Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 818
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
иска ми се да посетя Цеца от Надежда, много ли се чака при нея? Скоро бях при Пепа и чаках час и 40 минути  Cry

Аз се обадих вчера и ми даде час за днес. Позвъни й и се разберете. Не се чака много.

# 451
Много хора  ми писаха на лични да кажа при кои от списъка съм ходила и какво е мнението ми за тях. Тук ще напиша кратко за тях, а ако някой се интересува за подробности да ми пише на лични.
   Ходила съм при Ина (Женски пазар София); Ангел Илиев (Надежда 2 – София);  Марина (София); Виолета (Хасково); Живка (Люлин 1 – София); Мариана Николаева (Варна); Ани (Пловдив) и Емилия (Лондон), Цеца (Надежда 2 – София).
   Ина  - ходих при нея преди около 4 години. НИЩО не ми позна. Редеше някакви рими и ме наблюдаваше като говореше каква ще е реакцията ми. Още тогава ми каза, че щяла съм да си сменя работата и то ще започна в сферата на военните или полицаите, което въобще не стана. В личен план ми каза, че с приятеля ми ще се оженим и дете даже да имаме ..... а аз се разделих с него малко след това.... това няма да коментирам. Изводите си направете сами.   ooooh!  newsm78
   Ангел Илиев – също ходих при него преди години. Общо взето празни приказки. Поне при мен беше така. Нищо от това, което каза не се сбъдна. А за някои неща беше категоричен, че ще станат до 1 година след посещението ми при него.  Thinking Нищо не се сбъдна.
   Марина – при нея съм ходила преди около 5 години. Тогава беше в един офис зад Съдебната палата. Бях се уговорила с нея малко преди това и тя се съгласи да се видим, но за кратко.За малкото време, което ми отдели ми каза някои неща, повечето от които се случиха след това. Бих я посетила пак. За нея съм малко резервирана.  Whistling
   Виолета и Живка 0% познаваемост. НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЯХ!!!  Naughty
   Мариана Николаева – налучкваше през цялото време. Като в играта „тука има, тука няма”.
   Цеца – Днес бях при нея. Тук малко съм объркана, защото някои неща просто налучкваше. Особено със зодиите. Изброи ми почти всички зодиакални знаци и половината букви от азбуката. Започна с думите „кой е разведен”. Ами никой не е разведен около мен, дори и познати. После реши, че имам син. Да, ама не. Каза ми и други неща, които не позна. НО за основния проблем, заради който отидох каза неща, които се припокриват с Ани и Емилия. Надявам се наистина да се случат. За здравето също не ми позна. Каза ми, че нямам сериозни заболявания. Ако мислите, че мозъчен тумор не е сериозно заболяване, то тогава е познала...
   Ани – доволна съм от нея. Каза ми много неща, които са така , както каза тя. Доволна съм от нея. Но поиска да проведем консултация по скайп, защото имало и други неща да ми каже. Другата седмица имам час при нея. След това ще ви пиша пак. Ани е много лъчезарен човек. Успява да предразположи човек към положителна нагласа към всичко.
   Емилия – тук си признавам, че се опитах да я заблудя в началото за проблема ми . но ... не успях. Много точно и ясно ми каза, че не е така, както аз го описвам. И от нея съм доволна много.
Понеже много дълго става съобщението ми ще обобщя. За мен Ина, Ангел, Виолета, Живка за просто касички за дарения. Цеца, Ани и Емилия ми казаха неща, които се припокриват и се надявам да станат така, но ще стане след време, така че ще чакам да видя. истината е, че аз въобще не вярвах, че този мой проблем ще се реши, но и трите ми дадоха надежда и дори добри резултати. Дано да е така, както те казват  Praynig остава ми да чакам и да разбера  Crazy
   Марина и Цеца – отчасти  съм доволна.
   Ани и Емилия – гласувам с две ръце на 100% за тях.
         Това е за за хората от списъка тук. Но всъщност съм много доволна от една циганка, която ми каза много малко неща, но основни в живота. Всичко от това, което ми каза тогава се случи на 100% така, както ми го предрече.
Надявам се да съм ви била полезна! Хубава и спокойна вечер желая на всички.

# 452
  • Пловдив
А за лична среща, Ани колко взима?

# 453
А за лична среща, Ани колко взима?

Дали е лична среща или скайп, таксата е една и съща
Зависи какво ще си правиш - дали ще разглеждаш само твоя хороскоп, или ще се прави синастрия, или ще се уточнява часа на раждане.....

