Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 794
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, не съм се включвала отдавна, та реших да напиша и моето мнение за Божидар! Доволна съм, категорично! Освен, че иска снимки и на хората, за които питате (за тях си плащате отделно) може да ви се наложи да чистите и негативна енергия, което си е поне за мен сума!!! Не че не си я платих, но пък съм доволна от развитието на нещата! Ами няма безплатен обяд! Аз за моето угощение взех заем от приятел, ами всеки знае себе си! Успех!  bouquet  

Радвам се, че си усетила  реален  ефект и че е бил в желаната посока!Напълно ли се реши проблемът,така че да не се налага да общуваш по този повод и с други помагачи?
Каква беше цената на угощението..споменаваш,че е се наложил дори заем....?

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 16:39 от ryannn

# 496
ryannn, разбрах, че става дума за 3-цифрена сума, но си заслужавало. За мен обаче такава сума е непосилна, но всеки знае сам за себе си доколко си заслужава...

# 497
ryannn, разбрах, че става дума за 3-цифрена сума, но си заслужавало.

Хм..каква е сумата все пак..330..999?
И в каква степен е разрешен проблемът?
Неведнъж някой пише,че е платил,всичко било  оправено, а същият човек,след "оправянето", продължава да търси други,извършващи ритуали.
Би било полезно МayaN да сподели, ако ,разбира се,реши, особено щом се иска плащане на такива големи парични суми.

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 17:15 от ryannn

# 498
Здравейте мами! Ето и материала за Калоян Дончев, който ви бях обещала. Направете си изводите сами
http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=22484
имаше и други, но ако някоя от вас не вярва, ще ги постна и другите линкове

# 499
Здравейте, не съм се включвала отдавна, та реших да напиша и моето мнение за Божидар! Доволна съм, категорично! Освен, че иска снимки и на хората, за които питате (за тях си плащате отделно) може да ви се наложи да чистите и негативна енергия, което си е поне за мен сума!!! Не че не си я платих, но пък съм доволна от развитието на нещата! Ами няма безплатен обяд! Аз за моето угощение взех заем от приятел, ами всеки знае себе си! Успех!  bouquet 
На бас че ти е дал едно бурканче с вода и натопен чемшир вътре, да пръскаш с него в дома си. И така те е очистил от негативната енергия. Ама разбира се, как ли не.

Пак казвам, добър е в конкретизиране на ситуация, проблем и характери на хора, но за познаваемост не мога да кажа същото за съжаление.

# 500
Аз го помня от периода, в който врачуваше по кабелните телевизии.Стилът му не се отличаваше от този на всичките му колеги в жанра -беше с неграмотен,лош изказ,без усещане за особена смисленост.В случай,че на живо не е коренно различен,тези му изяви никак не правеха добро впечатление-най-малкото пък да бяха убедителни за пазаруване на буркан с чемшир за оправяне на живота срещу  трицифрени суми.

# 501
Ето и обещания от мен отзив за Ани от Люлин - МНОГО ЗЛЕ!!!! Съжалявам, че трябва да разочаровам някои съфорумки, но поне при мен беше така. Само хубави неща ми каза, но след като ме поразпита преди това и с налучкване стигайки до основния ми проблем се спря на него и всичко въртеше около този проблем. Не виждаше нищо лошо, все хубави неща. Ще кажете "Какво по-хубаво от това?". Да, така е. Всеки иска да чува само хубави неща, но ако човек наистина има дарба ще вижда всичко и доброто и лошото. Дори да види лошото, може да не каже директно, но поне по някакъв начин ще предупреди. Казвам всичко това, защото след като ме държа някъде около час и в губене на общи приказки ме убеди, че не вижда нищо лошо, аз успокоена за бъдещето ми и бъдещето на близките около мен си тръгнах толкова радостна. Но .... щастието траеше само  няколко минути, защото още докато бях в асансьора на блока, в който живее тя, се обади приятеля ми и каза, че е катастрофирал. ШОК!!!! Та нали само преди минути ме убеждаваха, че нямало нищо лошо да стане. Аз разбирам, че не могат да кажат за години напред, но това е събитие, което е станало докато съм била при нея.
Вече започвам да си мисля, че или в мен е проблема и никой не може да ми познае, или наистина повечето са шарлатани. Но има много от вас, които са доволни от много ясновидци, а аз като отида и НИЩО.
За операцията на детето още не съм дала съгласие..... Толкова е трудно да се вземе решение, което не е свързано с мен  Cry Мисля да обиколя още лекари и да видя кой какво ще каже. Може някой да намери друг изход и по-безопасно лечение за детето  Praynig Praynig Praynig
Това е от мен момичета. Желая на всички вас здраве, щастие и късмет и нека само хубави неща да ви спохождат!

# 502
  • София
Lucky_star , съжалявам , че си разочарована.Аз като бях при нея , след като ми гледа си поговорихме и ми каза ,че когато вижда нещо наистина лошо не го казва и ми даде пример как е гледала на едно момиче и е видяла , че след няколко дни ще почине баща й , но не и е позволила съвестта да й каже.Може би затова не ти е казала за катастрофата.

# 503
Lucky_star , съжалявам , че си разочарована.Аз като бях при нея , след като ми гледа си поговорихме и ми каза ,че когато вижда нещо наистина лошо не го казва и ми даде пример как е гледала на едно момиче и е видяла , че след няколко дни ще почине баща й , но не и е позволила съвестта да й каже.Може би затова не ти е казала за катастрофата.

Може би си права, но аз и за останалите неща не съм доволна. Защото нещата, които ми каза (поне за тези събития от живота ми, за които съм сигурна) въобще нямаха нищо общо с действителността. Аз пак казвам НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ С МОЕТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ И МНЕНИЕ за когото и да е от хората, при които съм била. Това е само мое наблюдение и мое виждане. Всеки сам за себе си знае на кого да се довери и от кого е доволен. Просто при мен не се получават нещата с "гледането".  Rolling Eyes  А колкото до това дали виждат лошите неща е много относително. Много е лесно някой да се оправдае с това, че уж видяли лошо, но не можели да кажат. Аз също мога да го кажа това и кой ли ще ми повярва. Ако някой наистина има дарба и вижда и хубавото и лошото в живота на човек, той ще намери начин поне да предупреди. Ето например тази жена от София, от която съм наистина много доволна тогава ми каза и лоши неща, някои от които успях да предотвратя, но други за съжаление не успях. А на моята приятелка, с която отидох тогава й каза, че трябва да се прибере в тях и да не остават апартамента една седмица без надзор и винаги да има човек в апартамента, защото щяли да го оберат. Тя естествено пренебрегна съвета й и наистина апартамента го обраха и то два пъти в една и съща седмица. А за здравето казваше нещата на 100%. Дори и някои неща, за които тогава още не знаех, тя ги беше видяла и ми ги каза.

За сега за мен фаворит си остава Ани от Пловдив! Само на нея имам доверие и ще ползвам съветите й и занапред

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 09:46 от Lucky_star

# 504
Искам само да споделя, че най-скорошното събитие, предсказано от леля Цецка от Надежда, вчера се случи.  Wink Аз си го знаех, не съм питала за него, но тя между другото ми го каза.

# 505
Наистина, дълго време си изплащах заема! Внушение, или не, но започнах проблемите един по един да ги решавам! Някои от тях ги бях забатачила доста! Той ми ги посочи директно, не че не си знаех някои от тях! Факт е, че ги фиксира точно и особено за здравословните, той ме насочи в правилната посока! Видя в много лоша ситуация баща ми, предупреди ме,  а аз очаквах най-лошото, но слава богу не се случи! .....ок, беше си счупил само крака....операция...препятствия!  Сега е на легло, не желае да ходи, но е жив и здрав, доколкото може да се каже за човек на неговите 81 години!
Дала съм своя глас и за Ани от Пловдив - много прогностична също!

# 506

Иди, аз ти благодаря за отзивчивостта! Ти искаше само да ми помогнеш. Ти си доволна от нея и затова ми я препоръча. Нямаш вина, че останах разочарована. Нямаше как да го предвидиш.  Оценявам жеста ти и не бих искала да чувстваш вина за нищо  Hug

# 507
Аз също се радвам, че темата е " От кои ясновидци сте доволни?" . Това ще ни накара да коментираме нашето удовлетворение, вместо да превръщаме този чудесен форум в селски мегдан за клюки, злословене и неадекватни нападки. BG-MAMMA ни предоставя анкета по която да уважим дарбата на един или друг езотерик, или окултист. Всички сме хора, всеки един от нас греши. Нека посочим добрите страни на тези хора, вместо да ги хулим, защото ние ги търсим по собствено желание, а не те нас. Желая успех на всички вас , участници в анкетата Simple Smile

Напълно съм съгласна с написаното.
Доста четох в темите, но веднага ми направи впечатление, че има потребители с по няколко профила, или по-точно - един потребител с много профили.  веднага си личи, че има лично отношение към някои  от врачките,за които пише и търси ловоди, за да  злепоствя и обижда. Сигурно така се чувства щастлив, когато наранява хората. Използва и подставени лица.........на никой не прави чест такова поведение! Така постъпват недостойните хора!
Тази тема не е място за разчистване на лични отношения и обиди!

Обръщам се към АДМИНА и МОДЕРАТОРИТЕ - как допускате един потребител да има много регистрации? Защо се допуска непристоен тон и поведение в тази тема? Нали всички при регистрация сме попълнили, че сме съгласни с условията на сайта?! А в тези условия не е записано, че се допускат нападки и обиди.

Само за информация на всички, които са регистрирани тук, четат темата и пишат в нея, а и за другите, които са "Гости": В тази тема пише мъж, който се представя за жена! И много често не дава достоверна информация  за посетен ясновидец. Има много, много регистрации тук, в сайта....

Повече коментари са излишни.

# 508
  • Sofia
Аз също се радвам, че темата е " От кои ясновидци сте доволни?" . Това ще ни накара да коментираме нашето удовлетворение, вместо да превръщаме този чудесен форум в селски мегдан за клюки, злословене и неадекватни нападки. BG-MAMMA ни предоставя анкета по която да уважим дарбата на един или друг езотерик, или окултист. Всички сме хора, всеки един от нас греши. Нека посочим добрите страни на тези хора, вместо да ги хулим, защото ние ги търсим по собствено желание, а не те нас. Желая успех на всички вас , участници в анкетата Simple Smile

Напълно съм съгласна с написаното.
Доста четох в темите, но веднага ми направи впечатление, че има потребители с по няколко профила, или по-точно - един потребител с много профили.  веднага си личи, че има лично отношение към някои  от врачките,за които пише и търси ловоди, за да  злепоствя и обижда. Сигурно така се чувства щастлив, когато наранява хората. Използва и подставени лица.........на никой не прави чест такова поведение! Така постъпват недостойните хора!
Тази тема не е място за разчистване на лични отношения и обиди!

Обръщам се към АДМИНА и МОДЕРАТОРИТЕ - как допускате един потребител да има много регистрации? Защо се допуска непристоен тон и поведение в тази тема? Нали всички при регистрация сме попълнили, че сме съгласни с условията на сайта?! А в тези условия не е записано, че се допускат нападки и обиди.

Само за информация на всички, които са регистрирани тук, четат темата и пишат в нея, а и за другите, които са "Гости": В тази тема пише мъж, който се представя за жена! И много често не дава достоверна информация  за посетен ясновидец. Има много, много регистрации тук, в сайта....

Повече коментари са излишни.

Принципно съм съгласна, но мисля, че има и други, които защитават определени ясновидци целенасочено - повече от ясно е, но аз тази тема не искам да я започвам отново. Само да попитам Вие колко регистрации имате, тъй като сте с една публикация, така беше и предния път като писахте за този "мъж-жена", но с доста по-цветущи описания. Излезте и се представете, Вие откъде имате тази информация???

# 509
До този момент пише вече от трета регистрация. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт