Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 470
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, сега от позиция на времето мога да кажа, че Карла позна при мен за единствения въпрос, който й зададох.

# 196
При мен също Севинч нямаше никаква познаваемост, макар че когато ходих при нея, а това беше преди година и половина останах с добри впечатления от нея, е да ама от позиция на времето, не става.

# 197
Някой знае ли нещо за Нортен с номер 0888974857. Знам й кординатите от доста известна личност. Приема в София кв. Дружба. Приема й е 50 лв. По телефон не работи , както не работи и събота и неделя. Въпросната известна личност ми препоръча Нортен  преди около два месеца, но аз днес й звънях. Ще се радвам, ако някой има мнение за жената.
В никакъв случай не ходи - това е турска циганка която дере кожи ... а известната личност да не е Алисия , щото въпросната и е клиентка и както се видя не можаха да вържат Валери Божинов , макар ,че го скъсаха от магии по едно време. тази е истински демон и прави магии за много пари. няма никакъв морал и е .... отвратителна - аз съм я посещавала.  и се пише Нуртен.

# 198
  • София
Някой знае ли нещо за Нортен с номер 0888974857. Знам й кординатите от доста известна личност. Приема в София кв. Дружба. Приема й е 50 лв. По телефон не работи , както не работи и събота и неделя. Въпросната известна личност ми препоръча Нортен  преди около два месеца, но аз днес й звънях. Ще се радвам, ако някой има мнение за жената.
В никакъв случай не ходи - това е турска циганка която дере кожи ... а известната личност да не е Алисия , щото въпросната и е клиентка и както се видя не можаха да вържат Валери Божинов , макар ,че го скъсаха от магии по едно време. тази е истински демон и прави магии за много пари. няма никакъв морал и е .... отвратителна - аз съм я посещавала.  и се пише Нуртен.

Не, не е Алисия. Предпочитам да не споменавам име. Вярвам, че ще ма разберете. Просто не съм такъв човек.

# 199
kakvo stana s prognozite ot Tashinka?

# 200
искам да попитам някои дали е ходил или чувал за Теодора христова от плевен

# 201
Латина отговаря ли по телефона?

# 202
Здравейте.Гледахте ли по нова Специалистите с гости от център Изида-Вили и Радина.Някой ползвал ли е услугите им за разваляне на магии.Или са поредните измамнички.

# 203
Телефона на Румен е 0878 143 007.Но нищо друго не знам.Звъняло се докато ви вдигне.Успех   bouquet

# 204
 Здравейте, нова съм в форума и моля за да ме извините ако пиша не където трябва.

Искам да попитам някой знае ли някъкви кординати на ходжата от Долни Воден, Асеновград- Ейваз Таир Чакър. Много ми трябва, а не мога да се свържа с него. Имам негов телефон, които е изключен от няколко месеца, а живея далеч и искам да съм сигурна, че ще го намера като отида.
 Wink Благодаря

# 205
Здравейте.Гледахте ли по нова Специалистите с гости от център Изида-Вили и Радина.Някой ползвал ли е услугите им за разваляне на магии.Или са поредните измамнички.

Всичко това са платени репортажи, изобщо не се връзвайте на такива предавания. Самата водеща на "Специалистите"- Маги Желязкова има много сериозни лични проблеми, изоставена е от съпруга си и преживява тежък развод.  Не смятате ли, че ако можеше нямаше да помогне първо на себе си.

http://www.blitz.bg/news/article/150859

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 12:59 от kateto1980

# 206
Всичко това са платени репортажи, изобщо не се връзвайте на такива предавания.
.....

Да бе, ужас значи! Аз гледах по Господари на ефира една водеща, дето й дадоха скункс заради факта, че пуска бръщолевенята на някаква врачка и се оказа, че са пълни глупости. И тя си призна, че си плащат за да ги излъчват...Пусто не мога да се сетя за коя телевизия идеше реч, някоя кабеларка беше...

Намерих! :

http://gospodari.com/skunks/zlaten-skunks-za-rosi-ruseva

# 207
  • София
Здравейте , само да кажа , че при мен се сбъдна една от прогнозите на Цецка от Надежда.Ходих през септеември , а това което каза , че ще стане се случи в петък.

# 208
Обещах, че ще споделя за Емилия. Миналата седмица направих консултация с нея. Чисто като човек, жената е много учтива, направи ми добро впечатление, както каза една съфорумка, разговора с нея беше приятен. За познаваемостта, вникна добре в нещата, каза неща които се бяха случили около 2 седмици преди това. Каза ми някой неща, които трябва да се случат до 6 месеца(тъй като за този период хвърля карти), но каза че няма да дава точни срокове. За едни от нещата каза много скоро...
С една дума доволна съм !
Ще ви държа в течение , какво се е случило, дали има познаваемост Simple Smile

# 209
Здравейте, нова съм в форума и моля за да ме извините ако пиша не където трябва.

Искам да попитам някой знае ли някъкви кординати на ходжата от Долни Воден, Асеновград- Ейваз Таир Чакър. Много ми трябва, а не мога да се свържа с него. Имам негов телефон, които е изключен от няколко месеца, а живея далеч и искам да съм сигурна, че ще го намера като отида.
 Wink Благодаря
Няма как да откриеш този ходжа - беше задържан, заедно с още други, които бяха разкрити, че лъжат хората и уличени за много високи доходи. Аз бях при него в януари и мога да кажа, че разочарова е меко казано. След увереността си, че всичко ще е наред, адски силни обещания и убеждения, седмица след посещението ми при него му се обадих и му казах, че нещата се случват точно обратното на казаното и обещаното. Измрънка нещо, че не е удобно да говори сега, да се обадя утре и след този разговор, в продължение на месец, не ми вдигна телефона. Добре, че си е получил заслуженото !!!!

Общи условия

Активация на акаунт