Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 885
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
моя приятелка не е доволна от нея-общи и налучкващи приказки.

# 376
Здравейте, някой да  има информация за езотеричен център Акаша?
Това са кординатите
0877551708,
 danielavas@abv.bg
има и сайт.

Здравей ! Аз общувам, също и с тази жена - изключително ерудирана, възпитана и отзивчива ! Ако имате повече парички, за да си помогнете - тя е човека !  Peace

За колко повече пари иде реч?

# 377
VAJNO , моля те ака се случи сподели, защото на мен ми предрече нещо което много искам да стане , но е за след около половин година , така че ако ти познае пиши , за да продължа да се надявам.

Ох, Иди колко добре те разбирам, и аз тая точно 2 празни надежди за сега. Едната ми е много ,много важна, защото е свързана със здравето на мама, другата и тя. Дано да не се окажат продавачи на празни надежди.

# 378
Аз отново питам за Бонка Антонова от Севлиево

Здравейте, чета темата от известно време, но не съм писала.
Видях, че питате за Бонка Антонова - починала е лятото на миналата година за съжаление. Знам, че на много хора, на които е помагала, им липсва..

# 379
Здравейте  Simple Smile аз искам да споделя с Вас че съм ползвала услугите на ГАЛИНА АЛЕКСАНДРОВА отлична ясновидка много съм доволна вече няколко пъти се допитвам до нея  свържете се няма да сгрешите
Може ли повече информация за тази гледачка.Да не е поредната касичка която да спонсорирам.Пишете за повече парички, много интересно, колко повече. newsm78 Да не би да познава толкова много че като идеш веднъж при нея няма да повториш и за това да взима повече парички наведнъж. Thinking

# 380
Това са кординатите
0877551708,
 danielavas@abv.bg
има и сайт.

Здравей ! Аз общувам, също и с тази жена - изключително ерудирана, възпитана и отзивчива ! Ако имате повече парички, за да си помогнете - тя е човека !  Peace

# 381
Здравейте, някой да  има информация за езотеричен център Акаша?
Това са кординатите
0877551708,
 danielavas@abv.bg
има и сайт.

Здравей ! Аз общувам, също и с тази жена - изключително ерудирана, възпитана и отзивчива ! Ако имате повече парички, за да си помогнете - тя е човека !  Peace

аз писах на тази жена на емайла но не отговаря веднага писа ми че таксата й е 40лв и приема след предварително записан час , това е личния й сайт
Това са кординатите
0877551708,
 danielavas@abv.bg
има и сайт.

www.magicmind-bg.com 

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 10:09 от policka

# 382
Тези дни мисля че в четвъртък по предаването апартамента с Марта Вачкова даваха една ясновидка Севинч от Нова махала. Много хубаво говореше жената. Дадоха и някакви коментари от хора които са я посещавали. Веднага отворих темата тук за да видя отзиви за нея но не открих освен един -два много стари. Има ли ходили при нея и отзиви.

# 383
  • София
От кога таксата при Даниела е 40лв???
Аз говорих с нея по телефона, може би  октомври, не съм я посещавала все още. Тогава таксата й беше 30лв.
В други сайтове и форуми съм чела доста противоречиви мнения за нея.

# 384
Аз говорих с нея по телефона, може би  октомври, не съм я посещавала все още. Тогава таксата й беше 30лв.

Не разбрах Даниела на какво точно гледа?
На таро, влиза в Акаша или ......?
Поразгледах сайта. Предлагат се разни ритуали  Rolling Eyes
Надявам се някой да не се изкуши да си поръчва такова нещо. Не разбирам как може човек занимаващ се рейки да предлага такива неща..

# 385
  • По света и у нас

Тези дни мисля че в четвъртък по предаването апартамента с Марта Вачкова даваха една ясновидка Севинч от Нова махала. Много хубаво говореше жената. Дадоха и някакви коментари от хора които са я посещавали. Веднага отворих темата тук за да видя отзиви за нея но не открих освен един -два много стари. Има ли ходили при нея и отзиви.
  Ако обичате да гледате красиви местности, то на път за Нова махала ще ги видите. Но заради гледаческите способности на Севинч не бийте път нататък, защото не ги притежава. Изказвам лични впечатления от преди 2 г. Жената наистина е сладкодумна и добра слушателка, но- дотам.

# 386
  • София
Здравейте ,да ви питам някой чувал ли е за Латифа , майка ми ми донесе изрезка от вестник Минаха години, там тази Латифа отговаря на писма безплатно, но дали избщо има дарба или просто начин пда се продава вестника?

# 387
  • София

Не разбрах Даниела на какво точно гледа?
На таро, влиза в Акаша или ......?
Поразгледах сайта. Предлагат се разни ритуали  Rolling Eyes
Надявам се някой да не се изкуши да си поръчва такова нещо. Не разбирам как може човек занимаващ се рейки да предлага такива неща..

Не мога да бъда полезна, защото не съм се консултирала с нея! Имах само разговор по телефона, но не ми е гледала.

# 388

Val27, аз съм писа1а няко1ко пъти за тази жена Севинч и то много изчерпате1но.
 Мина1ата година 1ятото е посетих с майка ми, с1ед като прочетохме във вестник Стандарт чудесата и. Още с в1изането в се1ото се оказа, че хората не я познават и не знаят за нейните чудеса. Оказа се, че дъщеря и работи в някоя от те1евизиите и я 1ансира сериозно.
Пъ1на измама. Не мога да опиша ко1ко съм възмутена от тази шар1атанка. Тази жена няма никакви способности, нито на ясновидка нито на 1ечите1 за каквато се изкара. Държа се грозно. Аз е питам за състоянието на майка ми, а тя не може да каже нищо и ми пробутва да е карам в бо1ница, а ние от бо1ница отиваме при нея. Тя даже не видя какво и има.  
И за капак и пари ми взе. Е, то няма 1ошо, но поне да бе на1учка1а някаква диагноза, и1и както пише, че може1а да 1екува да бе опита1а нещо. Това е подигравка с хората, особено с хора които едва се движат. С1ед посещението веднага написах отзиви във вестника, но явно са изтрити . Интересното е, че няко1ко души от се1ото с които разговарях не знаеха за нейните способности и бяха учудени, а знаете , че мюсю1маните се подкрепят и помагат и едва 1и са и завидя1и, та затова не казват. И другото интересно нищо е, че самата тя е бо1на , а от къде има си1и тя да 1екува, всичко това е един  PR на дъщеря и.
Извинявам се за дъ1гия пост, но като прочета за тази жена и не мога да остана безучастна.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 22:20 от Zara_29

# 389
Искам да попитам някой има ли информация за Валерия Христова - ще започне ли пак да дава консултации в София скоро, в момента приема ли някъде?

Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт