми и бъдещето на близките около мен си тръгнах толкова радостна. Но .... щастието траеше само  няколко минути, защото още докато бях в асансьора на блока, в който живее тя, се обади приятеля ми и каза, че е катастрофирал. ШОК!!!! Та нали само преди минути ме убеждаваха, че нямало нищо лошо да стане. Аз разбирам, че не могат да кажат за години напред, но това е събитие, което е станало докато съм била при нея.
Вече започвам да си мисля, че или в мен е проблема и никой не може да ми познае, или наистина повечето са шарлатани. Но има много от вас, които са доволни от много ясновидци, а аз като отида и НИЩО.
За операцията на детето още не съм дала съгласие..... Толкова е трудно да се вземе решение, което не е свързано с мен  Cry Мисля да обиколя още лекари и да видя кой какво ще каже. Може някой да намери друг изход и по-безопасно лечение за детето  Praynig Praynig Praynig
Това е от мен момичета. Желая на всички вас здраве, щастие и късмет и нека само хубави неща да ви спохождат!

Ако става въпрос за Ангелина от Люлин аз също не съм доволна от нея.
Някъде преди две години бяхме ходили с една приятелка и без да знае, че сме заедно ни наговори едни и същи глупости.

# 528
Наистина, дълго време си изплащах заема! Внушение, или не, но започнах проблемите един по един да ги решавам! Някои от тях ги бях забатачила доста! Той ми ги посочи директно, не че не си знаех някои от тях! Факт е, че ги фиксира точно и особено за здравословните, той ме насочи в правилната посока! Видя в много лоша ситуация баща ми, предупреди ме,  а аз очаквах най-лошото, но слава богу не се случи! .....ок, беше си счупил само крака....операция...препятствия! 
Наистина е шокиращо точен за неща, които няма как да налучка...или не и от първия път...в интерес на истината се 'възползвах' от бурканчето с чемшир за сумата от 80 лв. мисля...ти явно си се оръсила доста повече за друг ритуал вероятно, аз тогава също се оправих в последствие, но след като отново имах проблеми и отидох при него, нещата които ми каза за съжаление не се сбъднаха, дори 2-ри път ходих за да ме видел как се развиват нещата, пак потвърди положителната си прогноза, уви, вече 3 години след това съм на същия хал.

# 529

Само за информация на всички, които са регистрирани тук, четат темата и пишат в нея, а и за другите, които са "Гости": В тази тема пише мъж, който се представя за жена! И много често не дава достоверна информация  за посетен ясновидец. Има много, много регистрации тук, в сайта....

Повече коментари са излишни.

Мисля че говорим за един и същ човек ,с въпросният се запознахме лично покрай темата и заради обмяната на опит с врачките ,та станахме уж приятели няколко месеца като се виждахме често и поддържахме добра комуникация и някакси си станахме близки,изглеждаше свестно момче докато един ден ми поиска една сума назаем /не голяма/,която аз му дадох без притеснение, и оттогава се покри вдън земя,не отговаряше когато звънях от моя  телефон ,но от друг вдигаше,не отговаряше на съобщенията ми,направи си нова регистрация тук ,разпознах го/я още от първият пост,мислех да пиша но все не се решавах преди но този пост ме провокира,наистина внимавайте с хората които се срещате от форума и не само ,не всички имат добри намерения.Жив и здрав да е ,аз няма да обеднея ,въпросът беше принципен.

# 530
Отвратителна история...
Тук , за жалост, се оказва много благодатно поле за изява на всевъзможни маргинални типове...като започнем  с това, че  с цел  набавяне на напълно недекларирани доходи, които се прибират в сутиени, гащи и кутии от бонбони( то да имаше файда, халал да са им,ама...!)един  солиден сегмент от врачуващите надничат във форума, за да разкaзват с правописни и синтактични грешки чудеса за самите себе си или командироват  с тази мисия  във форума свои  съседки и приятелки, с подобен на този на самата врачуваща речников фонд и  разполагащи с много свободно време.Лично аз , преди много време изобличих изявяващата се  тук по тази водевилна линия  лейди, с потекло от шуменските села, кръстила себе си "маг Ели", а с очите си, при посещенията си при тях,  видях на мониторите на врачуващи операторки  отворен този така ценен за тях  форум.А, би било доста хубаво да е по-ценен и надежден като достоверност на информацията за самите  нас.

Майсторките пък, продаващи предсказания по импулсни телефони, неведнъж се оказваха  съвместяващи тази благородна професия с не по-малко ценната услуга "телефонен секс".
Особено силно впечатление ми направи наскоро едно момиче , което сподели как ходило неколкократно  при две от дискутираните тук врачки, минали години,нищо от напазаруваните  предсказания така и не се сбъднало, но сега като четяло хвалбите за същите тези тук, спретнати  не много ясно от кого...смятало пак да иде при тях.....

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 05:24 от ryannn

# 531
Много съжалявам, че ще разочаровам много от вас, които чакаха да открия онази жена от София, ж.к. Стрелбище, на която бях изгубила координатите и която преди време ми позна абсолютно всичко на 100% и здраве и в личен план. След продължително издирване най-накрая успях да я намеря. За съжаление жената е получила инсулт миналата година и трудно говори и не е в много добро физическо състояние. Вече не приема (което е напълно разбираемо) и не бих искала да я безпокоя. Извинявам се на всички, на които дадох надежди  Sad

# 532
Не е ли време да направим черен списък на псевдоясновидците?
Аз мога да участвам с един човек - Рени Анастасова - пълна М'гла@!!#*^Е&_Ч#^*!

# 533
Здравейте!  Преди два дни почина баба ми и има ли такъв човек, който може да разговаря с починали хора?

# 534
ragazza84 - чувала съм за една жена Милка(не съм сигурна в името) от с. Караесен, Търновско, но аз не съм ходила. Мисля, че някъде във форума беше коментирана.

# 535
трима са в България, разговарящи с мъртвите, Милка, Таня и някакъв мъж от ломските села, но принципно трябва да минат 40 дни и задължително се носи снимка, бъди силна, с времето ще свикнеш с болката Hug

# 536
Благодаря ви за отговорите! Не съм чела предишните теми! Може ли кординантите на Милка и Таня? В някоя от темите някой писал ли е дали провел такъв разговор чрез Милка или Таня с починал човек?

# 537
Ето нещо за радиестезия, за тези, които се интересуват: http://www.radiestezia.com/ .Това е сайта на Иван Тодоров, гледла съм го няколко пъти по телевизията.

Днес му се обадих, защото точно от ходене по врачки и опити за разваляне на магия, ако преди не съм имала, сега съм почти 100% сигурна, че имам. Каза, че може да се провери с радиестезия дали имам такова нещо. Поне ще знам, че ако не ми помогне, то няма да ми навреди повече. Взима 40 лв. за консултация и се записваш ден-два предварително. Най-вероятно ще отида след празниците и после ще пиша.

Междувременно, ако някой има подобен опит, моля да сподели!

# 538
  • София
Аз продължавам да чакам обещаните отзиви за Пепа от Мелиса.Моля те пиши , ти винаги даваш много подробна информация  baby_neutral

# 539
Мелиса изчезна безследно smile3530
ето телефон на Милка Личева от Карайсен 07132/2750, някой ако ходи да пише отзиви, защото аз така и не успях да си намеря превоз от София до там, а с детето не ми се пътува с рейсове, които по селата вероятно са по 1 на ден, а за Таня сигурно друга наша съфорумка ще се включи.

Общи условия

Активация на акаунт