Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 726
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Телефона на Таня от Ребърково е; 091093759.Час за записване само ВТОРНИК ОТ 8 до 10 часа сутринта.Тя говори с мъртвите и предполагам че за нея питате.Аз съм ходила няколко пъти и съм доволна от нея.

# 541
Аз ще ходя при Милка Личева в периода 07.01-13.01 и ще ви пиша мнение след това.

# 542
Здравейте, чета ви от няколко месеца и ето че дойде време да си направя регистрация и да споделя скромния си опит с врачките в София, но първо за да няма недоразумения искам да ви кажа, че съм на 17г, уча и работя, но проблемите въобще не са ми любовни и парични, а исках да разбера информация за един човек, мой роднина, за когото от около 10г нищо не се знае освен, че е жив, първо ходих при Ина от пазара, описа ми много неща, повечето верни, за бъдещето "зависи от теб дали някога ще се срещнете", второ, моя позната ме заведе при Данка от Модерно предградие, каза ми почти същите работи като Ина, но добави една информация, която на първо чуване ме шокира, но след едночасово мислене разбрах по пътя на логиката, че е права, поиска катинари за да ускори срещата ни, няма такса нито за гледане, нито за ритуали, но все още се колебая, последната, до която се допитах е Галя от "хороскопчета", не видя къде е и как е, но видя защо този човек така изведнъж изчезна от живота на всички ни, както и че се е върнал лятото за малко в страната, за което всъщност бях почти сигурна, че е така, според нея може да се срещнем с човека след няколко години и то ако аз поема инициативата за срещата, но аз мога да пътувам сама в чужбина минимум след 1,6г, така че май остава да посетя отново Данка с катинари. Дано съм била полезна с моя скромен опит. Приятна вечер на всички.

# 543
Здравейте, чета ви от няколко месеца и ето че дойде време да си направя регистрация и да споделя скромния си опит с врачките в София, но първо за да няма недоразумения искам да ви кажа, че съм на 17г, уча и работя, но проблемите въобще не са ми любовни и парични, а исках да разбера информация за един човек, мой роднина, за когото от около 10г нищо не се знае освен, че е жив, първо ходих при Ина от пазара, описа ми много неща, повечето верни, за бъдещето "зависи от теб дали някога ще се срещнете", второ, моя позната ме заведе при Данка от Модерно предградие, каза ми почти същите работи като Ина, но добави една информация, която на първо чуване ме шокира, но след едночасово мислене разбрах по пътя на логиката, че е права, поиска катинари за да ускори срещата ни, няма такса нито за гледане, нито за ритуали, но все още се колебая, последната, до която се допитах е Галя от "хороскопчета", не видя къде е и как е, но видя защо този човек така изведнъж изчезна от живота на всички ни, както и че се е върнал лятото за малко в страната, за което всъщност бях почти сигурна, че е така, според нея може да се срещнем с човека след няколко години и то ако аз поема инициативата за срещата, но аз мога да пътувам сама в чужбина минимум след 1,6г, така че май остава да посетя отново Данка с катинари. Дано съм била полезна с моя скромен опит. Приятна вечер на всички.

При Данка от Модерно предградие и аз ходих.Таксата и за катинар е 30 лева.Мога да кажа,че са минали почти два месеца и ефект няма.По-скоро нещата приключиха тотално.

# 544
Някой ходил ли е при Николета Йорданова от Червен бяг? И доволен ли е?

# 545

При Данка от Модерно предградие и аз ходих.Таксата и за катинар е 30 лева.Мога да кажа,че са минали почти два месеца и ефект няма.По-скоро нещата приключиха тотално.

Бях при нея с катинарите и таксата  за тях .Тя каза, че до месец всичко ще е наред.
Това беше през март ...

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 23:51 от ryannn

# 546
Явно не само при мен не е станало.Не знам защо си мисля,че след нейните катинари стана непоправимото.

Чудя се дали да не взема да ги отключа,че да им премахна негативното влияние???

# 547

Здравейте. И аз искам да се включа по темата не съм ходила по врачки,но се обърнах тази година към Галя от "хороскопчета" и тя ми направи подробен хороскоп за годината. За първи път в живота ми правя такова нещо,но мога да ви кажа,че нещата за мен в личен и професионален план се наредиха точно така както тя ми беше описала в хороскопа. Много точен хороскоп. Благодаря и лично и ако прочете това и исказвам голяма благодарност.Много малко хора могат да ти направят точен хороскоп и да ти дадат напътсвия как да действаш за да предотвратиш дадени ситуации.Благодаря!

# 548
  • София
Таня от с. Ребърково сме я коментирали доста в предните теми. Няма смисъл да повтаряме всичко отново.

# 549
Габито95, какви катинари?

# 550
Таня от с. Ребърково сме я коментирали доста в предните теми. Няма смисъл да повтаряме всичко отново.
точно същата имах в предвид, само че бях забравила местонахождението й, Пънки и аз се бях зачудила дали да ходя при тази Данка, но след няколко получени съобщения на лични се отказах, поне засега, прекрасен ден на всички и честито оцеляване на тези, които чакаха края на света Hug

# 551
Мама на Сани, прекрасен ден и на теб! Simple Smile Искам да ви препоръчам 1 книга-Свещената магия на ангелите от Дейвид Годард. В нея има ритуали, които може да си направите сами. За откриване истината по даден въпрос- ритуалът се казва Лампата на откритието, стр.172. За отваряне на нещо заключено,/ в преносен смисъл/; за да се отървеш от нещо;за справяне с врагове; Мълнията-за унищожаване на препядствия и обръщане на безнадеждни ситуации. Ако ви заинтерасува и решите да направите нещо, питайте, аз съм ги правила, имам опит.Успех в разрещаване на проблемите! Praynig Peace

# 552
  • София
Мама на Сани, прекрасен ден и на теб! Simple Smile Искам да ви препоръчам 1 книга-Свещената магия на ангелите от Дейвид Годард. В нея има ритуали, които може да си направите сами. За откриване истината по даден въпрос- ритуалът се казва Лампата на откритието, стр.172. За отваряне на нещо заключено,/ в преносен смисъл/; за да се отървеш от нещо;за справяне с врагове; Мълнията-за унищожаване на препядствия и обръщане на безнадеждни ситуации. Ако ви заинтерасува и решите да направите нещо, питайте, аз съм ги правила, имам опит.Успех в разрещаване на проблемите! Praynig Peace

Това е хубаво, но след като сте ги правила, има ли положителни резултати?

# 553
  • София
Споделям опит от въпросната Дана от циганската махала на Бакърена фабрика.Ако имате излишни пари -ходете.Тя обсебва и те прави зависим и постоянно имаш нужда от нея.Опита , който събрах с нея е от около 15 години.Един ден имах някакъв проблясък и реших да махна железата от багажа си.Нещата се промениха - аз се почуствах независима от бълваниците и за магии и решаване на проблемите ми.Мога да пиша много за случило се с мои познати след общуване с нея,но извода е един.Тя вижда и когато забележи желания развой с ентусиазъм дава наставления и железа,когато няма развой те мотае и заблуждава , докато сам не се откажеш.Спомням си,че най силните и дни са големите празници и Задушниците......

# 554
Чета и препрочитам "мнения", остри думички от типа - "разни помагачи"...Никой не ни кара на сила да се обръщаме към такива хора - този избор сами си го правим, нали така!? В крайна сметна необходимо ли е в повечето случаи да се оплакваме само? Който е против окултисти и др. да не ги търси, мисля , че това е просто елементарно да се досети човек   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт