Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 697
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Явно, нещо не се разбираме , си пишем фриволни думички...

аз пък не видях някой да говори "фриволни думички" ?
Постът , който е написала ryann ли сметна за фриволен? ...Защото аз виждам
в него много повече смисъл от това което цитираш ти, писано от

"Експерт по Хороскопи, Гадания, Лечение, Магия, Фън Шуй, Други"
Малко е абсурдно, още повече че текста започва с обяснения за това
как ясновидците плащали по 2500 лв за наеми и патенти..блля бля..(ауу миличките! какви разходи! ) (Голям автогол) Wink   Повечето суфорумци нямат заплата и 1000 лв, но иначе се пускат цитати от "експерти" за това как горките ясновидци имали разходи от 2500 лв на месец...
Представям си какви са печалбите им тогава, щом са сметнали за необходимо
да започват БИЗНЕС ,въпреки бруталните разходи Wink.плащат, защото
ги ИМАТ! И повечето ги имат именно защото са оскубали няколко стотин възрастни
бабички от пенсиите им...

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 09:55 от Kikimiki

# 571
Цитат
  аз пък не видях някой да говори "фриволни думички" ?
Постът , който е написала ryann ли сметна за фриволен? ...Защото аз виждам
в него много повече смисъл от това което цитираш ти, писано от

"Експерт по Хороскопи, Гадания, Лечение, Магия, Фън Шуй, Други"

Еми, "бля, бля", обаче ние ги търсим и човекът ясно е подчертал кое - да и кое - не. Така, че това от мен "бля, бля"...

# 572
Благодарности на ryannn и kikimiki за трезвата и обективна преценка. Когато светът ти се е сринал, най-нечовешкото нещо е някой да ти обира последните пари и да живее от твоята мъка и болка.

# 573
Далеч съм от мисълта, че е правилно някой да прибира парите на човек, който има проблеми....Обаче, хора, нали знаете-"не е луд този,който яде баницата....".Риска да ни приберат парите за недобре или изобщо несвършена работа го има навсякъде-като почнеш от обущарите, зъболекарите, майсторите на всякакви ел.уреди.....и т.н.при всички тях не знаеш какво точно правят, колко струва реално, както и дали след 2 месеца няма пак да се развали.Само че, докато в повечето случаи наистина нямаме избор, то по отношение на ходенето при ясновидци не мога да се съглася, че нуждата е жизненоважна /в болшинството случаи/.Ако не ходим, няма да има на кого да взимат парите, нали?А тези, които обикалят всички ясновидци, за които са чули-за бога, момичета, ако имате толкова излишни пари, дайте ги за лечението на някое болно дете...

Весела Коледа  bouquet

# 574
  • София
Споделям опит от въпросната Дана от циганската махала на Бакърена фабрика.Ако имате излишни пари -ходете.Тя обсебва и те прави зависим и постоянно имаш нужда от нея.Опита , който събрах с нея е от около 15 години.Един ден имах някакъв проблясък и реших да махна железата от багажа си.Нещата се промениха - аз се почуствах независима от бълваниците и за магии и решаване на проблемите ми.Мога да пиша много за случило се с мои познати след общуване с нея,но извода е един.Тя вижда и когато забележи желания развой с ентусиазъм дава наставления и железа,когато няма развой те мотае и заблуждава , докато сам не се откажеш.Спомням си,че най силните и дни са големите празници и Задушниците......

Здравей, не се сърди но нищо не разбрах от твоя пост. Първо казваш, че жената те обсебва за да ходиш при нея, после казваш че тя вижда, какво вижда? После, че най силните и дни са празниците и задушниците. За какво са най-силните и дни? За гледане, за катинари? Махнала си железата от багажа си, катинарите ли имаш впредвид? Аз също я познавам от много години и мога да кажа, че преди 4-5 г жената познаваше много и нещата и се получаваха. Сега познава за едно, за друго изобщо нищо не вижда и това е. Не ангажирам никой с мнението си. При мен също не позна нещо от голяма важност преди 6-7 месеца. Познавам я от много години но със сигурност не съм обсебена от нея, преди ходех защото имах финансова възможност и ми познаваше, сега не ходя, защото първо нямам такова време, второ възможност и трето нещата не се получават както ме успокоява. Това е.

# 575
  • София
Поздравления за ryannn! Както винаги си изчерпателна, обективна и точна в преценките си. Твоите постове са удоволствие за мен, ти си един честен и отговорен човек. Пожелавам ти Весела и Щастлива Коледа и това, което желаеш повече от всичко да се збъдне, и да вярваш че това което е най-добро за теб ще го имаш!:)) Усмихни се!!!

# 576
Честита Коледа и Щастлива нова година на всички който споделяме или само четем тук. Пожелавам на всички вас от сърце всеки да намери, и да получи това което иска.Дано 2013 година да пишем в тази тема само хубави неща и да продължим тази връзка която  направихме тук.Нека тази връзка да продължи но, само с хубави неща който се случват, както ми се случиха и на мен.Аз от началото на годината не съм изпускала и ден да Ви чета.Радвам се че тук открих приятели с който си пиша и до днес.Бъдете живи здрави, това е най важното, другото ще стане както е рекъл господ и съдбата.Успех желая от сърце на всички вас. Hug Peace newsm51

# 577
  • София
Baiche,щом си ходила при Дана много добре знаеш за какво става въпрос.Гледа ,слуша те ,много добре разбира какво искаш.Да ,преди 10-15 години,когато я финансирах познаваше,гледайки в чашата с кафе.И когато се стигнеше до най-важното за теб предлагаше катинар,след няколко дни ново посещение да го отключи или заключи не помня вече.Спомням си , че бях зависима от нейните катинари или поне така си мислех.За всеки проблем търсех спасение там.Поне на мен ми обясняваше,че трябва да нося катинарите в себе си,в дамската си чанта и от там ги изхвърлих.Църковните празници и Задушниците бяха силните и дни  за гледане и обайване.
 На приятелка , с която ходехме заедно и много и се доверявахме повлия при избора на съпруг.Грешка на приятелката беше ,че послуша.На мен при среща за съвет в началото на връзка каза това е мъжът,ти си лошата.Започнаха проблеми и то доста сериозни,само месец след началото-юрнах се при нея .Погледна чашата и отсече-аз нали ти казах,че не е човек.Опулих се срещу нея и я питах как преди месец беше много свестен?Последваха катинари за решаване на проблема,излизаха нови проблеми,катинари.....Човека не се промени само се обновяваха неприятните изненади.Не ми е приятно да се връщам назад,но това се случи с мен и мисля имам право да споделя малка част от помаганията и,а нека всеки прецени дали да я финансира.

# 578
За Латина ще кажа, че познава за здраве - за друго нищо не позна.

# 579
Извинявайте, че не ви отговорих, но се опитвах да се сетя откъде си купих книжката. Ще ви напиша тук, за да не пиша 1 и също по лични. Ето това е сайта им.http://knigite.eu/ Книжарницата е във Варна, ул.Шипка 26. Самите ритуали не са съвсем лесни, трябва да се учат нови букви даже, ангелски азбуки. Има и ритуал за счупване на катинари, за намаляване на някакво лошо влияние, за лечение. Човек може да си направи и инициация за бяла магия. Ако не познавате книжката, няма смисъл да обяснявам. Предполагам, че при някои хора нещата се получават по- добре, отколкото при други, но мисля че варианта с врачките е по кофти. Не съм ходила, но ми се струват измамници. Който може, помага без пари, аз така мисля. Simple Smile

# 580
Далеч съм от мисълта, че е правилно някой да прибира парите на човек, който има проблеми....Обаче, хора, нали знаете-"не е луд този,който яде баницата....".Риска да ни приберат парите за недобре или изобщо несвършена работа го има навсякъде-като почнеш от обущарите, зъболекарите, майсторите на всякакви ел.уреди.....и т.н.при всички тях не знаеш какво точно правят, колко струва реално, както и дали след 2 месеца няма пак да се развали.Само че, докато в повечето случаи наистина нямаме избор, то по отношение на ходенето при ясновидци не мога да се съглася, че нуждата е жизненоважна /в болшинството случаи/.Ако не ходим, няма да има на кого да взимат парите, нали?А тези, които обикалят всички ясновидци, за които са чули-за бога, момичета, ако имате толкова излишни пари, дайте ги за лечението на някое болно дете...

Весела Коледа  bouquet

Четох, четох този пост и все си мислех да не отговарям, но май се налага. И ще трябва да открия душата си тук в този сайт, за да отворя очите на някои хора.
   Сега, аз ще говоря само и единствено от мое име , нека това да се знае. Ще споделя на въпросната дама защо аз тръгнах по врачки и гледачки. Тя пише, че нуждата от посещение при врачки  не е жизнено необходимо . Да, от нейната гледна точка може и така да е. Аз съм на 38 години. Достатъчно съм живяла, за да знам, че суетите на младостта и стремежите на егото са отдавана отминали. На такава възраст, човек си дава сметка за правилно и добро или за несправедливо и неетично, без да го крие от себе си с оправдания или в красиви обвивки. Приемам истините и проявявам разбиране и към слабостите на по-младите, защото от тях вече всичко е минало. Всички допускат грешки, понякога дори, с мисълта, че правят добро. А понякога и доброто може да не бъде разбрано, като такова, от околните. Хората казват: "Не съди някого, преди да си походил с неговите обувки." Не осъждам никого за нищо. А на мен съвестта ми е съдник.
   Тръгнах по врачки, когато обиколих всички възможни "светила" в медицината, за да намеря точното лечение на едно дете. В повечето случаи ми казваха, че се налага една операция на детето, която операция обаче ще промени съдбата на това дете и ще го лиши от пълноценен живот занапред. Лесно е да кажете, ами като така са казали лекарите - действай. Да, но не става така просто.  Ако решението беше за мен е лесно, но когато знаеш, че една твоя дума може да промени един човешки живот, една съдба, ами повярвайте ми не е толкова лесно. И за да съм напълно ясна ще кажа и какъв е проблема. Казват ми, че трябва да й махнат яйчниците и матката. Ами хора повярвайте ми ТРУДНО МИ Е ДА КАЖА "ДА" или "НЕ". Искам преди да дам какъвто и да е отговор, първо да съм опитала всички възможни варианти. Ето затова тръгнах по врачки. И който е чел постовете ми е видял, че не съм доволна от никоя, при която съм ходила с изключение на 1-2. Ами ако искате приемайте го като реклама или антиреклама на тях. Аз за себе си знам, че не съм подставено лице на никого. Искам само да взема точното решение за детето. Искам един ден, когато се обърна назад да си кажа, "Да, аз взех това решение, но направих всичко, което зависеше от мен, за да стигна то този отговор". За някои може да е глупаво и да е просто пилеене на пари, но за мен това е една отхвърлена възможност. И за да съм напълно точна ще кажа, че не съм биологичен родител на детето, но я гледам още от бебе. За съжаление още с раждането й, съдбата й отне много от радостите на живота, а аз поех отговорността за отглеждането й и това да я направя стойностен човек, Ето затова ми е още по-трудно да взема каквото и да е решение. Трябваше да съм дала отговора си още преди 1 седмица, но все още нямам сили. Така, че ако Вие госпожо мислите, че ходенето по врачки е безсмислено, то аз там търся отговори на въпросите си и някаква надежда. Лошото е, че повечето от тях дават само напразна надежда, но аз не разполагам с необходимото време да чакам и да видя дали може и да стане. Тук във форума много четох отзивите за повечето ясновидки, било положителни или отрицателни. Отидох само при някои, за които съфорумките бяха дали положителни мнения. Но на мен специално не ми помогнаха. Може би съм единствената в този форум, която пише само това, че не е доволна от всички ясновидки, но пък ще знаете, че ако напиша за някой, че съм доволна, то ще е защото наистина е така. Не искам да давам напразни надежди и на други жени като пиша, че съм доволна и да позволя да си дават парите на вятъра. Извинявам се, че отнех от времето ви и че заприлича малко на "Искрено и лично", извинявам се, че мислите ми са малко хаотични, но наистина съм много ядосана на такова отношение от някои хора тук. Тук никой не кара насила да ходи при който и да е. А като не ви харесва написаното във форума, защо го четете?
   И пак казвам "Не съди някого, преди да си походил с неговите обувки.". Всеки, който е тръгнал по врачки, сам за себе си знае защо е тръгнал.

