Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 807
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
И аз искам да споделя нещо относно Божидар Караджов.

Подчертавам, че не съм го посещавала лично, но съм чувала добри отзиви за него от хора, извън форума.

Днес се обадих за обща информация и разговарях със секретарката му. Да, наистина взима 30лв. плюс 20лв. за друг човек. Но...секретарката каза, че ако питам за повече хора, трябва за всеки по 20лв...Е, о.к., но аз имам съпруг, двама сина, снаха и двама ключови човека свързани с бизнеса ми, това прави 150лв.!!!! И до тук добре, всеки си преценява на какви тарифи да работи, но когато попитах секретарката, дали, ако плащам за всеки по отделно по 20лв. ще имам повече време за разговор с него, би било редно и да ми отдели час, ако приемем, че извадя и дам толкова пари...Секретарката обаче беше категорична, че колкото и пари да дам повече от 20 минути няма как да стоя.

Не успорвам качествата на човека, но тези условия мен не ме устройват!

# 481
И аз искам да споделя нещо относно Божидар Караджов.

Подчертавам, че не съм го посещавала лично, но съм чувала добри отзиви за него от хора, извън форума.

Днес се обадих за обща информация и разговарях със секретарката му. Да, наистина взима 30лв. плюс 20лв. за друг човек. Но...секретарката каза, че ако питам за повече хора, трябва за всеки по 20лв...Е, о.к., но аз имам съпруг, двама сина, снаха и двама ключови човека свързани с бизнеса ми, това прави 150лв.!!!! И до тук добре, всеки си преценява на какви тарифи да работи, но когато попитах секретарката, дали, ако плащам за всеки по отделно по 20лв. ще имам повече време за разговор с него, би било редно и да ми отдели час, ако приемем, че извадя и дам толкова пари...Секретарката обаче беше категорична, че колкото и пари да дам повече от 20 минути няма как да стоя.

Не успорвам качествата на човека, но тези условия мен не ме устройват!

Той на свобода ли е след арестуването му?

# 482
Здравейте,има ли някой,който е ходил при Камена от Берковица?

# 483
  • София
Някой може ли да каже нещо за:

Божидара Христова - само със здравни проблеми ли се занимава или приема и други? Спомената е във 2-ра тема, но не намерих нищо повече за нея.

А при Марчело някой ходил ли е - http://magic-bg.com/ ?

И за Калоян Дончев още някой беше питал преди време?

Аз съм ходила при Божидара Христова преди години, подлъга ме с много пари и нищо не помогна. Поредната измамница. Ето ти и материалче да гледаш:

http://vbox7.com/play:e8ae116e

# 484
Цитат
ако питаш за Деси от Пелово, но без да искаш си сложила цитат за Божидар Караджов, да на свобода е вече

# 485
Цитат
ако питаш за Деси от Пелово, но без да искаш си сложила цитат за Божидар Караджов, да на свобода е вече

Мисля,че точно за Караджов пита момичето. Гугъл показва,че е бил арестуван е русенския арест за рекет. Явно са го пуснали вече.
http://www.blitz.bg/news/article/136380

# 486
Момичета, следя форума от известно време. Нямам мнение за гореизброеният списък, който вие коментирате. Но за Божидар Караджов абсолютно споделям мнението на Levitan.
Два пъти съм го посещавала тази година и в двата случая останах доволна като познаваемост на настоящи събития, за бъдещи мисля че вече се случват и предстой да се случват. Не задава въпроси, не налучква, не прави свободни съчинения. Много точно описва характери, душевни състояния.
Това е ясновидецът при когото пак бих отишла.

# 487
А по отношение на времето, не смятам че е строго фиксирано. Докато чаках, имаше хора които излизаха след пет минути, и други които излизаха след 40 минути. Според конкретната ситуация, отделя достатъчно време.

