Връщам се от Стефка. За съжаление никоя от вас не срещнах там, а толкова исках. Но по същество - аз лично съм много доволна! Абсолютно верни неща говореше, без да налучква и да ме подпитва. Директно ме фронтира с твърдения, в които и хората и времето са точни. За първи път попадам на такава, която сама ми каза, че баща ми е починал, знаеше и точно преди колко години! За сравнение последната не особено популярна тук ме попита родителите ми как преживявали...Хареса ми също, че не просто разказва самоцелно нещо си от миналото и настоящето, което така и така си знаем, а казва и защо се е развило така и какво друго е можело да се случи. Също, прави връзка с бъдещето. За него беше доста реална в развитието му, макар че за основното нещо, което ме притеснява не беше сладкодумна. Каза, че ще бъде, но никакви подробности, което леко ме притесни, но няма да го мисля
Сега като се замисля много познава - стая в старата ми къща описа, за здравето, отношенията в семейството, внезпно назова име, абе съвсем ясни картини рисува. Аз поне тръгнах с доверие и бях съвсем открита докато седях срещу нея и предполагам това също е от значение - казвам го във връзка с момичетата, на които не беше казала нищо смислено.
, за мен почти нищо не каза, което мисля че е добре, щом не видя нито любовни, нито здравословни проблеми, значи всичко при мен е
, какво да каже жената, а моят приятел беше на кантар да влезне ли с мен или "да не се занимава с глупости", голям неверник е, а накрая й обеща да отиде пак при нея
, тя дори това видя, каза му, "ти като на майтап си дошъл", а той "ми аз дойдох само да я докарам
", прогнозите за детето ми са за след 5-6 години (здравословни са), така че ще има да почакате да ви споделям за познаваемост, но е втората ясновидка, която казва това, за мен даде прогноза за пролетта, но доколкото се познавам по-бързо ще свърша нещата, които ми предрече, за БНД позна такива неща само от снимка, че просто няма как да ги налучка жената, защото неговите проблеми ги имат може би между 5-10% от населението на Земята, въобще не са обичайните за любов, здраве и финанси (ха сега, как само ви озадачих), миналото, почти без грешки, каза ми нещо за една "синя кола" свързана с БНД и преди малко се сетих за коя точно става въпрос, вижда места също жената, за голям мой ШОК видя в бъдещето ми още едно дете и то момче, но така и не установихме от кого ще е, освен, че няма да е от нея
, освен това е и много позитивна, най-близката познаваемост, за която мога да проверя дали е така ще е през някой от близките уикенди, просто трябва да се отиде на едно място и да се провери едно нещо.
Лаконична, с единични попадения и грешки дори при интерпретацията за миналото ми и за отношения от миналото
Не мога да си обясня защо така,бях миролюбива дори когато я поправях

Лаконична, с единични попадения и грешки дори при интерпретацията за миналото ми и за отношения от миналото
Не мога да си обясня защо така,бях миролюбива дори когато я поправях

Препоръчани теми