Весели празници от мен на всички!

# 581
   Lucky_star, извинявай, ако съм те засегнала с нещо.Нямах предвид всички възможни причини да се ходи при ясновидци.Затова и написах, макар и в скоби, че в БОЛШИНСТВОТО СЛУЧАИ причината не е жизненоважна.И е така, като основно имам предвид любовните проблеми.Точно по такива въпроси съм се допитвала и аз.Само че тези, които съм се консултирала платено, като брой са под 5-ма.И, познали, не познали, никога не съм писала и няма и да напиша-защо са ми взели парите.Ами аз съм ги дала.Да не съм ходила.А от тези, които отговарят безплатно, не съм очаквала кой знае какво.Не знам доколко трябва да умее да се съсредоточава човек, че да отговори на 10-ки човека на ден правилно, че и да ходи примерно на работа и да обръща внимание и на семейство.

# 582
  • София
Момичета, някой чувал ли е нещо за някаква жена Краса, от Бяла Слатина?

# 583
  • София
Baiche,щом си ходила при Дана много добре знаеш за какво става въпрос.Гледа ,слуша те ,много добре разбира какво искаш.Да ,преди 10-15 години,когато я финансирах познаваше,гледайки в чашата с кафе.И когато се стигнеше до най-важното за теб предлагаше катинар,след няколко дни ново посещение да го отключи или заключи не помня вече.Спомням си , че бях зависима от нейните катинари или поне така си мислех.За всеки проблем търсех спасение там.Поне на мен ми обясняваше,че трябва да нося катинарите в себе си,в дамската си чанта и от там ги изхвърлих.Църковните празници и Задушниците бяха силните и дни  за гледане и обайване.
 На приятелка , с която ходехме заедно и много и се доверявахме повлия при избора на съпруг.Грешка на приятелката беше ,че послуша.На мен при среща за съвет в началото на връзка каза това е мъжът,ти си лошата.Започнаха проблеми и то доста сериозни,само месец след началото-юрнах се при нея .Погледна чашата и отсече-аз нали ти казах,че не е човек.Опулих се срещу нея и я питах как преди месец беше много свестен?Последваха катинари за решаване на проблема,излизаха нови проблеми,катинари.....Човека не се промени само се обновяваха неприятните изненади.Не ми е приятно да се връщам назад,но това се случи с мен и мисля имам право да споделя малка част от помаганията и,а нека всеки прецени дали да я финансира.

Здравей, аз също имам катинар който ми е правила и си го нося в мен, но сега като чета постовете и на други момичета започвам да се замислям, дали да не го махна от чантата. Преди години имам чувството, че много познваше и помагаше, сега за съжаление не е така, ходя изключително рядко. Ти какво направи с твоя катинар и промени ли се нещо, когато вече не го носеше в теб? Малко се страхувам да го изхвърля.

# 584
   Lucky_star, извинявай, ако съм те засегнала с нещо.Нямах предвид всички възможни причини да се ходи при ясновидци.Затова и написах, макар и в скоби, че в БОЛШИНСТВОТО СЛУЧАИ причината не е жизненоважна.И е така, като основно имам предвид любовните проблеми.Точно по такива въпроси съм се допитвала и аз.Само че тези, които съм се консултирала платено, като брой са под 5-ма.И, познали, не познали, никога не съм писала и няма и да напиша-защо са ми взели парите.Ами аз съм ги дала.Да не съм ходила.А от тези, които отговарят безплатно, не съм очаквала кой знае какво.Не знам доколко трябва да умее да се съсредоточава човек, че да отговори на 10-ки човека на ден правилно, че и да ходи примерно на работа и да обръща внимание и на семейство.

Да, почувствах се лично засегната, но е хубаво, че поне имаш смелостта да се извиниш. Оценявам това  Hug Повярвай ми, не исках да разкривам толкова лични неща във форума пред всички, но ... така се получи

Общи условия

Активация на акаунт