# 488
ryannn, доколкото разбрах, Божидар е освободен поради липса на достатъчно обвинения срещу него. Каква е истината - само Господ знае. В началото и мен този факт /за ареста/ ме смути, но реших въпреки това да се запиша и да се осланям на интуицията си. Вътрешното усещане, с което този човек ме остави, бе на спокойствие, мир, светлина - нещо, което не може да се каже за повечето от ясновидците, които например се подвизават по телевизиите. Повечето от тях направо ми приличат на енергийни вампири. Имам чувството, че в Нова телевизия /а може би и другаде/ канят само такива, които си плащат. Имаше една, Рени ли беше - ами нищо не може да ме убеди, че тази жена е с благородна душа. Такъв тип врачки ми приличат на банда орки, които се бутат със зъби и лакти да захапят още някой клиент. Ужасни са! Не знам как им позволява съвестта да постъпват по този начин - толкова момичета са споделяли тук, че след срещата с такива са се чувствали изцедени и смачкани. Много ми е мъчно, че продължаваме в тази държава да се лутаме така - между лъжливи политици, лъжливи врачки и какви ли още не спекуланти на надежди. Затова се доверявам на Божидар - защото за него нямам това усещане, че е спекулант на мечти. И е най-добре всеки да се доверява на своята интуиция, защото тя е най-верният ориентир конкретно за неговия живот и необходимите решения.

# 489
Цитат

Мисля,че точно за Караджов пита момичето. Гугъл показва,че е бил арестуван е русенския арест за рекет. Явно са го пуснали вече.
http://www.blitz.bg/news/article/136380

Борислав Караджов беше в ареста,не знаех дали в момента е извън него-съвсем в правилното съобщение си е написано.
Въпросният Деси също е задържан неведнъж.

# 490
Борислав Караджов беше в ареста...
От толкова обсъждане, чак го прекръстихте човека Laughing

И от мен положителен глас за него, доколкото става въпрос за настояще, за описване на ситуации и характери...оттам нататък ще ви разочаровам, но познаваемостта му куца сериозно за съжаление.

За Ники Узунов вече няколко пъти споменах това което тук се е коментирало...само положителни прогнози и срокове, които нямат общо с действителността. За един разговор без пари и оплакване като на приятел бива, за друго не разчитайте.

# 491
  • и тук и там :)
Да споделя.
За съжаление още едно от предсказанията на Таня се сбъдна днес.
Единственото от всички неща които ми беше казала за което се молих да не стане и то стана - ФАКТ.
Който се интересува писала съм за нея в предишни постове.
Пожелавам ви повече късмет

# 492
  • София
Да споделя.
За съжаление още едно от предсказанията на Таня се сбъдна днес.
Единственото от всички неща които ми беше казала за което се молих да не стане и то стана - ФАКТ.
Който се интересува писала съм за нея в предишни постове.
Пожелавам ви повече късмет

Коя е Таня?

# 493
Здравейте, не съм се включвала отдавна, та реших да напиша и моето мнение за Божидар! Доволна съм, категорично! Освен, че иска снимки и на хората, за които питате (за тях си плащате отделно) може да ви се наложи да чистите и негативна енергия, което си е поне за мен сума!!! Не че не си я платих, но пък съм доволна от развитието на нещата! Ами няма безплатен обяд! Аз за моето угощение взех заем от приятел, ами всеки знае себе си! Успех!  bouquet 

# 494
Здравейте, не съм се включвала отдавна, та реших да напиша и моето мнение за Божидар! Доволна съм, категорично! Освен, че иска снимки и на хората, за които питате (за тях си плащате отделно) може да ви се наложи да чистите и негативна енергия, което си е поне за мен сума!!! Не че не си я платих, но пък съм доволна от развитието на нещата! Ами няма безплатен обяд! Аз за моето угощение взех заем от приятел, ами всеки знае себе си! Успех!  bouquet 

Аз обаче не можах да разбера, ако питам за човека до себе си, но въпроса е свързан с общото ни бъдеще, а не лично за него,  пак ли взима 20 лв допълнително?

Общи условия

Активация на акаунт