. Че аз нали затова съм при нея да ми каже какво вижда тя!!! Нали тя гледа на кафе, аз за себе си знам. Тя ги вижда кои са. Тук вече тя не се сдържа и директно ми каза „Питай какво те интересува!”. Тогава я попитах за детето, а тя каза следното „ Аааа ти защо си даваш парите на вятъра. Няма смисъл!” ( В този момент признавам си, че наострих вниманието си към нея с очакване да чуя това, което от месеци искам да чуя, че има лек за нея и няма да се наложи операцията) Обаче чух това „То няма смисъл, още малко и ще си отиде, каквото и да правите пак ще си отиде” Е, хора повярвайте ми в този момент напълно разбрах как са се чувствали убийците в момент на афект. Повярвайте ми умея да се владея и добре, че го направих. Реших да сменя темата и да я попитам нещо за себе си (не, че й вярвах, но все пак съм отишла). Ти не се притеснявай, ще имаш още другата година (2013) едно дете и едно бонус ти се дава. (БОНУС!!!
Това да не е награда от игра, че използва тази дума. Това е човешки живот а не просто бонус!). Или може би трябваше да се почувствам галеница на съдбата. Попитах я за приятеля си, а тя ми каза „Нищо му няма, той е здрав като бик!”. Пълни глупости, защото от 7 януари започва трети курс химиотерапия. Отказах се да я питам за моето здравословно състояние, че и мен сигурно щеше да ме изкара напълно здрава 

Надявам се и хубавите неща, които ми каза тогава да се случат
Желая на всички хубав и спокоен ден!Препоръчани теми