# 454
Момичета препоръчайте ми някой, който може да ми даде съвет по телефон. Трябва да реша един казус до сряда и да взема решение, а съм много затруднена в избора на решението. Благодаря ви!

# 455
  • София
Момичета препоръчайте ми някой, който може да ми даде съвет по телефон. Трябва да реша един казус до сряда и да взема решение, а съм много затруднена в избора на решението. Благодаря ви!

Опитай с тази Ани от Люлин/ за която ме питаше / , тя гледа и по телефон , като телефона е с добавена стойност и е 50 стотинки на минута .Не е много и си струва , но мисля че има един промеждутък след обяд между 14 и 16.30 не го вдига.

# 456
  • София

Опитай с тази Ани от Люлин/ за която ме питаше / , тя гледа и по телефон , като телефона е с добавена стойност и е 50 стотинки на минута .Не е много и си струва , но мисля че има един промеждутък след обяд между 14 и 16.30 не го вдига.

Е много съм смотана , не ти написах телефона  #Crazy
Та телефона е 0881340126  може да се звъни само от Мтел или от стационарен , нямам идея защо newsm78

# 457
Благодаря ти Иди! Ще се опитам да се свържа с нея. Дано да успея. Ти знаеш за какво става въпрос и разбираш, че отговорността е голяма от решението, което ще взема.

# 458
Искам да ви споделя че съм разочарована от Никола Узунов, 0% познаваемост до този момент. От

началото на лятото  задавам по някой друг въпрос, като този който най – силно ме вълнува

задавам по различен начин всеки път с цел да се убедя в познаваемостта му. Имаше някакъв резон

в отговорите, поради което му вярвах донякъде. Последното, което ме огорчи е, че в рамките на

месец ми даде две абсолютно противоречиви прогнози за развитието на моя въпрос. Два взаимно

изключващи се отговора. Разстроена съм и объркана!

Направих си труда да проследя отговорите, които е давал във форума и стигнах до извода, че е

скаран със сроковете, а надеждата, която дава за положителното развитие на даден проблем е

абсурдна, предвид че хората очакват от него сериозна реална прогноза.

# 459
Никита, в различно време отговорите са различни, защото действителността и възможните резултати вече са различни.

А като гледам вие сте основно недоволна от липсата на положителна прогноза. Никой не може да ви даде положителна прогноза, ако няма такава. Просто е отрицателна и това е, и това има дълбок смисъл, който накрая е положителен за вас.

# 460
Здравейте,някой ходил ли е при Милка Личева от село Карайсен до Павликени,казват че можела да разговаря с мъртвите?
Ходила съм! Това ми беше основната цел, за да отида при нея! Някак си не усетих със сърцето си че разговаря със сина ми, ами яло му се шоколад! Ок, кои дечурлига не обичат....Попита коя е Мими, да наистина синът ми като се лигавкаше ми викаше така, ама някак си...Абе не знам, люлея се да дам някаква категорична оценка! НО, по отношение на здраве - тя беше като скенер! Толкова за нея! Поздрави на всички и успех!   bouquet

# 461
Напротив, Ники Узунов все дава положителни прогнози. Точно това е проблемът- че всичко ще е ок при всички и всякакви ситуации, което далеч не е така. И дава на хората празни надежди. Мисля, че точно това е имала предвид nikita.

# 462
Напротив, Ники Узунов все дава положителни прогнози. Точно това е проблемът- че всичко ще е ок при всички и всякакви ситуации, което далеч не е така. И дава на хората празни надежди. Мисля, че точно това е имала предвид nikita.

Ахаааааа, е то бъдещето няма как да е все такова....значи господинът нещо......

Извинявай Никита Simple Smile

# 463

Правилно сте ме разбрала!

Разочарованието ми дойде от факта, първо, че няма сбъдване на хубавите му прогнози не само в 

срока, който определя, а изобщо, и второ, че изведнъж минава в другата крайност, че

нещото няма да се случи.  newsm78

Е, като няма да се случи половин година  за какво си говорихме с него? Тук не става въпрос за

някакви дребни въпроси, а за сериозен житейски избор!

Не го съдя разбира се, мога пак да се допитам до него някога, но като гледам е безсмислено.

Просто споделям впечатлението си за да могат и другите да си направят равносметка.  Peace

# 464
Моето мнение за Ники Узунов е същото.Постоянно удължаване на сроковете.Верно,пари не ми взема човекът,винаги съм пращала,ако имам и колкото имам.Само че нямам нужда от това.
А някой скоро да е ходил при Божидар Караджов?В четвъртък съм при него.И много ме е страх от това,което ще ми каже.

Общи условия

Активация на акаунт