Започна да вали и вее, октомврийчето у дома ще подивее...

• 31 708
  • 706
  •   1
Отговори
# 465
http://www.fashiondays.bg/campaign/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%B … 1%80%D0%B8-38712/

Ако някой има нужда от чувалче за количката, пуснали са по 62 лв. във Фешън дейс. Не съм сигурна дали ще ги видите без регистрация, но са от този тип има червено, тъмно синьо, бежово и кафяво.

Днес Яна ще бъде на храна от кухнята. Супата й направи ми иде аз да я изям, само да посмее да не я яде, толкова ми се услади като я опитах  Crazy

# 466
Добро утро иот мен. Изглежда, че днес пак ще е смръщен ден, но за сега поне не изгледа да е много студено та се надявам поне една разходка да направим с Коколинчо.
Пуспах писмото до Дядо Коледа, но честно казано се съмнявам, че ще пристигне. При нас има едно пишман малко пощенско офисче и изрусената главица въте беше тооооолкова ненаясно какво да прави, че нямам думи. "Ама наистина ли искате до Финландия да го пратите? Ами аз не знам дали трябва марка.  newsm78" Еми щом ще да е за друга дръжава няма как да не трябва марка. Аз пък и въздушна поща исках, абе направо я хвърлих в приключение девойката. Три път звъня до не знам си къде да се консултира...ОНЕЗИ посма до Санта Клаус какво се правели. Накрая й казах, че ако й е толкова проблем да ми даде един чисто бял плик, да си го пъхна вътре и да си напиша финския адрес без напудрените коледни картинки по оригиналня плик, че да не се притеснява и просто да ми даде марка за Европа. Изобщо не се учудвам, че всяка година пощите генерират милиони загуби. Преди време пък чаках колет от моя приятел от Копенхаген, 4 пъти ходих до пощата, все го нямаше, накрая на него му го върнали "непотърсен" и той пак го препрати обратно към мен, аз пак висях не знам колко пъти в пощата докато едната служителка търсейки пратка от Копенхаген ми каза "ми нищо няма за вас от Германия"  doh След пояснението ми, че всъщност това е столицата на Дания колетът се намери веднагически. Абе думи нямам. Та се съмнявам изобщо да пристигне. И да съм го пуснала "приоритаре" щото иначе щяло да се влачи 2 месеца до Финландия.  Shocked Така на ТЕОРИЯ имало шанс за 1 седмица, ама надали. Догодина ще ползвам някой от големите частни куриери пък колкото ще да струва. Извинявайте, че ви занимавам с тези иначе доста прозаични и маловажни глупости, ама като знам колко пари от нашите данъци се наливат в тази архаична и неефективна институция и направо Sick Здраве да е, Зори си го запечати плика, пъхна си вътре специално нарисуваната картинка за Дядо Коледа и е щаслива. Така че и аз днес ще стоя с нахилена физиономия.  hahaha
Гледам доста подсмърчащи и леко подкашлюкващи се събраха - ей, бързо оздравяване на всички, без усложненя и незабавно гонене на всички микроби!  Hug
Цеца, успех на зъбаря, да минава бързо и по възможност с по-малко неприятниемоции.
Марси, дано да змислиш бърза и хубава закуска. А за палачинките не се кахъри, сигурна съм, че следващия път ще са перфектни.

# 467
  • Варна
Ох много студено станало навън...зззз, момичетата с камините идваме при вас Mr. Green

Марси случва се и при най-добрите кулинари, кефиш ме колко си мила и как се грижиш за семейството си.

Мела радвам се, че се разписа.
Исках още да пиша, но и мен ме дърпат за крачола Grinning

# 468
Момичета, много сте мили, благодаря ви за топлото посрещане  Hug

Да ви разкажа още малко за моя Слънчо. Първо, много е сладък, естествено Simple Smile Второ, много е лаком Simple Smile За своите невпечатляващи 76 см е вече 11 кг. Ами няма как, като хапва по  пет пъти на ден по  двеста-триста грама, направо съм се видяла в чудо с него. Успокоявам се, че на неговата възраст баща му е бил цели 14 кг, а сега е 70. Освен това, Альошек нощем все още не иска да се разделя със сученето, а и и без гърда не заспива, наистина по никакъв друг начин не съм успяла досега да го приспя. Трето, много е швъклив Simple Smile
Относно развитието: има 9 зъба, на 11 месеца проходи, казва много работи, но неосъзнато, любимото ми засега е 'а така', показва къде е лампата и носа на тати, като го попитат...
Сред играчките абсолютен фаворит в момента са чашките, които влизат една в друга. Обича и шайбите, нанизани на пръчка, както и бебешкото синтезаторче на Чико. Много обича книжки.
С възрастни хора е много контактен, но с малките деца се държи доста неориентирано и ги гледа странно, което малко ме притеснява. Може би, защото рядко се среща с други мъници. За съжаление се получава така, защото преди няколко месеца се преместихме в друг град и тук още нямам много познати.

Това е засега от мен, постепенно ще започна да се включвам по темите.

# 469
Чашките и при нас са фаворитът. За сега може да натика само 3 една в друга, но ми прави впечатление как се опитва да го направи, мисли детето. Пробва слага двете и ако третата не влезе изсипва на земята вторта, пъха третата и тогава пъха втората и идва да показва  Mr. Green

Яна окончателно се настани да спи между нас  ooooh! Отървахме фронта  ooooh! Преместя ли я, веднага се буди и почва да реве. Като я върна между нас, се търкулва между възглавниците гушва баща си и заспива. По някое време я усещам как се присламчва към мен, тая нощ ми беше легнала върху лицето, обърнах й гръб, залепи се за мен като марка и заспа  Tired

# 470
Здравейте, момичета!

Бързам да се разпиша докъто Кали ми е отпуснала време. Научила се е от вчера да идва до мен, подпира се на крака ми, или на стола и докопва клавиатурата и така край с моето стоене на компютъра. И книга не мога да чета, защото идва и почва да ме дърпа. Какво ще правим не знам, нииищо не мгоа да свърша. Сега стои на дивана и гледа книжка, ама до кога ще е не знам ooooh! ooooh! ooooh!
Мела- много се радвам, че пак пишеш, разписвай се по-често Hug Hug Hug
hedgehog in the fog - добре дошла при нас Hug Hug Hug Голямо момче си отглеждаш. Не се притеснявай, ще свикне с новото място и ше си намери другарчета Hug
Вчера след обед бяхме на гости на едно друго бебе, дето декември става на  годинка и направо  у тях забравих, че имам дете. Изпих едно кафе на спокойствие Shocked Казах на майка му, че ще и плащам да идвам да си почивам у тях. Седна нашата принцеса на пода и се заигра, гък се не чу. По едн овреме взеха да се занимават с другото момиченце, мног сладк ибяха, ама те не се виждат  и за пръв път де. Сега в петък пък то ще ни дойде на гости след обед. Да се редуваме сме решили от време на време, че ще откачим и ние и ддецата в това студено време дето не може да се излиза за дълго навън.
Звездичке- нащите пощи са без коментар, за комедиен филм са достойни. Аз миналата година пращах коледни картички до Мексико и до Япония и като ги давах на служителката в пощата, една лелка пред пенсия, тя така ме излгеда все едно ме питаше , ама това къде е , абе луда работа е просто.
Цеца-стискам ти палци за зъболекъря. Аз много, ама мног омразя да ходя, а трябва да отида да ми сложат една коронка. Но като е с упойка няма да имаш проблеми, аз без упойка не сядам Peace Айде кажи какво има на Произведено в Блъгария. Аз търся грейка на Кали, или някакво хубаво елеченце. Да ти се обадя ли за събота да идем, след като ти днес ще ходиш ooooh!
Марси- ще се наредят нещата със закуската. важно е желанието ти, похвално е Hug
CVM- браво на Катето, че е предложила да гледа Дарина и че ТМ се е навил да излезете. Все такада продължават и двамата Hug
Аз питах преди няколко поста, ама никой не ми отрзи питането Cry Cry Cry Може ли някой да ми даде идея за хубаво местенце за изкаравне на уикенда ooooh! Да не е пълно с народ и да не е много скъпо. Другата седмица имам рожден ден и искам за уикенда да отидем някъде тримата с ММ и Кали. ММ не иска в Банско, та това отпада като вариант.
Анбибиан- Дано Яна свикне с кухнята и си хапва с удоволствие. Аз и друг път съм казавала, че Кали я харесва и аз съм доволна.
Това е за сега от мен. Изчезвам, че Кали се кани да слезе от дивана, ама с главата напред и не ми се мисли просто, газури се нещо Grinning
Хубав ден на всички Hug 

# 471
Пак съм аз, че забравих нещо: може ли да ми пуснете линк към чашките дето се редят една в друга да ги видя ooooh!

# 472
Toni77 ние скоро ходихме до Рожен, Мелник и Рупите, ако не сте ходили там е много приятно. Може да видиш и разни оферти по сайтовете с ваучерите, аз ги гледам ето тук http://vsichkioferti.bg/

# 473
Ааааа, Тони, ама ти с много екзотичнидестинации си я изненадала лелката.  hahaha Откъде да знае тя къде е туй, те с еЕвропа не се оправят, а ти чак други континенти искаш.  hahaha Е, предполагам и съм убедена, че не всички служители са такива де, със сигурност има и много кадърни хора, но някак си общото впечатление е много неприяно. За чашки влизащи една в друга ето няколко варианта:
http://marseltoys.com/category/baby-toys/d-d-d-d-n-d-d-d-d-n-d-n … meche-270910.html
http://marseltoys.com/category/baby-toys/d-d-d-d-n-d-d-d-d-n-d-n … hdane-271054.html
http://marseltoys.com/age/birth-12-months/chashki-9-br-270958-25501.html
http://www.toy.store.bg/p53189/piramida-formichki-za-narezhdane.html
А местенце за почивка през уикенда - Копривщица е близо и може би има хотелчета на приемливи цени. Не знам до какви финанси можете да се разпрострете. Преди време бяхме се разхождали до това местенце и много ни хареса. Не знам сега да не се е променило към по-зле.
http://www.ezeroto.com/

# 474
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Елиза си направи нов режим, става в 6ч. и после заспива към 8.30-9ч., спи 3 часа. Като излезем навън пак заспива за около час и половина. От една страна ми е добре така, но от друга дори и събота и неделя няма да мога да си поспя.  Wink

Съни, о да, пускам я Софи на детска градина, тя нали е била вече в контакт, няма смисъл да я спирам. Ако се разболеят, ще се борим някак си и това е.

Мела, много се радвам, че се появи.  Hug Не смей да забягваш повече така, че страшно ми липсваше. Вчера Софи гледаше аватара ти и ме попита "Мамо, коя е тази леля и момиченцето?" и аз "Мама Мела  Grinning и кака Жаки."  Laughing При вас е весело, като знам у дома какво е, представям си с три дечица, а с четири..., Съни  Laughing Laughing Изобщо няма да знаеш на кой свят си и няма да ти пука, ще си свиркаш...  Laughing Laughing

hedgehog in the fog, добре дошла и от мен!  Hug Разбира се че приемаме още мами в редиците ни. Ще се радвам да пишеш често.  Hug

Леле, Деси, много лошо с болни деца, че и толкова дълго време...  Sad Дано скоро да се оправят и да не ви стига същото.

Ия, Сийн, Съни, и вие бързо да оздравявате! Ама то в този сезон все някой ще е болен.  Close

Ооо, Ннннн, Мадам Бовари не само че трудно се чете, ами още по-трудно се чете, когато не четеш постоянно, а само когато имаш време, от време на време, събитията и описанията все повече ти бягат. Но иначе си е хубава де, поне за мен. Аз не давам на Елиза много бисквити, от скоро давам изобщо така да си гризе и то пак от време на време. Купила съм обикновени, на Житен дар или от най-старите, тези дебелите обикновени бисквити. Иначе в плодовите й слагам от бебешките бисквити, които ги продават. А сега често й правя банановите бисквитки на Петкова,
тях като ги направя и си има доста време за папкане. Елиза се изхожда по два-три пъти, а по някога и веднъж на ден. Зависи колко е яла и какво. И моят корем не се прибира, аз съм станала на кг, колкото си бях преди да забременея още със Софи, т.е. в момента съм 46кг, обаче коремче си имааааа. А и не правя нищо, за да го няма, не само че нямам време, ами си ме и мързи. Това е истината.  Wink

Като казахте гинеколог, се сещам че и аз трябва да ходя, измина една година от предишното ми посещение и цитото.  ooooh!

Хепи 11, и ние бяхме така, но вече захраних Елиза с мляко и белтък и сме ОК за сега. Успех и на Никол!  Hug

Уинди, поръчах си и аз книгата. А кога трябва да очаквам да ми я доставят? Марси, ти получи ли я?

Анбибян и Петкова пак с някакви хубави блогове. Е няма как да не си ги отметна.  Laughing  Hug В блога от Петкова видях още една рецепта за бебешки бисквити, абе има какво да се избере.  Grinning

Аз направих супичка със зеленчуци и киноа на Елиза и я чакам да стане да обядва. После мисля да поизлезем, и да взмем кака в 16.30ч. и хайде у дома и какво...., то деня свършил... Ей, зимата пък време за нищо нямам, защото няма нищо от ден...

# 475
Здравейте и от мен Hug Ние бяхме навън за малко,одеве се прибрахме Simple SmileВремето е много гадно,но не става да стоим все затворени вкъщи Confused
Да ви разкажа ние сутринта по никое време какви приключения имахме Mr. Green
Сутринта чувам,че нещо става,поглеждам аз часовника,то 6 часа Shocked Нещо се шумоли,някой рови в гардероба и пуфти Laughing Пипам леглото до мен,ММ го няма Laughing Ставам аз,светкам лампата и гледам ММ отзад целия мокър Shocked Викам му "К'во става,бе,напика ли се?"  Rolling Eyes ,ама с такъв сериозен тон и такова замислено изражение Laughing Той щеше да ме убие.Като вика "Напикал съм се аз,питай дъщеря си кой се е напикал" Mr. Green Интересно защо изведнъж става МОЯ дъщеря,когато прави бели,а иначе е НАША,когато е добричка Laughing Та,ставам аз,отивам към банята,гледам в коридора на плочките една огромна жълта локвичка и един памперс фичнат на майната си Mr. Green,а долнището от пижамата го фичнала на другата страна,и  ето какво станало....ММ станал,в тъмницата не видял локвичката,хлъзнал се и се пльокнал на пода по гъз в локвата Mr. Green
Отивам аз да видя Алина как се е измъкнала от леглото си и как пък се е върнала,а нея никаква я няма Rolling Eyes Бреййй,като започнахме едно лудо търсене,ми няма я и я няма,вече взех доста да се притеснявам,когато нещо под чаршафите се размърда и я открихме Mr. GreenБеше в нашето легло с надолу главата-в краката ни се завряла,как не сме я сритали,не зная...И се завила цялата,стои си под юргана и си спи спокойно,а ние  я търсим ли търсим ooooh!
А как е слязла от леглото си и защо се е изпишкала в коридора,как се е навряла при нас без да я усетим...все още си остава мистерия за мен Crazy

Зелдичка,ще му дойде времето някой ден...и съм сигурна,че ще имате и трето детенце Wink Вярвам,че нещата ще се наредят и ще имате възможността за още едно дете Simple Smile Heart Eyes

Петкова,абе то не са точно меденки,но все пак ето рецептата:500 гр. брашно,250 гр. краве масло,100 гр. захар(аз лично слагам по-малко и слагам кафява захар),3-4 жълтъка,по желание може да се сложи и кора от лимон,аа другото,което трябва е някакъв мармалад за слепване после.Аз използвам домашен,който майка ми направи специално за децата с минимално количество захар.Пресявяш на дъска за месене брашното и захарта, правиш кладенче и чукваш в него яйцата. Мекото масло режеш на филийки и слагаш около яйцата. По желание прибавяш лимонената кора. Омесваш гладко тесто, покриваш добре с домакинско фолио и оставяш да отлежи поне 2 часа на хладно място(хладилник).
Преди печене се разточва кора - не много дебела и се изрязват различни формички - най-добре
е колелца, цветя, сърчица, като едната формичка е  пълна, а другата с изрязано кръгче или сърчице по средата. Трябва да се внимава да не се пригорят(особенно ако са разточени по-тънко). Пекат се на около 170° до порозовявяне - стават много бързо!След това ги слепваш с мармалада и трябва да поизчакаш доста,докато поомекнат Peace

Ннн,не,не сме се преместили все още в новата къща,защото тя трябва да се ремонтира,при това доста.Трябва да се купуват нови мебели,да се изолира,да се слага дограма и т.н.Ще се преместим чак на пролет,живот и здраве,ако всичко е наред! Peace С ремонтите ще започнем след празниците. Simple Smile

Ааа,забравих да кажа,че и аз качих малко снимки на Алина в албумчето Simple Smile Сложила съм и една,на която дава целувка Heart Eyes Много е сладка Laughing

Ендирка,Мишо и Самуил са прекрасни Heart EyesАма и мама не остава по-назад Wink Мишето има прекрасни къдрички Heart Eyes

Мела,мда,близнаци чакаме Crazy Едното със сигурност е момче,а за другото 2 пъти ми казаха момиче,но не е напълно сигурно,тъй като тогава бях едва в 12 г.с.,така че...другия месец живот и здраве,ще се разбере със сигурност Simple Smile

Сийн,бързо оздравяване и на Благовест! Hug Хах,и ти ли мина на винце? Laughing Мисля и тази вечер да пийна една чашка Rolling Eyes Ама после ще се чувствам гузна,така че май ще пропусна Confused

Цвети,мда,на мен точно тийнейджърите са ми най-големия проблем Laughing Ама ще измислим нещо,няма как Simple Smile Те тези,които учат в университет вече,казаха че може и да не са тук,щели да ходят с приятели някъде да празнуват,та ще видим Simple Smile Браво за хубавата вечер снощи Simple Smile Иска ми се и на мен да излезем така с ММ само двамата,ама де тоз късмет Crossing Arms

Цеца,как мина при зъболекаря?Абе,ще ида,ама....страх ме е Mr. Green А уж и аз все с упойка,без упойка на стола не сядам,ноооо....И един мъдрец искам да вадя,но маййййй....няма да се реша скоро Embarassed

Марси,е,хайде сега,всеки има такива моменти.А и щом мъжа ти си е хапнал,значи не е било чак толкова зле Wink

Ау,Звездичке,подсети ме,че ние с Боян трябва да пишем писмо до Дядо Коледа Crazy В градината вече били му рисували картички и му писали Laughing Подготвят се и за Коледното тържество,ама той нещо не се вълнува особено Laughing Нищо,без това списъка му с желания ще е ужасно дълъг,не изгарям и аз от нетърпение Mr. Green

Хариелка,ами дано не се зарази Софи тогава Praynig Hug И Алина днес е на супа,но картофена със сиренце Laughing

Хайде,ставам да се храним,че тя вече е гладнааа Mr. Green

# 476
Съни, със сълзи се смея на нощните щуротии на ТВОЯТА дъщеря  Mr. Green Голям номер е скроила на баща си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Няма да пиша, че трябва да се приготвям да взема Ники. До по-късно, надявам се  Tired Ох, какво да правя в това време с две деца, вкъщи е много скучно.

# 477
Съни голям смях му дръпнах на вашето среднощно приключение  smile3532
Предполагам, че Али е оттренирала ето това

l  hahaha Сега разбирам и защо има цели гащеризони и за по-големи деца  Joy

# 478
Лелеее,как се катери това бебе  Shocked  hahaha
Настръхна ми косата като си представих Алина да слиза така от леглото,при това в тъмното Confused Още не мога да си обясня как е слязла,тя не е толкова фина колкото това бебе,малко ще й е зор да слезе така,дупето й тежи доста Laughing

# 479
  • Варна
Съни голяма среднощна мистерия сте имали...  hahaha Ама хубаво е подредила Алина баща си...  Joy И аз се посмях от сърце.  Hug Hug  Hug
anbibian тоя малък акробат е уникален и честно в първия момент, в който видях катерещото се бебе, веднага си помислих, че е Яна.  hahaha Mr. Green Ами тя с нейните дяволити поглед и усмивка със сигурност може да спретне едно катерене.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт