Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 704
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не исках да пиша до тази вечер.Прочетох един от последните постове на  Lucky_star.Аз имам много сходен с теб проблем за  момиченцето.Касае е се за моята дъщеря.Обиколила съм какви ли не светила в медицината и ясновидци.И до този момент почти нищо няма с което да се съглася.
А времето тече ли тече.

# 586
Във връзка с болните дечица,наскоро гледах филма "Ванга",там освен Джуна за нея със същото огромно уважение говори и още една жена с такива лечителски способности,която редовно идва в България,тези жени са излекували неизлечимо болни хора,помогнали са на хиляди,по-добре потърсете начин да се свържете с тях,желая им скорошно оздравяване от сърце.

# 587
Поздравления за ryannn! Както винаги си изчерпателна, обективна и точна в преценките си. Твоите постове са удоволствие за мен, ти си един честен и отговорен човек. Пожелавам ти Весела и Щастлива Коледа и това, което желаеш повече от всичко да се збъдне, и да вярваш че това което е най-добро за теб ще го имаш!:)) Усмихни се!!!
Благодаря ти от сърце за милите, човешки думи!На теб и всички мислещи, интелигентни и сърцати хора тук, искрено пожелавам само най-доброто и съвсем нови, светли пътища напред!
Дано никой да не става жертва на действащи без дарба и съвест, да бъде пазен от разума и силната си преценка,  а особено  хората, които се борят за здравето на децата си-дай Боже да намерят решението !!!

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 00:55 от ryannn

# 588
Във връзка с болните дечица,наскоро гледах филма "Ванга",там освен Джуна за нея със същото огромно уважение говори и още една жена с такива лечителски способности,която редовно идва в България,тези жени са излекували неизлечимо болни хора,помогнали са на хиляди,по-добре потърсете начин да се свържете с тях,желая им скорошно оздравяване от сърце.

Извинявам се за въпроса, но коя е жената? Не разбрах за коя жена говорите. Ще Ви бъда благодарна, ако ми отговорите и напишете повече за жената и как да се свържа с нея. Може и на лични.  Благодаря!

# 589
Не исках да пиша до тази вечер.Прочетох един от последните постове на  Lucky_star.Аз имам много сходен с теб проблем за  момиченцето.Касае е се за моята дъщеря.Обиколила съм какви ли не светила в медицината и ясновидци.И до този момент почти нищо няма с което да се съглася.
А времето тече ли тече.

Напълно позната ситуация и при мен. Не искам да ти давам напразни надежди, но при нас се отвори възможност да ходим на консултация и ако се наложи лечение в чужбина. Ако съм доволна от там, ще се свържа с теб да ти кажа за тази клиника. Предполагам, че и ти като мен си с ограничени финансови възможности, но при мен се намериха добри хора, които поемат изцяло разноските по пътя и престоя ни във Франция. Повярвай ми, има добри хора които могат да помогнат. Ще ти пиша на лични, за да не натоварвам повече съфорумките със себе си и проблемите ми.
   Искам да споделя с всички тук, че получих много съобщения на лични с предложения с помощ. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Ще послушам всеки съвет от вас и ще се допитам до всеки лечител или ясновидец, който ми препоръчвате. Надявам се и аз да имам възможност да помогна с нещо на някой от вас  Hug
   Хубав и успешен ден на всички!

# 590
Пиша по повод някои постове тук, с пренебрежителен оттенък и с оценъчен характер /не ми се цитира чии са, че ще стане поредната разправия/. Но сега чета публикации от няколко дни и просто ми "блеснаха" пред очите!
Не съдете хората и не давайте оценки на чуждите проблеми! Заприлича малко на класация на проблемите! Ще повторя  тази известна мисъл, написана неколкократно тук, във форума- цитирам неточно- "Не съдете за хората преди да сте влезли в техните обувки и да сте изминали с тях техния път, с техните падания и т.н..."
Бих допълнила- даже и тогава не бих давала оценки кой проблем е по-по-най!
От мен- мир, здраве , любов и благоденствие на всички! Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 11:57 от akuma

# 591
Здравейте! Хайде малко по темата Simple Smile .....
Преди няколко дни бях отново при Анелия Лечева /Януари 2012 за първи път я посетих/, нещата които ми каза се покриват, с тези от предния път. Това ме кара да мисля, че не си измисля докато говори, колко е точно обаче все още не мога да кажа, тъй като това което очаквам да се случи според нея ще стане чак 2014/2015 Simple Smile. Иначе за други неща, които каза че няма да се случат......е наистина не се случиха ....
Весело посрещане на 2013 година, нека през идната година да бъдем по-добри, по-усмихнати и с по позитивно мислене !

# 592
 Lucky_star, съжалявам, че не мога да помогна, но те уверявам, че имам пълна представа за какво говориш. Ако бях послушала някои лекари, щеше да се стигне до ампутация. Тогава за пръв и единствен път в живота си имам чувството, че се молих и молбата ми беше чута. Аз се запънах и търсих второ, трето, четвърто мнение, врачки, баячки, изчетох един вагон медицински книги; поправяла съм диагноза на републикански консултант! и се оказах права!
Не се отказвай да търсиш правилния отговор с всички възможни средства и сили, докато не стигнеш до вътрешното убеждение, че си намерила именно правилния и точен отговор. Светли празници и много кураж за справяне с проблемите!  Hug

# 593
Добро утро момичета! Дойде деня, в който ще ви изненадам като ви кажа, че днес се случи нещо, което ми беше предречено от Цеца от Надежда. За съжаление не е хубаво, но все пак стана точно така, както тя ми каза. Дори бях забравила за това, защото е в личен план и тогава не му обърнах внимание, но днес като се случи и се сетих, че тя ми беше казала, че ще стане  Cry Надявам се и хубавите неща, които ми каза тогава да се случат  Praynig Желая на всички хубав и спокоен ден!

# 594
Здравейте и от мен Simple Smile
Зачетох се в темата, търсейки повече информация за този ходжа в село Звъничево, ако не се лъжа Седат се казва човека. Моля Ви ако имате повече информация/координати - адрес, телефон да споделите.
Имам препоръка от много близък човек да отида при него, защото от известно време аз и семейството ми сме в задънена улица - както задравословни, така и финансови и други битови проблеми ни тормозят, а с идването на новата година се надявам нещо да се промени и за това ми се иска някой да погледне дали се очаква такова нещо  Laughing Преди време едно посещение при него е дало много сили и  надежда за случване на хубави неща, които понастоящем са факт. Така че се изкушавам да се ползвам от неговите услуги отново, но нямам детайлите, така че Моля за информация по възможност. Иначе малко ме притеснява факта, че той е мюсюлманин, а аз и семейството ми християни, но надявам се това не е особен проблем? Вие как смятате?

Весела Коледа, между другото и щастлива Нова година на всички!

Благодаря предварително,

# 595
  • София
e.damyanova , преди около 13-14 години съм ходила при него , след като Марина от Графа ми беше казала , че имам направена турска магия , но тя не може да ми помогне и трябва да си намеря ходжа. Та тогава една вече бивша колежка ми каза за него и ходих два пъти .Без да му казвам за какво съм отишла ми каза , че имам магия и после ми я развали. За съжаление беше много отдавна и нямам никакви координати , но си мисля че ако не ти е много далече можеш да отидеш и на " сляпо" без да си говорила с него , обикновенно по селата хората се познават и като питаш за ходжата ще ти кажат.

Успех

# 596
Днес се обадих на Рени Анастасова и толкова ми оправи настроението тази жена с тъпотията си и непознаваемостта, че реших да ви споделя разговора (по памет)
-   Добър ден! Бихте ли ми отделили малко време да Ви попитам за някои неща?
-   Да, да разбира се, кажете.
-   Аз искам да попитам за детето (тук не ме изчаква да си задам въпроса, прекъсна ме и се започна веселбата)
-   Да, виждам детето, момче е нали, много е добро момчето, малко е палаво, но те всички момчета са палави, не виждам проблем при него, ще има малко проблеми с ученето, но иначе е добро дете... newsm78
-   Тук аз не издържах и я прекъснах (вече със сетни сили задържах смеха си, защото виждах какви способности има) Но аз нямам момче, за момиче искам да питам, за здравето й.
-   А, да вярно, че момиче. Малко се заблудих (МАЛКО!!?? Това да не е Азис, че да се чуди от какъв пол е детето) Да, момичето има малко проблеми със здравето, но това го знаете. Все пак сте имали тежка бременност, пък и сте я родили много трудно нали, с усложнения? (настъпи пауза в очакване на потвърждение от моя страна) Joy Joy Joy
-   Аз обаче упорита и вече избухнах в смях й казах, но тя не е мое дете, не съм я родила аз, но аз я гледам (което си е истината), но тя разбира се, че вече не знаеше как да оправи бъркотията си и се оплете в собствените си лъжи.
И тук като се почна една тирада от думи, един монолог (за моя сметка разбира се, защото телефона импулсен). Вие за каква ме имате? Аз съм тук да помагам, а не да ми се подиграват хората. (тук вече минава на „ТИ”) Ти за каква се мислиш МА? Ти като нямаш какво да правиш защо ми губиш времето? Знаеш ли колко хора чакат да ми се обадят и да им помогна? Я не ми губи времето и ми освобождавай телефона!!!
Аз разбира се не я дочаках да се наговори и затворих телефона. Ето сега се надявам и вие да се посмеете с мен и да си направите извода що за ясновидка е

# 597
Ооо Да!  И аз имах "смешки " с въпросната Нели Атанасова! По време на най-щастливия ми период в живота каза, че имам магия за смърт. След няколко "доутечняващи" въпроса се установи , че нито имам магия, нито е за смърт. И аз много искам да си намеря човека, който в трудни моменти да ме насочи, ама ....... за сега нищо. Аз единствена съм си. newsm78  bouquet

# 598
  • София
Здравейте момичета, поръчах си хороскоп на Галина от хороскопчета , някой / не помня кой точно/беше дал добри отзиви за хороскопите й . Сега ще чакам няколко дена да го получа и после ще пиша дали познава поне за настоящето .

Искам да ви пожелая на всички една щастлива и успешна Нова Година , изпълнена с много положителни емоции и сбъднати мечти   bouquet

# 599
ЗДРАВЕЙТЕ

Общи условия

Активация на акаунт