МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 388
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 020
Да, верно има и варианта по телефона, но всеки ден ми изскача по някой нов въпрос. За малоумна ще ме вземат.  Simple Smile А има ли някъде "ценоразпис" , по телефона ли да се обадя да ми диктуват суми, малко тъпо.

да има ... за липсващо дете не взимат пари ...

# 1 021
  • Бургас
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, защото като вляза, няма въпроси на които аз мога да ви бъда полезна.
Дони 81 Hug благодаря, че ме заместваш.   bouquet
 Saanita, обади ми се или пиши ако искаш нещо да ме питаш! Аз не съм трила нито един твой пост! Моля те, ти сподели за твоята болка от загубата на детенцето си, нека не натъжаваме майките, които влизат тук за някаква информация! Аз съм насреща за да говорим и да ти помогна с каквото мога. 0885/630513 това е моят телефон. Нека, който се интересува от нещо да се обажда! Аз ще помогна винаги с каквото мога!
Хубав ден момичета и леко бременеене!

# 1 022
Не ме разбирайте погрешно psychology, но смятам че форума е място където може да се споделят не само хубавите, но и лошите емоции. В случая изказването ви "ти сподели за твоята болка от загубата на детенцето си, нека не натъжаваме майките, които влизат тук за някаква информация" не мисля е на мястото си. Всяка една от нас има право да знае както хубавите, така и лошите неща случващи се в болницата, с пациентите или с лекарите.  Peace
saanita е преживяла голям ужас, и ако писането във форума й помага, нека продължава да пише, на мен лично не ми пречи. saanita продължавам да се надявам заедно с теб, да откриете бебето си   Hug

# 1 023
  • Бургас
За дрешките днес получих инфо. Не е разрешено използването на собствени такива от хигиенни съображения. Може чак на изписването.

# 1 024
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, защото като вляза, няма въпроси на които аз мога да ви бъда полезна.
Дони 81 Hug благодаря, че ме заместваш.   bouquet
 Saanita, обади ми се или пиши ако искаш нещо да ме питаш! Аз не съм трила нито един твой пост! Моля те, ти сподели за твоята болка от загубата на детенцето си, нека не натъжаваме майките, които влизат тук за някаква информация! Аз съм насреща за да говорим и да ти помогна с каквото мога. 0885/630513 това е моят телефон. Нека, който се интересува от нещо да се обажда! Аз ще помогна винаги с каквото мога!
Хубав ден момичета и леко бременеене!

Гери , аз не съм казала , че си трила нещо (трият се постовете в Фейса , свързани с детето ни , да не би случайно да се наруши рекламата на клиниката )и имам няколко   въпроса много елементарни  , на който вие всички от клиниката избягвате умишлено да отговорите !!! А що се отнася до това какво пиша тук трябва да се знаее истината , за сметка на вас който не казвате нищо , на мен можеш да ми помогнеш само  с едно нещо да кажете истината и да спрете да лъжете и мажете , че няма проблем! има и то е голям и е детето.... ти самата много добре знаеш, че е така! Ако беше твоето дете или внуче , така ли щеше да ""помагаш"" .... нямаше ли да търсиш и да питаш ...не мисля ,че като искам истината, преча на някой от мамите , освен очевадно на самите вас ......искам истината  това е !!! Къде ми е детето и какво направихте с него ..... защото така се гаврите с детето и с нас ..... вие хора ли се вобще ... моето дете тежи на вашата съвест(питай ги , тези който участваха, (ако вобще кажат)) ... хора сме , ще се срещнем пак някой ден , а ти Гери днес си в тази болница , утре може и да не си  ,,, така че бъди  човек, ако наистина знаеш нещо да ми кажеш, не поемай кръста на тези , на който не трябва(макар , че са ти колеги )... ти също знаеш къде да ме намериш , а и още нещо нямам какво да споделям повече за детето си, всичко казах  , ти си на ход...знам , че си готин човек , остани си такава 
R.S като сезирам вие имам в предвид тези който участваха в гаврата с детето и нас

ДАНО СИ НАМЕРИМ ДЕТЕТО!САМО ТОВА ИСКАМЕ

# 1 025
Не ме разбирайте погрешно psychology, но смятам че форума е място където може да се споделят не само хубавите, но и лошите емоции. В случая изказването ви "ти сподели за твоята болка от загубата на детенцето си, нека не натъжаваме майките, които влизат тук за някаква информация" не мисля е на мястото си. Всяка една от нас има право да знае както хубавите, така и лошите неща случващи се в болницата, с пациентите или с лекарите.  Peace
saanita е преживяла голям ужас, и ако писането във форума й помага, нека продължава да пише, на мен лично не ми пречи. saanita продължавам да се надявам заедно с теб, да откриете бебето си   Hug

Благодаря за разбирането и подкрепата..единственото нещо което би ми помогнало е да си намерим рожбичката и истината ,  нали сама виждаш отношение , какво пък толкова някакво си дете изчезнало(починало или не , пука им .)) .. по важното е никой да не разбира, как така ще се оронва престижа на клиниката....нали трябват кинтиии....

# 1 026
Здравейте Simple Smile Водя си бременността при д-р Гамишев и все още не знам как ще раждам.Със него се разбрахме като отида на 28.04 на преглед(което е около 15 дни преди термин) да ми каже дали има предпоставки за секцио.Та въпросите ми са:
1. Ако ще раждам нормално трябва ли да се срещна с друг лекар от болницата или когато започне самото раждане и отивам и който се случи?
2. Дали въобще д-р Гамишев дава дежурства в болницата и възможно ли е той да се падне на смяна?
3. Ако ще раждам секцио трябва ли да плащам за избор на екип за д-р Гамишев или да се уговарям със него,ако той е на смяна?
За сега е това,но ако се сетя нещо пак ще ви безпокоя Simple Smile

# 1 027
Ужас! В кой век живеем, че да се случват такива неща? Как може виновниците да си позволяват да заплашват родителите. Срам ме е да живея в такава помия, от която излизане има само ако имаш широк гръб и много пари  #Cussing out http://www.blitz.bg/news/article/263970

# 1 028
Здравейте! След седмица ми предстои планово секцио в друга болница, но знам че 2-3 дни след изписването ни у дома, трябва да ни посети педиатър и тъй като МБАЛ Черноморска е на 1 минута от нас, ще бъда много благодарна,ако някоя мама ми препоръча такъв. Предполагам, че трябва преди събитието да уговоря записването ми при педиатър и живот и здраве всичко да е наред, да се му се обадя за уговорка за визитация. имате ли представа и каква е цената ? От 10години лична лекарка ми е д-р Горанова, доволна съм от нея, но в последно време забелязвам, че или е разсеяна или има някакав проблем с паметта,което ме спира да избера нея. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете съвет относно този избор! Хубав ден ви желая! Wink

# 1 029
  • Пловдив
Здравейте! След седмица ми предстои планово секцио в друга болница, но знам че 2-3 дни след изписването ни у дома, трябва да ни посети педиатър и тъй като МБАЛ Черноморска е на 1 минута от нас, ще бъда много благодарна,ако някоя мама ми препоръча такъв. Предполагам, че трябва преди събитието да уговоря записването ми при педиатър и живот и здраве всичко да е наред, да се му се обадя за уговорка за визитация. имате ли представа и каква е цената ? От 10години лична лекарка ми е д-р Горанова, доволна съм от нея, но в последно време забелязвам, че или е разсеяна или има някакав проблем с паметта,което ме спира да избера нея. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете съвет относно този избор! Хубав ден ви желая! Wink

В Черноморска не преглеждат деца , които не са родени при тях.

# 1 030

В Черноморска не преглеждат деца , които не са родени при тях.
Изрично попитах днес на регистратурата и ми казаха, че няма такова нещо. Силно се надявам да чуя отзиви за педиатър от болницата Simple Smile

# 1 031
  • Бургас
Педиатрите в болницата са съвсем различни от педиатрите в поликлиниката.До колкото знам, педиатрите в болницата преглеждат срещу 30лв, но само здрави деца, тъй като работят с бебета, д-р Томова е завеждащата неонатологията, тя работи и с направления, но в определени дни от месеца.
Що се отнася до педиатрите в поликлиниката, там съм пас, но от това което чувам от приятелки, не са стока

# 1 032
  • Пловдив
len4etyyyy ,Ами и аз изрично съм се обаждала да питам.Отговорът беше:" Деца, които не са родени при нас -не се преглеждат".На въпросът ми, защо все пак се случва обратното:" Ами Д-р Томова преглежда профилактично здрави деца".Те пък здравите деца се спукват да ходят по профилактични прегледи за 30 лв.

# 1 033
len4etyyyy ,Ами и аз изрично съм се обаждала да питам.Отговорът беше:" Деца, които не са родени при нас -не се преглеждат".На въпросът ми, защо все пак се случва обратното:" Ами Д-р Томова преглежда профилактично здрави деца".Те пък здравите деца се спукват да ходят по профилактични прегледи за 30 лв.

И аз получих точно този отговор като звъннах до Черноморска  newsm11

# 1 034
Здравейте!
Предстои ми да раждам и все още се чудя в коя болница в Бургас да родя. Бихте ли ме посъветвали? Чувам добри отзиви от МБАЛ Черноморска и за докторите там.  ОЧаквам вашето мнение. Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт