Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 804
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Още едно от нещата, казани от Ани от Пловдив, днес стана. За съжаление не беше хубаво.

За същото нещо Ники Узунов беше дал положителен отговор.

# 466
Тези дни гледах в анкетата, че Ники Узунов има доста гласове и се чудех дали да ходя. Добре, че сега предупреждавате, за да не си давам парите излишно.

# 467
Lucky_star можеш да му зададеш въпрос във форума, в който отговаря безплатно и ако си доволна от прогнозата и познаваемостта да направиш консултация по скайп.

# 468
Lucky_star можеш да му зададеш въпрос във форума, в който отговаря безплатно и ако си доволна от прогнозата и познаваемостта да направиш консултация по скайп.

Благодаря ти, Ники! Но въпроса, който ме интересува е свързан със здравето на  дете и не бих искала да го обявявам публично. За сега ще се въздържа от услугите му.

# 469
За съжаление действително отговорите на Ники Узунов са по-розови, отколкото трябва да са

# 470
Аз съм споделяла за Ники Узунов и преди , сега пак ще напиша.Тази година в началото говорих с него по тел.Разговора който проведохме, аз го записах на касетофон и там отговора му беше че това което искам ще стане.Разбрахме се да му пратя снимка по мейла на другият ден и аз го направих.Тогава той ми написа отговор че няма да стане това което искам.Е кажете как да кажа че ми е познал като в два поредни дни той за едно и също нещо казва ще стане, няма да стане то друг вариант няма де, или или.За моя радост нещата станаха.Но аз не мога да кажа че ми е познал.Искам да Ви попитам, ходили ли сте при Деси от Пелово. Писаха много по вестниците за него.Аз съм ходила при него през 1995 година.Ей каквото ми каза без да ме подпитва  стана.Но това беше преди много години за сега не знам и за това се сетих да питам.

# 471
veronika70, въобще не се подлъгвай по този Деси от Пелово - той е доказан психопат, разследван за нападения, блудства и изнасилвания над жените, които са се подлъгали да отидат при него за ясновидстване или по обявите за работа, които пуска. Има много информация в интернет, няма нужда да я повтарям, но това, че нещо е познал при теб преди години, не означава, че има морал и не може да ти стори нещо лошо. Толкова налудничав поглед има, че направо лошо ми става... Никакъв ясновидец не е той, а просто един луд човек, за чийто извращения има много факти и свидетелства в полицията!

ancholina, понеже питаш за Божидар Караджов - бях при него преди около 2 месеца и съм доволна от гледна точка на това, че бе много точен в описанието на ситуацията при мен - лична и здравословна. Част от нещата, които прогнозира, се сбъднаха, другите са в по-дълъг период от време. Не се притеснявай, той има много точна организация, изразява се много точно, не чака да го подпитваш - няма нищо общо с лелките, които се обсъждат тук. Надявам се да ти каже това, което искаш, и да е истина, разбира се! Аз лично смятам само при него да ходя, ако ми се наложи - натъжавам се да чета за разочарованието на момичетата тук от разни лелки, които имат "прозрения" от рода на:"Кой го боли ухото?", "Познаваш ли някой Иван?", "Твоят любим или ще се върне при теб, или няма да се върне".

# 472
Аз лично съм доволна от Ники,писала съм и преди за него,досега всичко ми е познал.Да сроковете понякога са по-дълги отколкото той казва но аз мога да почакам .

Преди седмица го питах за едно нещо ,каза до няколко дни човека ,еми вече от 3 дни е факт .

# 473
  • София
Аз за пръв път чувам за Божидар Караджов , може ли малко повече информация , моля!

# 474
  • Sofia
veronika70, въобще не се подлъгвай по този Деси от Пелово - той е доказан психопат, разследван за нападения, блудства и изнасилвания над жените, които са се подлъгали да отидат при него за ясновидстване или по обявите за работа, които пуска. Има много информация в интернет, няма нужда да я повтарям, но това, че нещо е познал при теб преди години, не означава, че има морал и не може да ти стори нещо лошо. Толкова налудничав поглед има, че направо лошо ми става... Никакъв ясновидец не е той, а просто един луд човек, за чийто извращения има много факти и свидетелства в полицията!

ancholina, понеже питаш за Божидар Караджов - бях при него преди около 2 месеца и съм доволна от гледна точка на това, че бе много точен в описанието на ситуацията при мен - лична и здравословна. Част от нещата, които прогнозира, се сбъднаха, другите са в по-дълъг период от време. Не се притеснявай, той има много точна организация, изразява се много точно, не чака да го подпитваш - няма нищо общо с лелките, които се обсъждат тук. Надявам се да ти каже това, което искаш, и да е истина, разбира се! Аз лично смятам само при него да ходя, ако ми се наложи - натъжавам се да чета за разочарованието на момичетата тук от разни лелки, които имат "прозрения" от рода на:"Кой го боли ухото?", "Познаваш ли някой Иван?", "Твоят любим или ще се върне при теб, или няма да се върне".

За Божидар Караджов отново ли се чака с месеци? Каква му е таксата?

# 475
Някой може ли да каже нещо за:

Божидара Христова - само със здравни проблеми ли се занимава или приема и други? Спомената е във 2-ра тема, но не намерих нищо повече за нея.

А при Марчело някой ходил ли е - http://magic-bg.com/ ?

И за Калоян Дончев още някой беше питал преди време?

# 476
Някой може ли да каже нещо за:

Божидара Христова - само със здравни проблеми ли се занимава или приема и други? Спомената е във 2-ра тема, но не намерих нищо повече за нея.

А при Марчело някой ходил ли е - http://magic-bg.com/ ?

И за Калоян Дончев още някой беше питал преди време?

Калоян Дончев е ИЗМАМНИК!!! НЕ ХОДИ ПРИ НЕГО!!!!!
 Той е бил наркоман и е доказано психически недобре човека. В момента съм на работа и не мога да  намеря статии от друг форум, в който бяха писали за него жени, че той ги е заплашвал дори, ако не му платят, за да им  разваля магии. Ще го постна тук линка  за онзи форум, когато ми е възможно

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 11:46 от Lucky_star

# 477

За Божидар Караджов отново ли се чака с месеци? Каква му е таксата?

Божидар Караджов идва ли в София да гледа? До колкото знам на определени дати преди е идвал в София и е трябвало с месеци напред да се запишеш, а таксата някъде четох, че му била 20 или 30 лв?

# 478
Божидар Караджов е в София тази седмица.Едва се записах.Таксата му е 30+20 за всеки,за когото се пита.

# 479
idi, като напишеш името на Божидар Караджов в гугъл, излиза неговият сайт, в който има доста информация. Няма смисъл да я преповтарям, но ще споделя личните си впечатления: спретнат и симпатичен мъж, говори изчерпателно, има богат речник, обяснява добре, не се опитва да налучква и според мен определено има дарба. Другото, което ме впечатли приятно, е добрата организация - приема в хотел в центъра на София, няма нужда да обикаляш крайните квартали и да анализираш личните си проблеми в присъствието на деца, които играят компютърни игри или на съпрузи, които пържат кюфтета, както разбрах, че е при други. Той самият слиза и вика хората по списък, така няма хаос и пререждане. Излязох от разговора с него с много положителна енергия, което също е важно - ако някой ясновидец те депресира /не с прогнозите, а с излъчването и държанието си/ то тогава какъв е смисълът да ходиш при него?
vaflichka, чака се повече - аз се записах около два месеца по-рано, но разбрах за други хора, които преди време са чакали по 3-4. Таксата му е 30 лв. + 20 лв. ако питаш за друг човек /добре е да се носи снимка/.
tony_bonbony, да - идва в София, но нямам представа точно кога и на какви периоди.

Общи условия

Активация на акаунт