Ясновидци/Врачки - тема 14

• 271 403
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Аз изчетох цялата тема и понеже се глася да ходя при леля Искра в Неделя 25.11.2012, затова исках да попитам;
1. дали си заслужава?
2. тя в с. Бистрица до Дупница ли е?
3. ако някой иска може да се комбинираме аз съм от В. Търново

Аз искам да се комбинираме за 25.11.,но съм от София...

# 241
гоборих с леля Искра и утре ще ходя

# 242
  • София
Аз изчетох цялата тема и понеже се глася да ходя при леля Искра в Неделя 25.11.2012, затова до .

.
Има ли някой , на който вече са се сбъднали прогнозирани събития от леля Искра? За настоящето е точна , но ме интересува познаваемостта за бъдещето.

Пак да попитам моля някой да каже вече от позицията на времето сбъдват ли се прогнозите на леля Искра  baby_neutral Моля , много ми е важно !

# 243
Момичета, не мога да кажа нещо за този и онзи при които ходих-всички имаха желание и направиха възможно най-доброто за да ми познаят, но съдбата си е съдба.
Мога с чиста съвест да кажа Адем е невероятен, видях много добрина в очите му и бече точен и ....
познава си човекът.Направо е невероятен.

# 244
Искам да споделя, че още няколко неща, предсказани ми от Латина, се случиха - по отношение срещи и развитие с лица от другия пол. Ани от Пловдив и Ташинка ми казаха едно и също нещо по определен въпрос и бяха прави също. Чакам да видя дали и другите им твърдения ще се случат в следващата половин година.

# 245
преди 2 дни говорих с леля Искра по телефона каза ми някои неща и ако се случат ще е много хубаво.А на 27.11 ще ходя лично при нея.дано да станат нещата така както казва.

# 246
Момичета, не мога да кажа нещо за този и онзи при които ходих-всички имаха желание и направиха възможно най-доброто за да ми познаят, но съдбата си е съдба.
Мога с чиста съвест да кажа Адем е невероятен, видях много добрина в очите му и бече точен и ....
познава си човекът.Направо е невероятен.
Peace

# 247
  • и тук и там :)
Аз изчетох цялата тема и понеже се глася да ходя при леля Искра в Неделя 25.11.2012, затова до .

.
Има ли някой , на който вече са се сбъднали прогнозирани събития от леля Искра? За настоящето е точна , но ме интересува познаваемостта за бъдещето.

Пак да попитам моля някой да каже вече от позицията на времето сбъдват ли се прогнозите на леля Искра  baby_neutral Моля , много ми е важно !

На мен лично не ми позна абсолютно нищо - ходих преди година и половина и трябваше доста неща да се случат до сега!
Но в същото време чета тук, че има доста доволни. Явно наистина нещата са много индивидуални.
  bouquet

# 248
Момичета, искам да ви питам какво мислите за леля Цецка от Надежда. Гледам ,че по - горе една жена е писала за нея. Някой да е ходил при нея. В интерес на истината аз тази година ходих при нея, обаче съм я питала за здравословен проблем и много не съм я питала за лични неща. Сега мисля пак да отскоча при нея, назоваваше ми зодии ,които виждаше в чашата, защото прави кафе и гледа. Също  гледа на карти. Някой друг има ли мнение за нея?

# 249
В момента дават интервю с Кеазим ходжа.Някой ходил ли е при него.

# 250
  • София

Аз съм ходила при него преди 3-4 години, в Овча Купел приема. Нищо не позна, и нищо от това което ми каза не се случи. Поредният шарлатанин, лично мнение всеки сам си решава.

# 251
  • София
Мимичета, с днешна дата мога да ви кажаа че от прогнозата и сроковете на Стефка нищо не се случи. Питах я за 2 много важни за мен неща, трябваше да ми се обадят до 15.11 за работа в една фирма, от която очаквам обаждане. Е да, ама все още не са ми звъннали. Другото за, което я попитах е дали ще потръгне един детски магазин, който отворих лятото. Каза ми, че всичко ще е наред и ще има работа, да ама не е съвсем така защоо днес с мъжа ми уведомихме хазайката, че ще останем до Нова Година. Това е, и за това не позна. Ако и за 3 тото супер важно нещо, което я попитах не познае тогава нещата наистина стават много зле. Бях обнадеждена от нея, и написах положително мнение след посещението ми при нея, но сега ви споделям това което се случва.

# 252
момичета, извинявам се за глупавия въпрос, но тази баба Дана, която е сложена горе от къде е, защото днес много ми похвалиха една жена Данка от Св. Троица или от Захарната? Благодаря предварително Hug

# 253

Аз съм ходила при него преди 3-4 години, в Овча Купел приема. Нищо не позна, и нищо от това което ми каза не се случи. Поредният шарлатанин, лично мнение всеки сам си решава.

Ходих преди 6г. - не съм доволна. Този човек не просто не познава , а според мен е от тъмните сили , по-скоро вреди . И дере кожи здраво , това си беше реклама при карбовски. На мен ми взе  200 лв. да ми разваля магия само дето се чуствах по-зле от това после....

# 254
Момичета в анкетата виждам името на Бонка Антонова от Севлиево. Мисля,че в предни теми беше писано за нея,че е починала. Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт