Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 589
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой знае ли нещо за Нортен с номер 0888974857. Знам й кординатите от доста известна личност. Приема в София кв. Дружба. Приема й е 50 лв. По телефон не работи , както не работи и събота и неделя. Въпросната известна личност ми препоръча Нортен  преди около два месеца, но аз днес й звънях. Ще се радвам, ако някой има мнение за жената.

Мисля, че в една от предишните теми сме я коментирали. Имаше и мнения за нея. Не бяха много лакави.

Така ли ? Аз съм се обаждала на една  друга Нортен, мисля, която гледа по телефон, но за тази нямам спомен. А и в търсачката излиза в една тема нещо, но аз лично не го открих.

# 136
  • София

Мисля, че в една от предишните теми сме я коментирали. Имаше и мнения за нея. Не бяха много лакави.
[/quote]

Така ли ? Аз съм се обаждала на една  друга Нортен, мисля, която гледа по телефон, но за тази нямам спомен. А и в търсачката излиза в една тема нещо, но аз лично не го открих.
[/quote]

Нуртен не е ли само една? Тази, която я дават по телевизията и най-вече в предаванията на Иван и Андрей. До колкото знам е роднина на Иван.

# 137
  • София

[/quote]

Нуртен не е ли само една? Тази, която я дават по телевизията и най-вече в предаванията на Иван и Андрей. До колкото знам е роднина на Иван.
[/quote]

e ne znam  Joy Joy Joy Joy

# 138
Здравейте,
много спешно искам да се свържа с леля Искра, но единия й номер е вече невалиден, а на другия ми затваря, Дали някой е говорил скоро с нея?
аз говорих с леля Искра, миналата седмица Simple Smile

# 139
  • София
Някой знае ли нещо за Нортен с номер 0888974857. Знам й кординатите от доста известна личност. Приема в София кв. Дружба. Приема й е 50 лв. По телефон не работи , както не работи и събота и неделя. Въпросната известна личност ми препоръча Нортен  преди около два месеца, но аз днес й звънях. Ще се радвам, ако някой има мнение за жената.

Нуртен е туркиня и съм ходила при нея 3-4 пъти преди много години./ поне 6-7/ Приема в доста занемарен апартамент, чака се въпреки уговорения час. Тогава ходех като полудяла по врачки да разрешавам проблем с мъж естествено, но нито Нуртен, нито която и да било друга успяха да ми помогнат. Тя взима доста парички, прави муски и така. Доста пари съм и дала но нищо не направи тогава, не ми се вярва и сега да може. Аз лично не бих отишла повече при нея, гледа и на коран.

# 140
Една моя близка е ходила също преди години няколко пъти пти Нуртен. Ритуали не ѝ е правила, но нищо от това, което е предсказала не се е случило.

Понеже по-нагоре беше станало леко объркване- тази, която участваше при Иван и Андрей, а до скоро и в ''Специалистите'' е Гюкчен, ч не Нуртен.

# 141
  • София
Една моя близка е ходила също преди години няколко пъти пти Нуртен. Ритуали не ѝ е правила, но нищо от това, което е предсказала не се е случило.

Понеже по-нагоре беше станало леко объркване- тази, която участваше при Иван и Андрей, а до скоро и в ''Специалистите'' е Гюкчен, ч не Нуртен.

Моля за извинение, объркала съм ги двете.  Simple Smile

А Нуртен преди доста години не приемаше ли в един вход в Слатина, блока беше близо до пазара?

# 142
Здравейте момичета.Искам да ви попитам има ли някоя от вас при която прогнозите на Емилия не са се сбъднали.Виждам че има най- много гласове за нея.Ще съм ви благодарна ако споделите.

# 143
  • София
Здравейте,
много спешно искам да се свържа с леля Искра, но единия й номер е вече невалиден, а на другия ми затваря, Дали някой е говорил скоро с нея?

А тази леля Искра консултации по телефона ли дава ?

# 144
  • София
Здравейте,

А тази леля Искра консултации по телефона ли дава ?

Да, но си е спряла телефона, защото й звъни непрекъснато

# 145
Относно Ани-Пловдив...

Доволна съм. Останах с много добри впечатления след консултацията.

Ани (Анелия Лечева) е много възпитана и интелигентна. Самото общуване с нея ми беше приятно.

Отдели ми около час и половина. Много обстойно, задълбочено и аргументирано изкоментира всичко, което ме интересува. Обърка се за едно нещо свързано с мен, но за всичко останало- характери, минали събития, моментни ситуации бече точна. Усетих, че ѝ е важно да бъде полезна на човека отсреща. Направи ми прогнози. Даде ми срокове и съвети, които ще са ми полезни мисля занапред.

По основния ми въпрос- прогнозата ѝ се съвпада с тази на доста от ясновидците, които посетих през последните два месеца.

Определено мога да кажа, че консултацията ми с Ани беше една от най-заслужаващите си до момента. Остава да се моля и за бъдещето да е толкова точна, колкото беше за миналото. Simple Smile

А ти при нея на място ли ходи? Или по телефон/skype...

# 146
  • София
Да Нуртен, приема до пазара на Слатина в един блок мисля че там живее. Но не става определено, нищо не позна а е супер алчна. Всеки си преценява, това е мое мнение.

# 147
princess, С Ани-Пловдив се консултирах по Скайп. Отдели ми близо час и половина.

# 148
Aз съм писала в предишна тема за моето първо посещение при Нуртен, тогава още приемаше в един мизерен блок в Дружба и се чакаше на стълбите отвън,много унизително усещане, как са я издържали съседите не знам. Явно е припечелила доста, защото сега в Слатина е направо Шератон, в апартамент с чакалня вътре, кафенце ти се предлага, цигарки може да пуши човек, ако иска, пак се чака, но си е направо конфортно Laughing магията е нещо явно задължително, както съдя от други отзиви, на които съм попадала, никога не желае да отвори тоя велик Коран първия път и аджеба да ти каже кой така те накиснал, трябва да отидеш пак и тогава явно започва великото клатене с пари за ритуали за разваляне и прочие, 50 лв при първо посещение изглежда не са достатъчни. Все пак трябва да отчета, че когато бях преди около 4-5 години ми предсказа нещо коетоо стана дори в срока който тя определи, а аз я попитак просто за да си уплътня парите, които и тогава не бяха малко, никак не ме вълнуваше работата, просто имах пред вид дали на тогавашната работа бих могла да очаквам развитие, тя каза, че вижда нова до февруари март догодина, така и стана и това ме наккара да я посетя пак тази пролет, но ми наговори такива глупости, че не бих я препоръчала. Естествено имам магия и естествено ела пак за да отворим Корана.....

# 149
А на някоя от вас гледалили са й на ръка. Аз напоследък взех да чета каквото намеря за хиромантията и все повече започвам да мисля, че ако има някой ясновидец който е изучил много добре тази наука ще може да каже много неща. Четох  наскоро че едната ръка показвала какво ни е дадано от съдбата да ни се случи, а другата как ние сме променили част от нещата през живота си на база взети различни решения. И наистина ако си погледнете двете длани чертите са различни. само че като чета какво означават линиите и май си нагаждам както на мен ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт