МБАЛ "Черноморска" - град Бургас

• 129 543
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 855
psychology на мен линка нещо не ми се зарежда.  Thinking

# 856
  • Бургас
И на мен не ми отваря, а искам да ходя.

# 857
https://www.facebook.com/pages/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1 … 326667101?fref=ts Тук има информация за училището за родители

# 858
  • Бургас
https://www.facebook.com/kamelia.marinova.12?fref=ts

ето профилът на Камелия-акушерката, която организира училището за бременни, на него тя публикува кога къде ще има лекция и с каква тема!
По спомен-училище за родители "Мами" е платено и не се провежда в Черноморска!
В Черноморска-лекциите са безплатни!
Дано съм полезна!

# 859
  • Burgas
Здравейте!
Искам да попитам с какво адаптирано мляко се хранят новородените в болницата?
Скоро ми предстои раждане и искам да си набавя за в къщи, в случай че не мога да кърмя.

# 860
  • Бургас
Здравейте!
Скоро ми предстои раждане и искам да си набавя за в къщи, в случай че не мога да кърмя.

Моят син беше захранен с Фризолак 1 и до ден днешен продължава да е с него и съм доволна и без забележка.Имам приятелка, която роди близнаци и поради ниското тегло бяха захранени с мляко за недоносени, но не се сещам за името му.Според мен бих те посъветвала да не бързаш да купуваш, след това мисля, че е по-удачно, пък дано да имаш кърма и да си кърмиш бебчето ... аз нямах.
Леко и безпроблемно раждане!

# 861
Здравейте!Аз съм от онези-доволните майки...,които искат да изразят безкрайната си благодарност на всички акушерки,лекари и сестри от неонатология,благодарение на които имам дъщеричка на име Сияна!Специални поздрави за Д-р Гамишев,който извърши секциото,на акушерките А. Стоева,М.Желязкова,на жената поела първа в ръцете си нашето бебче- В.Симеонова и на всички на които от вълнение не запомних имената!За мен всички са професионалисти..И един съвет към бъдещите майчета-абстрахирайте се от всички "черни","бели" и незнам си какви списъци за определени болници и лекари.Разчитайте единствено на личното си усещане и настройка за това къде и как бихте искали да родите...тогава нещата се получават!!Мислете положително!

# 862
  • Бургас
Здравейте!Аз съм от онези-доволните майки...,които искат да изразят безкрайната си благодарност на всички акушерки,лекари и сестри от неонатология,благодарение на които имам дъщеричка на име Сияна!Специални поздрави за Д-р Гамишев,който извърши секциото,на акушерките А. Стоева,М.Желязкова,на жената поела първа в ръцете си нашето бебче- В.Симеонова и на всички на които от вълнение не запомних имената!За мен всички са професионалисти..И един съвет към бъдещите майчета-абстрахирайте се от всички "черни","бели" и незнам си какви списъци за определени болници и лекари.Разчитайте единствено на личното си усещане и настройка за това къде и как бихте искали да родите...тогава нещата се получават!!Мислете положително!
newsm10

# 863
  • Бургас
Здравейте!

Здравей fi link! По- добре наистина не купувай предварително. Като родиш и при изписване лекаря ще ти изпише, ако е нужно, адаптирано мляко.

# 864
Как мога да разбера дали болницата предлага услугата "Избор на екип" за нормално раждане, ако избера тази болница, че не ми се рискува да разчитам на случайността?

# 865
  • Бургас
Как мога да разбера дали болницата предлага услугата "Избор на екип" за нормално раждане, ако избера тази болница, че не ми се рискува да разчитам на случайността?

Здравей gazеla! Разбира се, че се предлага избор на екип. Обади се на регистратура и там ще получиш повече информация как да направиш това. Хубав ден!

# 866
Благодаря!

# 867
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Аз те съветвам да се срещнеш и с доктора, който си избрала, за да те има предвид  Peace

# 868
Не се оставяй на случайността в никакъв случай!!!

# 869
Няма да се оставя на случайността. Един лекар вече ми отказа с предлога- за какво ми бил при нормално раждане, но явно не ме разбра, че аз щях да си платя за неговото присъствие. Ще пробвам с още един и ако не стане, ще се принудя към пренасочване.

Общи условия

Активация на акаунт